498

Анонимен

преди 13 години

АКО ФИЗКУЛТУРНИКА ИМАШЕ ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ ЩЕШЕ ДА ДЕКЛАРИРА ХОНОРАРЧЕ И ДА СИ ПЛАТИ ДАНЪКА.ПЪК СЕГА В НАП ТРЯБВА ДА СЕ ЧУДЯТ ОБИКНОВЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ КАКВО ДА ПРАВЯТ.КОЙ ЩЕ ГИ ОСТАВИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА?

497

x

преди 13 години

Ще присъстват още министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, както и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.Дъното на кризата вече е достигнато и икономиката в България започва бавно да изплува нагоре. Изпитваме предпазлив оптимизъм и затова можем отново да говорим за инвестиции, коментира по повод провеждането на форума чле на баварската Индустриална и търговска камара в Мюнхен.

496

Анонимен

преди 13 години

Ама не ги мачка! Там е проблема.

495

ot Pernik

преди 13 години

След като се започна с компроматите, едно е ясно, Цветанов е уцелил в 10 престъпниците! Цяла България е зад теб Цветанов не се огъвай, мачкай ги мръсните комунистически изчадия!

494

Цецко

преди 13 години

Е такъв министър на финансите ни трябва! От нищо да пълни бюджета. Бойко, започвай рокадите, и без това вече 2 седмици няма никакви промени в кабинета.

493

borokaro

преди 13 години

Оставете човека на мира бреее , спестявал е от закуски - 124 000 лева за 24 месеца означава че е спестявал по 10 333 лева на месец , нищо и никакви пари ...ТЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ СПЕСТОВНИЦИ ...

492

Цецко цв.

преди 13 години

Стига сте ме питали за парите бре!!! ПАРИ КАТО ПАРИ - МОИ СА СИ!!!Спестих тези пари от банички. 2 години не съм закусвал!!!Освен това давах консултации - нали съм завършил ВИФ - знаете ли колко хора се интересуват да спортуват???Това бяха ВИФ-аджииски консултации!!

491

Nikolas

преди 13 години

AZ SJSHTO SAM SPESTIL TOLKOVA PARI ZA 2 GODINI...ZAPLATATA MI E 3000 EVRO A RAZHODA MI E NA POVE4E OT 400 EVRO NA MESEC. RABOTIA V MADRID. A, ZASHTO NE KOMENTIRATE ZAPLATATA NA BANKERA HAMPACURIAN ??? NEGOVATA ZAPLATA E 200 000 lv. NA MESEC, NO NIKOI NE GO KOMENTIRA ...

490

Анонимен

преди 13 години

Трактори, редосеялки и ква ли не селскоктопанска техника се включва в един простичък случай. Ето пак:1. Има цифри - дадено толкоз, може да изкара - толкоз.Кой го е казал, защо, как, какво е целял - това не променя цифричките, написани с ръката цвъчкова.2. Има питане към цвъка за разминаването в цифричките.Кой го пита, защо, как, какво цели - съвсем отделен въпрос, питат го щото е публична личност едни хора от дружеството на любителите на печурки да речем.3. Цвъка почва да шикалкави и да говори за компромати, редосеялки, чомлек кебапи и ланшния сняг, само не и за смислено обяснение за разликата в цифричките - това за което е питан.Е няма как5-3=Министър Цветан Цветанов се ползва с моята пълна подкрепа, както и с подкрепата на нашите евроатлантически партньори. Не смятам за необходимо всеки ден да декларирам подкрепата си"...........Цветанов има достатъчно сили, за да се справи с възникналата ситуация, и ще докаже правотата на своите действия".5-3=2 толкоз! Е за това 2 иде реч!

489

Цецко

преди 13 години

Стига веее, това не са некви кой знае какви пари! Абсолютно нормално за бг политик е да пооближе пръстите. И това само за начало. Само малко тъпо е постъпил като ги оповестява на свое име, без да е измислил източник на дохода. Повече така няма да прави!

488

Анонимен

преди 13 години

Някой задавал ли си е въпроса за какво са тези сайтове с опции за коментари? Един вид социални отдушници - криво ти е нещо, влизаш в сайта, изливаш една кофа помия - няма значение дали е по статията или по пишещите коментари, олеква ти, и отиваш да изпиеш една ракия. А проблемите си остават. Нещо повече - грабежът продължава, без значение на това кой е на власт. Хайде да видим дали ще му направят нещо на Цветанов.Да не говорим, че до сега трябваше да си е подал оставката.

487

x

преди 13 години

Boje Boje pazi slyapo da progleda,,,,,,,,,,,,,,,i tn. Ceco zimai si kufara i na selo

486

Анонимен

преди 13 години

ако цуцко беше мъж, щеше да излезе и да каже откъде са тия париобаче цуцко е.........ясна работата.кажи му гербер и не го псувай повече....

485

Баровец

преди 13 години

Цецо приятел излагаш се.Само 124 бона си спестил.Аз пък около 800 бона.За милиони няма закони.

484

ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ

преди 13 години

Другари,обяда ви е сервиран в *00* !!! Заповядайте и да ви е сладко ! От там сте тръгнали и там ще си заминете ! В тоалетната на историята!

483

Анонимен свидетел

преди 13 години

Очевидно си се объркал жестоко. Насила няма как да ти сторя добро, пък и непотърсентото добро, според Стария завет се наказвало. Истината обаче е важна и затова, информирай се за обвързаността на Цветанов и Борисов с наречените от теб "червени кхмери", повечето обвързаности са дори родствени. БТА откри "топлата вода", това целокупния от отдавна го знае, но ще се окаже, че Цвета нов е най - малкия проблем на Борисов, също така.

482

анон

преди 13 години

ама те тези са деца на червените .бб-пазач на тошо.цв.цв.дете на шофьор на мин.от тошово време. да изброявам ли още

481

анонимен

преди 13 години

не сме червени бе крадец гербаджийски.този ц.цв. си даде бюджет на полицията само за подслушване от100 мил. а на образованието нищо .трябва да слушат мишлетата щото капана и метлата ще са лоши.е да знаят тези които се облажиха покрай крадците от герб че тази партийка няма да я бива защото народа ще я изтрие като не гласува вече за крадци и некадърници и лъжци

480

Анонимен

преди 13 години

Брат ми ми преписа единия апартамент и частта си от вилата,,,,щото после си купи 4-тири и да имам алиби де...( всички съвпадения са случайност )

479

кака Пенка

преди 13 години

работата е в това ,че Доган не е пропуснал де ги декларира и е платил данъци за тях,а на Цветанов му се губят и данъците и доходите! Не харесвам Доган ,но поне е постъпил правилно,като е внесъл налог на държавата