61

фарс :

преди 13 години

да сте чули наши профсъюзи да водят дела в интерес на хората и техните интереси ? мошеници

60

sl

преди 13 години

BRAVO UNACI

59

Анонимен

преди 13 години

Каква работа вършат, бе, освен да ни тръскат като брашнен чувал!45 много добре е направил сметката!За какво да плащам?Имам познат военен летец, който се пенсионира през пролетта. Пенсията, която би трябвало да получава е 1400 лв. Дават му 700 (тавана).И защо тавана ще се махне евентуално 2017 и само за новите пенсионери?

58

Анонимен

преди 13 години

КЪДЕ СА ПАРИТЕ НИ?????!!!! Кръгли софри,ордени,медали... за вас! БЕЗСРАМИЕ! Не мога да повярвам,че българин,българи убива!

57

Анонимен

преди 13 години

това синдикати са предатели всички лижат газо на властта.

56

IND

преди 13 години

Защо ми цъкате минусчета бе комунистчета! Да не би да е лъжа, че торйната коалиция начело със Станишев, Доган и Царя окрадоха страната а Гоце само си мълчеше и ги покровителстваше - затова сме на това дередже...

55

Анонимен

преди 13 години

pari nea, predposledno drankane do novata dupka v budzeta,

54

Анонимен

преди 13 години

това не са синдикати а продажници,у нас няма профсъюзи

53

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ купиха Тренчев и синдикатите, утре ще купят и водачите на студентите и всякакви опити за опозиция срещу Бойко Борисов и мутрите ще бъдат задушени. Оттук пътят към фашистка полицейска и мутренска диктатура на Дянков и Борисов е разчистен и горко на работниците, учителите и студентите.

52

Анонимен

преди 13 години

Кога един документ ще се вади от едно място--- сега е така; влизам в десет стаи там ме пращат десет пъти такси да плащам по банки от всякъде ми се карат с една торба документи ходя задължително трябва счетоводител да имам ,защото всичко е нарочно усложнено за да има топли местенца от всякъде ме гонят и от всякъде ме дебнат ,,,, всеки еди работещ е потенционален мошенник и измамник, ти ако кажеш че не лъжеш никой няма да ти повярва ,е докъде ще я докараме,,,,,,

51

Анонимен

преди 13 години

Aйде боко!! Пра'ви си некъде мавзолей и се махай!!!! И нема да се палшиш. Никой нема да плаче за тебе'!! Мутро!

50

хаха

преди 13 години

Гласуйте пак за Боко-да ви го отцепи по на д......-честито загробване-а пенсйй на куково лято!!!

49

Деница

преди 13 години

А останалите ,които фалираха . Има спад в приходите на НОИ. Осигуровки в държавата плаща само бизнеса. Частните фондове няма какво да се коментират ,повечето от тях са на синдикатите.

48

IND

преди 13 години

Стига сте плюли бре - хората вършат работа за разлика от предшествениците си, които гледаха само как да откраднат.

47

РАЗБЕРЕТЕ

преди 13 години

Не си запозната,в момента почти 99% от фирмите в БГ са на светло и плащат всичко за хората си.Но не може да плащаш 10години на Частна фирма и когато стане време да ти изплащат Лихвите ти да си прецакан ,щото тази фирма лобира и се приемат нови правила за пенсоиниране.

46

Анонимен

преди 13 години

Нещата са много прости в един бюджет имаш приходи и разходи в момента разходите са повече отколкото трябва ,но най не-реформирани останаха именно любимите сфери на Бойко там отиват много пари за ранно пенсиониране и за много заплати на куп, колко хора трябва да се осигуряват ,че да могат да се платят на един човек 20 -заплати плюс голяма пенсия след това . та само това ли е ?

45

76

преди 13 години

500 лв. заплата14% вноска за пенсия - 70 лв. на месец12 месеца - 840 лв.40 години - 33600 лв. без лихвите.4 години пенсионер (по статистика) - 200 лв. на месец - 9600 лв. Къде са ми останалите парици ???ВНАСЯЙТЕ СИ ОСИГУРОВКИТЕ РЕДОВНО!

44

да другарю

преди 13 години

боико ще управлява българия докато желае,елементарноУОТСЪН.

43

Анонимен

преди 13 години

Поредното предателство на синдикатите на Тренчев, които заради пари предадоха пак работниците и позволиха на богатите частници и техните депутати да крадат осигуровките на работниците с вдигане на възрастта и още по-висока безработица.

42

перпетуум мобиле

преди 13 години

Това беше хватката. Много професии няма как да бъдат упражнявани на възраст 67, по този начин хората ще бъдат принудени да се откажат още на 62 г., но тогава ще трябва да се задоволят с по-малки пенсии. От нормалните хора тази манипулация може да се нарече по всякакъв друг начин, но само от политиците тази измама се нарича реформа.