156

знаем

преди 13 години

Само,че са 1 000 000 турци и 400 000 ***.От тези 1 000 000 турци,около 250 000 са в чужбина,някои в Турция ,други в Европа , и малка част в САЩ,Канада,Австралия и др.

155

Знаете ли

преди 13 години

Знаете ли че според последни проучвания в България живеят 1 000 000 милион *** и около 400 000 турци..Интересна цифра, не мислите ли?

154

До 145

преди 13 години

Грешиш в някои отношения,приятелю.Почти навсякъде в Европа отношението към "нормалните " емигранти е добро.Имам в предвид тези,които отивайки в чужбина ,се стараят да научат езика,работят и живеят от труда си.Не слагай под общ знаменател тези хора с ***,които отиват там за да просят и крадат.

153

мелодия

преди 13 години

Че нещата са така - така са ---- Но те не бяха чак така ----- Кога станаха толкова така ----- Те ще си останат така , защото някой иска да бъдат така -----Вие не мислите ли така / не казвам,че трябва да е така /

152

Анонимен

преди 13 години

Аман бе бате Ицо,извинявай!Хайде добре,вие българите сте по-интелигентни от немците,дори и от всички останали нации!Сега успокои ли се?

151

Анонимен

преди 13 години

World War (Световна Война) - трети сезон явно ще има, ако нещата продължат по същия начин. Може би човечеството неможе без това. Лошото е, че пак ще се върнем назад, вместо да вървим напред. Но как да вървиш напред, като стойш на едно място обяснявайки за сетен път нещо на някого, който неиска или по лошо неможе да те разбере, защото той дори незнае, кой е и какви са правата му? Тъжно, разочароващо, но факт ...

150

Timumandos

преди 13 години

Много вярна и силна статия! Поздравявам авторката.Но ако трябва да сме честни, у нас има "граничен слой" между културите - чалгата, желанието да се краде и т.н. Ако някой не вярва, нека остави един електрожен пред входа на блок в чисто български квартал и на сутринта (теоретично) да си го прибере :)))Управляващите у нас имат интерес от много и неграмотни *** и просто нищо не може да се направи. Дори "Атака" се занимава само с турците, понеже за това й се плаща. А брат'чедите?

149

Хм

преди 13 години

голямо БРАВО на авторката!!!

148

Ицо

преди 13 години

до 143 "знам и в жалката ви българия как е!" А ти къде си, либералче или краставицо?! На луната? Много сте отворени всички, като минете границата и станете "европейци". Този сорт "българи" сте ми до болка познати, щото и аз съм поживял годинки из чужбината и познавам доста като тебе. Краставици. И за да ти разправям, немците колко "обичат" турците", ме разбираш и ти, нали?! Краставици. Обикновеният немец е толкова интелигентен, че може да се съревновава с галошите на баба ти. Не ги превъзнасяй!

147

Alex

преди 13 години

Ste se molia za zdrave i dylyg jivot na avtorkata .... i da se pazi mnogo , zashtoto v Bg hora koito kazvat istinata , za syjalenie niamat dobyr krai .Makar da izlezna lyjkinia !!!! Bravo za tolkova smelata ti statia i pozdrav i ot men !!!!

146

Анонимен

преди 13 години

Es lebe die deutsch-turkische Freundschaft ! Да живее немско-турската дружба!

145

Ju

преди 13 години

Хубав пост!!! "жалката", "ви", "българия" (с доста малка буква?!)Това вече е тъжно :(

144

Анонимен

преди 13 години

И на мен ми се струва, че беше неестесвтено поведението на Франция и Германия до сега. Надявам се да не се премине в другата крайност. Имигрантите са отишли, защото икономиките на европейските страни са се нуждаели от тях. Наистина не е редно след като са им свършили работа да се отнасят с тях като с ***. за всичко трябва да се плати и всеки рано или късно си плаща. Важното е цената да е поносима.

143

Анонимен

преди 13 години

Аре *** и въшкари.. ще дойдете на себе си накрая..На *** помощи - като от пусто в празно.. ти бездънно гърне пълнил ли си.Да мрът гладни и да останат само тия, които сами вземат решение да се образоват.Всяка държава решава проблемите си със собствена воля. Махат бурки, бутат джамии.. само вие въшкари мръсни лижете пухкавите *** на някой с мангизи.Не било хуманно, не било не знам си кво. Като няма хуманно решение да се намери нехуманно. С камъни като в близкия изток примерно.

142

до Ицо

преди 13 години

Ицо ,също така много те моля "Не се опитвай на краставичаря краставици да продаваш"!Разбираш ме нали? Т.е. немците колко "мразели" турците,може да го разправяш на всеки,но не и на мене!А съм тук и виждам всичко ,знам и в жалката ви българия как е!

141

до Ицо , 119

преди 13 години

Браво, отлично написано, колега! Ако можеш, дай му публичност в някоя медия от централните. Дано някой се осмели да публикува тази 100%-ва ИСТИНА! Браво, оше веднъж!

140

Ale

преди 13 години

Изключително точно написана статия! Право в десятката, както се казва. Естетствено по темата може да се напише още много, много...но едно е ясно, ако България, Франция, Германия...въобще цяла Европа, продължава по същия начин, ако продължва да ограничава словото на едни и да усилва крясъците на лицемерната, антинационална световна крайна левица, ако продължава да милва и дава, а нищо да не изисква от ордите пришълци, които я заливат, тя, Европа, каквато я познаваме, е обречена!

139

Ale

преди 13 години

Доста хора са били на Запад, посетили са столиците и големите градове и това, което се slucvа там е плашещо! Вместо да се интегрират, защото по своя воля са отишли там, където никой не ги е влачил насила и защото по презумция "търсят по-добър живот", те превръщат Запада в Ориент...и то от най-долните!А за България е ясно, дори доста вече ги търпим тези ***. И е крайно време да решим, да решат, да се реши, те ще искат ли да дойдат най-после в XXI век, защото на мен в XIX-ти не ми се връща!

138

nabludatel

преди 13 години

Бе ония индийците дето са живи *** щом са изгонили нашите *** оттам смятай какви *** са нашите

137

до Ицо

преди 13 години

Ицо,германците ако бяха нацисти отдавна да бяха изхонили всички чужденци!Едно е да си патриот,друго е да си нацист!Този който си гледа работата,за него проблеми няма!Както казах интелигентна нация са!