47

иван

преди 13 години

Очаквам да почнат палатите на митничарите.

46

Amenhotep

преди 13 години

Еленков, голяма смелост е да бутнеш къщурката на стареца ... защо никой не пробва да бутне "Марина Диневи", а скочиха на рибарите?

45

Анонимен

преди 13 години

21 години от десети ноември 89г - черна дата в българската история !

44

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

КОЙ ПЕЧЕЛИ ДА СЕ БУТАТ ГОТОВИ КЪЩИ...БАРАКИ...ПАЛАТИ...НИТО НАРОДЪТ НИТО СОБСТВЕНИЦИТЕ...НО ТРЯБВА МОЗЪК ЗА ДА ИЗМИСЛИШ ДРУГИ САНКЦИИ..БЪЛГАРИНА ОБИЧА ДА ГЛЕДА ТЕАТЪР...НО НЕ СЕ ДОСЕЩА ЧЕ СМЕТКАТА ПАК СЕ ПЛАЩА ОТ НЕГО....

43

Анонимен

преди 13 години

А кога ще има акция хотели и дворци????????????????????????????????????????????

42

Amenhotep

преди 13 години

Дааа "богатите мафиоти" се виждат на видеото, възрастни отрудени хора, облечени в стари но чисти дрехи, сигурно живеещи с пенсия от 300 лева месечно. Хвала на такъви управници, дето се борят с такъви бандюги. Рибарите от Ченгене Скеле - най-големите престъпници в България!

41

ssss

преди 13 години

И на митничарите ще бъдат съборени........Просто те ще дадат по голям отпор и ще обжалват в съда ,и ще минат няколко години.........Ще отнеме време ,но и тях ще ги бутнем.........

40

Анонимен

преди 13 години

как ми се ***,само жени са ми в акъла,,,,*** ми се,не ми се коментират глупости,но това е висша форма на грабеж да вземеш колибите на хората,които се прехранват с риболов ,пиша за Ченгене Скеле и бедните рибари а не за тези със луксозните вили!!!!

39

Да бутат

преди 13 години

А така. Нека бутат вилите на богатите мафиоти.

38

А.Еленков

преди 13 години

Не ги ли е срам? Може ли да нямаш документ за къщата и да обвиняваш?Всички говорят за не прекомерното строителство по морето, но сега когато бутат къщите на хора "рибари" сме възмутени от правителството?!? Недей те така пред закона всички сме равни.

37

Българин

преди 13 години

И най-гнусното е, че собствениците на тия домове плащат сметки, години наред са плащали и данъци !!!Кога ще бъдат сринати незаконните катуни на гнусните ***? В повечето гета няма НИТО ЕДНА законна постройка, във Факултето на всяка заканна къща се падат 10 незаконни, но разбира се, мръсната раса е неприкосновена - тя има само права и никакви задължения !!!21 години от 10 ноември точно днес - затова ли протестирахме - за да станем роби на мръсните *** в собствената си страна?

36

до 34

преди 13 години

Те делата ще се проточат.Но нали се сещаш че няма да има нито съборено Доганово барбекю, нито съборен палат построен на брега на язовир "Ивайловград" след като приключат?

35

ШАХ-МАТ

преди 13 години

ТОВА ЩЕ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА НА ГЕРБ В ЕС.

34

Анонимен

преди 13 години

Eиий,такава простотия и по турско не е било! Като,че бългринът се настанил на територията в чужда държава,та ще му бутат къщата!

33

до 29

преди 13 години

Разликата е че тези с многото пари си имат съд , който отсъжда в тяхна полза. За да се събори дори и едно барбекю , трябва да е със съдебно решение. Слушах интервю по повод прословутото барбекю на Доган и в него се казваше , че вече втора година казуса се забавя чрез адвокати които си имат начин и прехвърлят и обжалват решението на по горна инстанция. За къщите около Ивайловград , също казаха , че ако се обжалват пред съда , нещата ще се проточат с месеци или години в зависимост от адвокатите им

32

Анонимен

преди 13 години

Браво на ГЕРБ!!! Такава акция е в реда на нещата! Плебса трябва да се научи къде му е мястото, и че ако нещо е позволено на Българският Елит, това не значи, че *** и пульо могат да си го позволят!!!

31

Контра - Атака

преди 13 години

Ето какви незаконни палати (на снимките) , са дигнали *** в град Левски :lambo.blog.bg/politika/2010/04/16/diankov-i-ziia-streliat-s-top-po-vrabci.529816

30

РОБОТ СРС

преди 13 години

ЩЕ СЪБОРЯТ НА НАРОДА А ЩЕ ОСТАНАТ НА НЕДОСЕГАЕМИТЕ ПАЛАТИТЕ ЗАСНЕТИ ОТ ХЕЛИКОПТЕР.В ЗИМНИЯТ ПЕРИОД НЯМАТ ПРАВОО ДА СЪБАРЯТ ПО КОНСТИТУЦИЯ.ОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПАЛАТКИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

29

Анонимен

преди 13 години

Ако беше в час щеше да знаеш , че преди няколко месеца точно в Бургас в Меден рудник , беше сринато цяло *** гето.

28

до 21

преди 13 години

Не става въпрос дали са законни или не.Става въпрос за различния АРШИН спрямо богаташите и бедните.Народа се възмущава защо не се събарят незаконните палати снимани от хеликоптери,а тези вилички се.Това е ***,гадното,отвратителното.И ако не си го разбрал,значи си или сляп за темата или си гербаджия.