46

Анонимен

преди 13 години

44-Я да видим в моя пост кого съм подкрепил:)Да не сте много древен, че да си губите мисълта:)))))))))))Дадох пример с МВР, а не подкрепа за когото и да е! Ех,мечта! Къде ли е мисловната дейност:)))))))))))))))

45

Анонимен

преди 13 години

не искам да обиждам професионално политиците, но ето частот длъжностната им характеристика: да говорят това което им кажат да вършат това за което им е платено да взимат това което им се дава

44

Анонимен

преди 13 години

Кои хора подкрепят не работещ Съд, система, мафията, бизнесмените които ни тровят и нарушават СТАНДАРТИ.....:1. Крадците2. БСП, НДСВ, СДС, ДПС..3. Политици предатели и работещи за чужди интереси.4. Мафиоти, мошеници, гешефтари...5. ***, които имат къса памет, искат да се оправят бързо ( като тези дето се надяват на ТОТО-то да станат милионери за 1 ден)

43

Анонимен

преди 13 години

Па убава е! Нема спор! Те комунистическите щерки са убави и камътни! Ама на булчето,което аз уважавам, на малкия и пръст не може да и стъпи:)))) Пък Цветито я снимат с по-млади вече! Не ще и тя милата атрофирали гениталии:)))))))))А разликата между мен е теб е че аз имам крава и си я уважавам, а ти ходиш с подаянието напред:))По-хубаво нещо,отколкото нищо")Хайде върви да се самоуважиш сега,че да ти спадне малко тестостерон, че ти пречи да мислиш:)Освен ако не е вродено:))

42

Иван

преди 13 години

Яне разкри далаверите на Мургина,Яне разкри за навлизащия в България радикален ислям,Яне първи разкри за милиардите на приятелката на министър- председателя Боко тиквата - Цветелина Бориславова,Яне първи разкри кой е собственика на Си банк. Нещо да е излъгал Янев или подвел. Е как няма да го нападат крадливата,управляваща хунта от олигарси. А за народа замразяване на доходите,увеличение на хранителните продукти,ток,газ,горива..Коментара е излишен нали....ТОВА Е . ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА

41

Анонимен

преди 13 години

яне за президент, йеп,

40

Анонимен

преди 13 години

Ами това се е случило и са им дали само "2 хилки", точно поради това, че има много като теб, които са чули за Съд, Полиция, демокрация....подкрепят ги въпреки че те неработят това което би трябвало да работят. Нито пък си затормозяват мозъка да помислят за репение....Най-лесно е просто да ревът срещу всичко, всеки, да са нетърпеливи, да....Просто незнаят какво искат.

39

MURDOC

преди 13 години

Този на снимката не е адвокат ,а *** на мафията .

38

до 39

преди 13 години

Ти варви да си оправяш кравата на село. Цветито е по убава от 50 % от жените в БГ и със сигурност по хубава от това дето ти уважаваш.

37

Анонимен

преди 13 години

Цветанов използва държавната машина за да елиминира враговете си и да прикрива своите престъпления си от близкото минало.Жалък клоун.

36

Анонимен

преди 13 години

я да видим дали пак ще мине номера с досиетата?

35

Анонимен

преди 13 години

Яне не знам дали е гей,но покрай Бойко жена не се свъртяла,факт?))))) Защо ли?Едно семейство не може да опази, пък държава иска да гради!Хайде онзи очилатко поне не беше женен, а от този бягат:)))))))))))))

34

Анонимен

преди 13 години

То се знаеше .... С ДС работа по добре си нямайте .... Дори мутрите им се приплаква ако видят такова животно ... а АП си е дибре гледано добиче от тази порода ... да станеше ДС от *** не е лесноооо

33

Dimo

преди 13 години

*** CIFKATA SME6NA E TOQ NA SNIMKATA , NEZNAM KOI GOE SNIMAL EBATI KLOUNA :d:d:d:d:d

32

Анонимен

преди 13 години

32-Че то да не дава Господ да опреш и до милицията:)))Наскоро дадоха по 2 хилки наказание на разградски полицай дето изнасилваха 2 дни психично болно момиче във Варна! Така че гледай да не опреш и до полицията:) Може и да те уважат:)))

31

Анонимен

преди 13 години

Кога пак ще напомнят на народа, че Яне може би е гей ? Че хората май зеха да позабравят и тоя изпълзя от дупката.

30

как вървят тиквите ?

преди 13 години

Бойко, как вървят тиквите на пазара? Какъв им е рейтинга?

29

Питам

преди 13 години

Защо ЦвЦв не е дал отговор дали е вярно за 1 милион евро и кка така за 1 година има 6 апартамента 2 гаража, една къща и доста пари на влог/справка имотната декларация на ЦвЦв/. ЦвЦв приказва общи приказки от рода" всички вие знаете кой е Алексей Петров...." а доказателства нула.ЦвЦв 9 месеца приказва /за някои изказвания той трябва не само да подаде оставка а да бъде повдигнато обвинение срещу този физкултурник/ нека сега да чуем другата страна.Нали човек е невинен докато няма присъда

28

Анонимен

преди 13 години

Какъв съд бе , ти *** ли си ?! Съдът е просто инструмент в една държава. Когато този инструмент НЕ РАБОТИ къде отиваш и кой преценява дали е виновен ? Аааа сетих се, така е угодно- съдът. Да не ти дава Господ да опреш до този съд, само това мога да ти кажа.

27

Анонимен

преди 13 години

Кой реши че е престъпник ? Доколкото знам това само съда може да го определи а не физкултурник .... не ме разбирайте погрешно не съм фен на АП но нека МВР и прокуратурата са си свършат работата - да съберат доказателстве материал и после да говорим ... Някой да помни как се целуваха АП и тиквата в началота на мандата? как вил най съвестнип гразданин а сега какво ? неудобен М?