8

СССРейчо

преди 13 години

Ами имотите и хотелите на Цветелина Бориславова и Бойко Борисов ??? КАК сяа построени, с какви пари ???? С чия помощ и съучастие ???? Мълчание......НИЩО няма да свърши прокуратурата - тя е прикриватура, слуга на мутри и червени мафиоти. Срещу пари !!! Много пари. Освен това прокуратурата е супер корумпирана, там е пълно със собственици на ПОДОБНИ имоти, вили и хотели !!!!!!!

7

Анонимен

преди 13 години

Само китайците знаят как!

6

Митничарчето

преди 13 години

Тоз язовир е мой ,,аз облагородявам българската природа като съм сложил отходни води от имението към язовира ,,добре че сме ний да се грижим за екологията

5

Неизвестен

преди 13 години

Стига с тези глупости! Писна ни от тях! Съветвам всички, за да се чувстват по-добре, вместо да четат поредната история за богаташките вили, да слушат радио Z-rock, да ходят по-често на концерт и театър, както и да четат любимите си книги. Така ще изглеждаме много по-спокойни, доволни от живота и ослепително красиви. Защото хубавата храна за душата кара човек да се чувства значително по-силен, а заниманията с поредната злободневна история - най-много да те стресира и да ти докара инфаркт.

4

Анонимен

преди 13 години

Айде Борисов почвай да уволняваш наред. Ясно е че ще се оправдават, ама е късно. Кандидати за тези вакантни места ще се намеря, особено сега при тая криза.

3

...

преди 13 години

Ха на бас, че и една вила няма да бутна от там!

2

ВР

преди 13 години

Е сега общинарю, преди беше трай за да не те махнем, а сега щом не си казвал и сезирал ти ще обереш пешкира . Така още от римско време , последният по верига обира негативите и поема вината. А безстопанственоста на собственика на земята -НЕК затова че някой строй върху земята нигде я няма.

1

paco

преди 13 години

....НЕК и "ВиК" проверяват законността на обектите, както и връзките им за ток и вода. *** *** , че нали те са им ги прокарали.