372

Пурко

преди 13 години

Сериозно вчера към 8 вечерта пих вода от тази чешма и цяла нощ сънувах розови сънища и когато стана най-интересно хоп събудих се за работа!Довечера пак ще пия вода от тази чешма!

371

Анонимен

преди 13 години

Драконите са прекрасни, как може да има такива фанатици? На къде върви света?

370

Анонимен

преди 13 години

Такова рядко срещано скудоумие! Кога, питам се, така наречените православни свещенослужители ще се загрижат за нещо смислено, а няма да пропищяват за елементарни неща? Докога, вместо да се насочат към духовното израстване на младите, като използват за това близки и достъпни за възрастта им средства, ще се занимават с глупости? Отвратена съм от умствената и духомвна импотентност, която демонстрират ежедневно всякакви попове, архиереи и прочее ***.

369

Хелзо

преди 13 години

Както казах и по - долу. Причината за това е абсолютна глупост. Драконите изобщо не са споменати за зли. Те са символ на живот, сила и защита. Все пак съм сигурен, че като майстори ***, управниците ще спазят стриктно задълженията си и ще лишат децата от удоволствието.Когато децата станат нещастни свещениците ще пробват да ги ощастливят като ги вземат под.....робата си.Пишейки всичко това осъзнавам в колко гнусна държава живеем..... Обичам родината си, мразя държавата.

368

niama

преди 13 години

само като го слушаш - ми че той се чуди как да си формулира твърдението и какво да си извади от ръкава в защита на абсурдната си теза. заради такива ограничени хора останалите, които действително искат да създадат нещо са с вързани ръце. не съм против религията, но църквата като институция освен да руши и да ограничава друго не може. всички знаем как са се опитвали да държат човечеството да не влиза в Ренесанса..и Галилей е бил престъпник според тях...който иска да си стои в тъмните векове

367

Adamant

преди 13 години

Статуите са много красиви , идеята е много красива , трябва да си изключително ограничения *** да набеждаваш така човека и творбата му , къде пише че като е дракон автоматично е символ на злото , иронията е че са зли тези които го нападат като бесни кучета без причина , а не той който се е опитал да направи нещо добро от сърце.Времето на инквизицията и глупаците още не е отминало.

366

ъ

преди 13 години

е вече освен злобари си имате и дракони. *** пални сега една свещичка, пусни SMS за дечицата, топни си краката в топла вода и се прекръсти 3 пъти - гаранция ще си защитен от Черния Господар!!!

365

Анонимен

преди 13 години

Чел съм библията поне 10-тина пъти (може да ви се струва странно но е много интересна). Ми в библията нищо не пише за каквито и да е дракони - нито добро нито лошо. Просто нищо. Това са си пълни глупости.

364

Анонимен

преди 13 години

Неподходящи

363

Юлия

преди 13 години

Великден е денят на Възкресението, не на Разпятието. Обявен е за християнски празник, защото Възкресението е на практика в основата на цялата християнска вяра. Без Възкресение Христос е нямало как да бъде обявен за богочовек и за бог!

362

аз

преди 13 години

За тебе е нормално, когато някой бълва хули и помия по Църквата. Ясно е каква е душевността ти - задръстен си от злоба. Доколкото разбирам, не живееш в България и това много ме радва. Тук си имаме достатъчно злобари.

361

ъ

преди 13 години

Ух, успокоих се че последните 20-30тина поста са на нормални хора!Вчера по едно време помислих, че живея във времето на "светата инквизиция" и някакви побеснели религиозни фанатици (баш сектанти си бяха) бяха налазили много масирано тази новина....

360

Анонимен

преди 13 години

Интересно, ако бяха например пингвини, дали и тогава наливащите ще се кланят на Лукавия. И не само кръст може да сложат отгоре. Може и полумесец, юдейска звезда и поне още пет, шест символа за по сигурно. Най-добре обаче, ще е да вдигнат чучурите на чешмата по-високо, та да не се навеждат (кланят) хората като наливат. Освен това ще избегнат риска докато са наведени някой да ги изненада из отзад.

359

Тартюф

преди 13 години

Дедо попе, постиш ли? Или тази шунка не е блажна? Типичен Тартюф. Чешмата с дракончетата му пречи. А кой окраде имотите на църкавата и ги разпродаде? Аман от фанатици! А забрадки да носим не ще ли? Нека си припомни какво пише в новия завет: "нека който е безгрешен да хвърли първия камък".Драконите в източната митология са символ на сила и носят късмет. А болните мозъци на крадливи попове раждат глупости...

358

Анонимен

преди 13 години

hahahahahahaha

357

Jason

преди 13 години

Карай си го, ама прав и без чупки в кръста, щото иначе му се кланяш ;)

356

човек

преди 13 години

Тия от църквата няма ли да спрат с тормоза над свободните граждани! Вместо да се грижат бедните и слабите, те мислят само как да напълнят джобовете си от свещоливниците и даренията на миряните! Позор на подобни продажници!Статуята е прекрасна и внушава амо доброта и морал!

355

Гошо Тъпото

преди 13 години

Моя....джип е корейски и името в превод е....Два Дракона;какво сега,да ходяда питам....някой си,дали да го....карам.

354

Хелзо

преди 13 години

То май точно това трябваше да стане.Тогава щеше да е гранциозно - поповете щяха да разберат какво е изпитвал "превеликия" им Исус в последните му мигове преди да умре.

353

другомислещ

преди 13 години

Варненският и Великоприславски Митрополит д-р Кирил, е един от сериозните кандидати за Патриарх на България,когато му дойде времето.Може би затова си придава по-голяма тежест.