273

Анонимен

преди 13 години

Имам една мечта: Поне един ден, типове като Яне Янев, Сер-гей, Гоце и уж журналисти като Сашо Диков, да не се появяват по телевизия, радио или преса. Тяхната наглост и безочие граничи с тормоз. Не желая ежедневно да ме залива помия и омраза, за да ме "убедят", че БСП, ДПС, мафиоти, олигарси и престъпници са ангели, но са набедени, защото се тредели за благото ни, Време е да спрат да се "трудят" и да платят за работата си, в затвора. Или трябва да чакаме съдии от Франция за да ги осъдят ефективно

272

Анонимен

преди 13 години

до АНОНИМЕН - ВЕЧЕ 100 ПЪТИ ЕДИН И СЪЩ ПОСТ (и то *** пост)Ми затваряй си очичиките вече, че амфетата са ти дошли в повече! К'чо ти пречат сайтовете? Хайде лчгай, че утре ще си по-зле от днес, а в други ден още по-зле и така до края на света! Аман от пични тикви! и комплексирани драскачи с речник от две, три фрази! Лягай бре!

271

тото

преди 13 години

Защо е необходимо? Живеем в 21-ви век и не сме африканска държава. Просто трябва да им се орежат пипалата, да се отсее качественото от ***. И това да не става с измислените компромати на яне, който чак след като излезе ментора му от ареста се активизира... Представи си, понеже си на запад, по твоите думи, следната ситуация: политик, който пикае в шадравани, друг който е като р.овч, трети, който е като милен велчев да тръгнат да дават акъл на първото работещо правителство?

270

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** *** какво толкова го коментираме,на що годе нормален човек му е пределно ясно че нито е независим нито е с всичкия си ами клони за затвора направо.

269

kk

преди 13 години

Защо?Аз все още вярвам,че има свестни и честни Съдии и Прокурори!И не е нужно да сме в средновековието!Та Цветанов направи няколко показни филма за няма и 15 дни!Говорим за PR-изпълнения!Но нека не размишляваме много!Скоро ще лъснат доста истини за истинското състояние на БГ!Беше ми интересно със събеседник като Вас!Лека и спокойна!

268

Анонимен

преди 13 години

Само в Алексей ми е надеждата да изхвърли тази просташка, неграмотна и самовлюбена мутра от политиката.

267

рок

преди 13 години

докога ще търпим този Яне писна ми от него

266

kk

преди 13 години

Аз ти говоря за тотално прочистване!!!Ако ги съберем на едно място,всички,за които има данни,че са корумпирани и мафиоти,стадион В.Левски,ще бъде полупразен!Вярвай ми!Те са малко,но пък са безобразно нагли!Но за това се иска *** и вяра,и много ,много голяма любов към Родината!

265

тото

преди 13 години

Ако ставаше за една нощ, тука рай щеше да е. Само че, сега не сме средновековието. /за съжаление/.

264

тото

преди 13 години

Понеже виждам, че наблягаш на съда... Един съдия решава дали да приеме дадено доказателство за годно. Т.е., ако мен ме хванат с ръка в джоба ти, стиснал портмонето ти, един съдия, вследствие на леееко побутване в правилната посока, може да реши, че аз съм искал да ти върна там портмонето, което съм видял че пада до касата. Така че, помисли си пак за безпристрасноста на съдийте. Преди време хванаха един *** с фалшиви долари, които според съда му трябвали да си претапицира хола.

263

kk

преди 13 години

Много правилно са ти казали!Не за една година!Прави се за една нощ!Нали знаеш приказката за доказването,че "нямаш сестра".

262

kk

преди 13 години

Нали за това се иска провеждането на РЕФЕРЕНДУМ?!

261

kk

преди 13 години

Глупости!!!!Наистина,не мислиш!Всичко е "шменти капели""!Закриват едни "домове" за ***,за да просперират други!Не разбираш ли,че "печелившият бизнес",какъвто и да е той се овладява с всеки изминат ден!"Махаме твоя човек,за да сложим моя"!За какво бяха тези показни арести,а след седмица всички вън!Пак съдиите ли им бяха "виновни"?Не,приятелю,нямаха доказателства и не могат да ги осигурят!Знаеш ли как се пълнят Партийни каси?!!

260

тото

преди 13 години

Сложих ти +, защото съм съгласен с последното казано. Все отнякъде трябва да се започне. Само че, тука се опитват ка ми кажат, че това нещо което е рушено 20 години, трябва да се оправи за ЕДНА! Е, няма как да стане! И точка първа в Конституцията трябва да е: "Политик, който идва на власт с обещанията да направи А и Б и в края на мандата си не ги е направил, трябва да подлежи на съдебно преследване за ИЗМАМА!"

259

Анонимен

преди 13 години

УСИЛЕНО СЕ ТРИЯТ КОМЕНТАРИТЕ

258

bg..

преди 13 години

клоунадата продължава....само си помислете за колко прости ви мислят,зада ви се пробутват по този начин....направо ми се повръща от комугеьове..

257

Анонимен

преди 13 години

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЪКККККККККК

256

тото

преди 13 години

До думата "продажници!" съм съгласен с теб. Ама за останалото - не! Само да ти кажа, понеже май не си в България, както казваш, откакто прибраха АП, проститутките на околовръстното на Сф изчезнаха, спряха отвличанията... Така че, както е казал Стивън Кинг "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне"

255

kk

преди 13 години

Ако си се доказал в професията,и смяташ,че си достоен човек,ако смяташ,че имаш акъл,опитай се да повлияваш с него!Той освен в работата би ти помогнал да помагаш и на другите да помислят!Къде сме,какво ни очаква,за какво се борим,срещу кого и какво!Не за Партии!Не за цветове!Да се преборим за ХОРА,които ще защитят народа и страната си!!!

254

тото

преди 13 години

И това ми го казва някой, който ми крещи с главни букви /не че ме впечатляваш де/, не слага точки, запетайки, пише с правописни грешки... И сега ако ми обясниш защо трябва да те взимам насериозно, ще съм ти благодарен.