145

****

преди 13 години

Абе ******* им и *** като ги притиснат и започват с този изтъркан лаф,приятели ми дадоха на заем,аз се чудя на моите приятели защо и те нямат излишни пари,за да ми дадът и на мен заем да си купя няколко имота,и им се чудя на ума на тези приятели които дават заеми,те толкова ли нямат нужда от имоти,а си дават парите на други да си копуват,и този да спре да лъже най нагло,и е време за тези *** да се приложи китайският закон,до стената,това е единственната присъда която заслужават,крадците.

144

Анонимен

преди 13 години

Според скудоумната логика на някои другари, от постовете си трябва да се оттеглят всички, за които има съмнения че са крали:)) Ама моля ви, нима остана политик, за когото да не са изказани съмнения, че е краснал!Да се оттеглят съдии прокурори, премиер, министри, екс министри, президент!!! Да се оттегли и държавата!Комунистът е ***, дори и най вече когато е в опозиция!!!

143

до 144

преди 13 години

ама то не е късно 144, можеш да идеш в Америка само ти- тъкмо ще се отърве България от едно *** като теб

142

Dan

преди 13 години

някой ще отговори ли къде мога да се кандидатирам за да ме вземат а работа във форума да пиша обиди и псувни за пари...

141

Анонимен

преди 13 години

Егати мазната и вулгарна физиономия. Бах ти наглеца.Ако бяхме в наистина правова държава напр. Америка до сега на този да му бяха сложили белезниците.

140

Гражданин за EРБ

преди 13 години

БРАВО БОЙКО!!!Защитавай още малко КОРУМПИРАНИТЕ СИ ГЕРБ-ерчета като това *** Андрейчо и КОРУМПИРАНИЯ БОРЕЦ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА цецко-маминия убавец.ТОВА Е НАЙ БЪРЗИЯ ПЪТ ДА ОТИДЕШ ТАМ КЪДЕТО Е СЕГА УЧИТЕЛЯ ТИ-МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ-ИЗХВЪРЛЕН ОТ ВСЯКЪДЕ ОТ ВИЖДАЩИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ.Накрая за теб ще гласумат само ОЯЛИТЕ СЕ,И ТЕЗИ КОИТО ЦУЦАТ ОТ КРЪВЦИЦАТА НА ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ!!!Моля те Разбойко,продължавай в същия дух и никой няма да има нужда да те сваля-ТИ ЩЕ СЕ САМОСВАЛИШ С МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ТИ АКЪЛ

139

До 138

преди 13 години

***.

138

М.

преди 13 години

не се излагайте да пишете глупости по формите и да се обиждате

137

информиран

преди 13 години

Каквото и да напиша за ГЕРБ (хубаво или лошо) Андерй Иванов и Цветан Цветанов, и останалите "герои" да не ги изброявам, че няма да ми стигнат 500 символа, няма да станат нито по - хубави, нито по - умни. Те са крадливи и лъжливи, и незаинтересовани от България и такива ще си останат. Това не зависи, нито от мен, нито от БСП, СДС, ДПС или ЕС и НАТО. Това е зависяло от родителите им преди години, сега нищо не може да се направи. Просто констатирам факти.

136

ахахаха

преди 13 години

и по-прости ще видиш

135

Анонимен

преди 13 години

толкова прости хора на едно място не бях виждал

134

Анонимен

преди 13 години

абе кво се занимават още с тоя ....то и на децата стана ясно че не се правят пачки, като натиска звънеца..няма ли прокуратуара ....

133

Dan

преди 13 години

*** - а *** скрофло, не видя ли че в нашия форум има нови правил и *** се пише с У

132

Киро

преди 13 години

като си емигрант кво пишеш и ти

131

деа

преди 13 години

баси ***!как се правят 10 милиона с такава заплата и аз да опитам!!

130

жестоко

преди 13 години

РЗС- Рови За СеиР

129

Dan

преди 13 години

ооо да аз без пари няма да им рботя и да си губя времето по форума

128

Алексей Петров

преди 13 години

Абе сички от резесе РовиЗаСеиР - си немат работа е тва е днешната опозицияя пречат на хората да работят и ги занимават с глупости! Е за тва България ше е зле!

127

до 121

преди 13 години

е там ти е грешата, че никой ни ти плща а ти пишеш срещу ГЕРБ- така като гледам си се преебал- страшна минавка

126

Някой

преди 13 години

Бил се подвел от думите на Цветанов с 20-те години трудов стаж ?!?!?!!? И казал 120, за да видел какво ще стане, баси и наглеца, и сеир му се гледа на наглата кратуна . Пу да е** и наглеците им крадливи.