27

Анонимен

преди 13 години

Двама вътрешни министри, един бивш и един настоящ се обвиняват взаимно във връзки с братята Галеви. Тук таме се намесва и един бивш началник на службата за борба с организираната престъпност, понастоящем шеф на митниците... Същевременно, същите тези братя са оневинени от съда, живеят си живота и са чисти като сълзица...Е , може ли някой да ме убеди, че живеем в нормална държава, с нормални министри, нормални началници на служби и нормално правителство?! ***......!!!!

26

странно

преди 13 години

Мисля,че преди известно време имаше нещо между Цветанов и Танов.Тогава струва ми се Дянков се намеси и защити Танов.Колко ли е страшна истината щом всички говорят с нвдомлъвки и шикалкавят.Защо обаче Румен Петков стана министър на вътрешните работи и до днес нямам обяснение.Винаги е имал имидж на престъпник.

25

Шоп

преди 13 години

Значи е пикал и у кошчетата по улиците? Ц, ц, ц ..... Па да не са го кръстили Умочко, а он да се представя за Румен?

24

wiktor

преди 13 години

Долу БКП! Тези *** повече НЕ ТРЯБВА да припарват до властта!!

23

Анонимен

преди 13 години

Ако има справедливост вас *** трябва да ви забранят както забраниха фашагите .Защото вие сте избили много повече народ.За кражбите хайдутлуците и золумите ви не говоря .А тази държава и света като цяло ще станат подобри когато почнат да ви бесят по площадите.

22

некомунист

преди 13 години

Румен Петков: Не аз, Танов e прикривал Галеви.А така,значи признавате,че с Галеви не всичко е наред.Тогава защо не са в затвора? Защото вашите продажни съдий,който вие назначихте ги оправдаха.БСП Българска Соц.ПАСМИНА.

21

Анонимен

преди 13 години

И двамата са лъжци и мошеници..

20

Анонимен

преди 13 години

TAZI SVINIA IMA PRAST IV SVILENGRAD PETKOV

19

Шоп

преди 13 години

До Румен Петков: "Оти мочаш у бунаро, баджанак, баджанак?!" Опа, сбърках! "Оти мочаш у ФОНТАНО, баджанак, баджанак?!"

18

Анонимен

преди 13 години

Танов е бивш служител от ДС - в съответствие с политиката за ново начало въведена от ГЕРБ.Явно е от добрите от ДС...А иначе - дали се харесва Петков или не , в случая ПАК е АБСОЛЮТНО прав. Имаме един *** физкултурник,който съди хората по ТВ, обяснява, че имало престъпление,но нямало доказателства и начело на милиция,която бие и задържа по незаконен начин.Петков с всичките му кусури е на светлинни години от нискообразованото нагло милиционерче Цветанов.

17

Затвор!

преди 13 години

скоро... след 2-3 години като дойде новата власт Цецо-лъжеца ще бъде наказан, дано да не го пуснат да избяга в Америка при неговите шефове от ЦРУ... и да бъде арестуван, осъден и в ЗАТВОРА. Ако има справедливост Цв. Цветанов трябва да отиде в затвора!

16

Анонимен

преди 13 години

тоя Румен Петков навремето в Плевен киснеше в един нощен клуб-дискотека Томазото (по-известна беше като Само-Мазото) - дадена на авер помещаваща се, разбира се, в бившия партиен дом.и всеки път като излезеше от дискотеката другаря Румен Петков насвиркан до козирката разтваряше ципа на панталона и се изпикаваше в кошчето за *** до стълбичките.да съм знаел да го снимам тогава, сега тази снимка щеше да ме напарви богат! щях да я кръстя "Другарят Министър *** след запой".

15

електорат

преди 13 години

Все повече се убеждавам ,че няма ни един политик на високо ниво да не е забъкан в големи далавери където играят много пари!!!.А, че на цялата държава и се и...ло мамата, никой не го интересува!!

14

Анонимен

преди 13 години

интересно, от цялата парлама на цуцко-шестака няма още нито един вкаран в затвора за година и половинаот година и половина бачкане на руменчо-запалката има 18 мутри (поне) със ефективни присъди в затвораще продължават ли герберастите да леят лъжи по темата `кога се е работило в полицията по-добре`не говоря в телевизията, говоря в полицията :)

13

Анонимен

преди 13 години

Много ви е черен този Цветанов .Ама така е като ви натика в ъгъла вас и протежетата ви .И е на път да ви изхвърли на бунището на политиката и на историята .Как няма да драпате .Ама са ви много келеви компроматите .Разчитате само на бройката .А качеството никакво.Ще рече човек че сме 91 година и народа е все така наивен.Иска ви се ама няма .Достатъчно ни лъгахте.

12

Антитурчин

преди 13 години

А и Руменчо да разкаже за далаверите си с митница Русе.

11

Антитурчин

преди 13 години

А и Руменчо да разкаже за далаверите си с митница Русе.

10

1234

преди 13 години

Дори децата разбраха , че държавата се е сраснала с мафията. Цялата държава , всички политици - ето това е мафията или са зависими изцяло от нея , а за българския данъкоплатец кой го е еня , вдигат цени , стаж, години за пенсия , правят такава здравна реформа , че свят да ти се завие , въобще ние народа сме обречени на жалко съществуване за сметка на олигарсите , за които това е манна небесна . Остава да се молим поне господ да ни пази.

9

Мръсников

преди 13 години

*** си беше и такъв ще си останеш.ТОЛКОВА ЖАЛЪК ,не си те представях.Румен, голямата червена надежда, а какво излезе....жалко ***.

8

Анонимен

преди 13 години

Всеки ден едни и същи клоуни (министри и депутати)ни убеждават как ,другите крали повече или пък убили повече .А "прокуратурата".......нямам думи !!!!!!!!