155

Леле

преди 13 години

Абе Еле! Защо държавата ми наложи да ходя в частен фонд:)))))))))Държавата защо не ни наложи и да купуваме българска стока, задължително за 100 лв. минимум на месец и да се доказва с касова бележка:)А най-интересното е защо не искат да плащат пенсиите частните фондове,а хората се пенсионират вече и искат отлагане:)

154

Драстични мерки

преди 13 години

Продължение от 152:...Тогава всеки българин ще получи по сметка най-малко 50 000 лв..Ще се увеличи потреблението,икономиката ни ще живне,хората ще си купят най-елементарните неща ,които сега не могат да си позволят.Сега в момента парите ги държат малцинство и те са един вид блокирани,в буркани,в банки и незнам си къде още.

153

Анонимен

преди 13 години

Ели,Ели!Пълен профан си!Тези пари отиват по партида в НОИ!Което значи че са си твои!Ама как да разбереш!Питай хората в ЕНРОН в САЩ какво ще предпочетат.Всъщност ти сега кой храниш!Плащаш добри пари на частници!Я ми кажи каквата ти е доходността от последната година:))Голям смях ще падне нали!Да не вземе 20лв по прехвърлянето да не могат да се покрият от доходността:)И пак питам - Защо частните фондове не започват изплащането на пенсиите,а искат отлагане и тази година:)Нямаш отговор нали!:)

152

да започнем с парите

преди 13 години

Once upon a time.... Имало едно време една доста стабилно работеща държавица: Трудели се хората, рзвивали инфраструктурата и индустрията, паралелно със селското стопанство. Появила се една умна глава и раздържавила всичко. Минали 20 години тегоби и мизерия, глад и оцеляване, емиграция и реституция, приватизация и проституция... Тъкмо се научили хората кое как да стане и се появила нова Умна Глава. Свалила Умната глава калкапака си един ден и решила - национализация. Опят сначале и по програма!

151

бг

преди 13 години

Сухото, което сегеа хората са принудени да наливат в НОИ не се спестява/инвестира за бъдещата им пенсия, а се харчи за издръжката на ***. Затова на нас ни вдигат пенсионните възраст и срок, за да работим докато уммрем, а те реално се пенсионират на 18 - защото цял живот "работят" "трайно безработен" или "самотна майка" - на издръжката на същият НОИ... тоест белите наливат цял живот, за да не получат нищо, а *** обратно - никога нищо не внасят, но цял живот само получават.

150

Анонимен

преди 13 години

Абе кой ви пита, до кога, ще сте живи, просто внасяйте, докато сте живи, какво се правите, на мислители, като не ви се отдава, аааааама ха !

149

Ели

преди 13 години

Не ,твоята кратуна не проумява. ДЪРЖАВАТА НАЛОЖИ ХОДЕНЕТО ТИ В ЧАСТНИЯ ФОНД. И фонодовете плащат .. А твоите да си седят в НОИ ,нали трябва да храниш *** и тези ,които не плащат. Евалла ти правя все пак ,един истински Робин Худ си ! Работи и плащай на другите и си остани със здраве.

148

:_)

преди 13 години

Poznavah i po stari u4iteli, kogato bqh v gimnaziqta. Pak za fis6eto obrazovanie ne mi se komentira, samo po darjavnite unita ima sredna vazrast 60 godini.

147

Анонимен

преди 13 години

Ако днес посегнат на частните пенсии,утре ще посегнат на влоговете,а в други ден може да решат и да ни бесят.И ние понеже си трайкаме,може някой да попита дали сами да не си носиме въженце за да не се набутва държавата в разходи.Това е то от поробен народ демокрация няма как да произлезе....Тъжно

146

Драстични мерки

преди 13 години

Трябва всичко да се национализира,банки,магазини,заведения ,хотели и т.н..Да се вземат парите на богатите мошеници-бизнесмени(които ги изкардоха от нас) и да се разпределят между хората в България.Е тогава ще се оправим.

145

sks

преди 13 години

Държавата по този начин продължава да толерира *** в нашето общество - най- доволни ще са тези, които са укривали осигуровки. А тези, които са внасяли осигуровки добросъвестно ще трябва да се лишат от част от парите си и да ги споделят с тези, които са били некоректни. Чували ли сте за приказката "Болен здрав носи"? Държавата не толерира коректните данъкоплатци, а ги принуждава да търсят начини да бъдат некоректни. Това е пълен АБСУРД!!!!!!!!!

144

Анонимен

преди 13 години

Погубва ти се картуната!Защо трябва зорлем да ходя в частно дружество!Коя си ти че да ми казваш че частното дружество е по-добро!Че аз имам друго мнение!Особенно като си видя разпечатките от ДЗПО например!:)))Аз пък искам моите паи да са по партида в НОИ!Е,и!Коя си ти даме караш да ида при частното или Костов!Лапачи!И защо дружествата не искат от няколко години да започнат да плащат парите на хората!Май нещо ти куца,а!

143

Анонимен

преди 13 години

Имам два доброволни Пенсионни Фонда в Алианц и АйЕнДжи дреме ми за вас в държавния фонд солидарен с банда мързеливи и крадливи ***. И да пукна случайно по-рано парите остават на децата. А Вашите пари остават на *** в държавния фонд.

142

Диана

преди 13 години

Защото не е концерт пожелание...преди да пишете коментари ограмотете се по темата.

141

Ели

преди 13 години

20 лв. и какво .Ще обеденеш ли с 20 лв. при положение ,че не си доволен от този фонд. Скоро си направих прехвърлянето . Ами да ,след като сте многознаещи защо сами не си избрахте фонда ,ама сега плещите тук врели-некипели. Лично право е на всеки ,а не по административен път да ти избират фонд. Погубва се и частната инициатива ,всичко се погубва в тази държава и това е факт .

140

Селянин

преди 13 години

За бога братя не плащайте социална вноска,и без това почти никой няма да доживее до пенсия.Представете си 68 годишен учител-басиииии УЖАСА.Както е тръгнало след няколко години ще вдигнат пенсионата възраст до 70 или 70 и няколко години.С проходилки и памперси на работа.ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ,ДА ЖИВЕЯТ *** ОТ ЕС.УРА,УРА,УРАААААААААА

139

яяяяяяяяяяяяяяяя

преди 13 години

до 137 - че тя държавата отдавна е фалирала а народа е беден като църковна мишка

138

Анонимен

преди 13 години

Ако съм на кабинета ще ви оставя да си внасяте при частниците и когато вземете 50 лв. от частниците какъв рев ще има че сте ограбени:))Тогава пак държавата ще ви е виновна,че не е взела мерки:)Овце!

137

комунист

преди 13 години

Другаря Бойко Борисов е таен член на нашата Партия!Ние сме на всеки километър другари!

136

Pitanka

преди 13 години

Samo edin vapros, kato ti e tolkova svidno nasledstvoto, za6to v 4asten fond se osigurqva6, ne ti li e po lesno da si napravi6 depozit i da znae6 4e si e tvoi?