161

Загрижен

преди 13 години

Ама ефективна стачка ли ще правите ????? Предупредете прведи това за мога да се барикадирам в къщи.

160

до 173

преди 13 години

***, милиционерите в българия никога не са били повече от 18 000. а това, че в бройката до 60 000 се водят всякакви *** - уредници на музей, чистачки, всякакъв друг помощен персонал - техници, шофьори, готвачи, склададжии, а също така и работещи на почивни станции, психоцентър, ресторанти, авторемонтни работилници, академия, паркинги, ведомствена охпана и какви ли още не, то това е друга работа.

159

До 177

преди 13 години

Е те тва правят. Прочети им исканията.

158

до 177

преди 13 години

казваме го, дори в БТВ го казахме, точно и по тази причина ще стачкуваме, но медиите ОБЪРНАХА отново всичко, искането за увеличение на зпалтите беше на 8 място, но те го поставиха на първо ...какво сме виновни ние, че си нямаме медия ...

157

Анонимен

преди 13 години

Нека народа т.е и ти да прочисти редиците. Та нали вие сте работодатели реално на полицията. Спрете да давате пари на ръка и си приемайте наказанията за наръшенията ако ги има. Свидетелствайте като будни граждани когато видите престъпления. Борете се с явлението корупция вие сте по голяма част от него. Каквито си ги отгледате такива ще са ви.

156

DW

преди 13 години

Г-н Цветанов , не е ли дошло време да разтурите '' криминално икономическата рекетьорска банда''сформирана от най висшите полицаи в ОД на МВР Сливен , че много сигнали и жалби прикриха тия от инспектората ,ай стига де !

155

Анонимен

преди 13 години

Ами 171, това си е вътрешен проблем в МВР - кадровата политика! Заявете го на висок глас - не сме съгласни с метода на подбор на кадри! Кажете че искате догодина да бъдат назначени 2000 юристи със стаж..... Кажете - еди си кой колега е корумпиран или некадърен... Кажете си че 40% от щата на МВР са канцеларски плъхове които само опърдяват столове... Кажете го на висок глас, не мънкайте...

154

555

преди 13 години

Писна ми да се мъча да обясня едно и също казано по най-простият начин за да разберете ПРОЧИСТЕТЕ СИ РЕДИЦИТЕ.Нека ви вдигнат заплатите но НЕ НА ВСИЧКИ а на тези които работят не може ти да си скъсваш *** от работа и да вземаш 800 а оня да се скатава до храстите да си тръгва от смяна с 200лв и да иска да взима колкото другите.Защото 10 дежурства по200 са 2000 върху заплатата

153

до тъп Българин

преди 13 години

хайде намери я ти тази статистика, *** !

152

Анонимен

преди 13 години

До 170. ами то тогава трябва половината народ да е в затвора. Всеки се натиска с паричките като го спрат пък после корумпирани били :))))))) Тоя дето дава и тои трябва да гори :))))) Те точно корумпиураните пак ще се оправят. то въпроса не е до полицията ама до народа дето извършва престъпления пук после се моли да мине с нбякои лев. Затова повечто са против :))) страх ги е от наистина работеща полиция, щото се знаят кви са. От ниските заплати го отнасят най-вече честните, докато стоят.

151

Българин

преди 13 години

Чета надолу и не вярвам на очите си - ушатите съвсем са се самозабравили !!!148 - прочети малко статистика бе, ако можеш да работиш с онова нещо, дето се казва Гугъл - България има НАЙ-МНОГО УШЕВИ НА 1000 ГРАЖДАНИ В ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ !!! Малко сте били, а колко да сте, бе, та да благоволите да си вършите работата?152 - и Боби Райнов е плащал данъци... как го опазихте от *** с ножовете, брадвите и лопатите, *** нагла - като си бъркахте в мръсните носове ли, докато го колеха?

150

Каруцар Каратист

преди 13 години

Не ми говори за тези който са на първа линия че то няма такъв СМЯХ !!!! Удари единия да паднат и двамата....Събрани от кол и въже доказани некадърници който само ПОЛИЦАЙ "ушеви" могат да се реализират !!!! Нагледахме се на количество не и на качество !!!! До 1989 във един малък град от 50 000 имаше 10 униформени и си вършеха работата а сега на 25 000 град 1 5000 ушеви нищо не вършат !!!!!!!

149

до 168

преди 13 години

чакай сега, защо това разделение, всички са полицаи, дали са унифомени или цивилни, това няма значение, обиждайки едните обиждаш и другите, ами какво да кажем за едва 1500 разследващи полицай-юристи, които не знаят къде са от работа, имаш ли идея какво е да работиш над 80 досъдебни производства наведнъж ? като някои от тях са по 1000-2000 листа доказателства ?

148

до 163

преди 13 години

Ами защото виждате си очите си некадърните и корумпираните и нищо не правите - ей за това ще горите заедно с тях

147

Предложения

преди 13 години

Супер еи това ще стане ако се създаде Полицеиска каса или ако полицията е частна. :))))))))))

146

ха-ха

преди 13 години

Абе ти *** ли ис кой говори против криминалистите?Всичко е против тия кухи *** с униформите

145

Цве..нов

преди 13 години

Пилета шарени аз за две години си купих ШЕСТ апартамента ако сте умни нстигнете ме....

144

Българин

преди 13 години

Ушатите видяха постът ми под 124 и хвърлиха всички усилия, за да докажат правотата му.Ето и моите предложения:1. Съкращаване на ушевият щат от 60 000 на 20 000.2. Всички ушеви, уличени в корупция или престъпно бездействие - на съд.3. Ушевите да плащат осигуровки, както всички хора.4. Ушевите да служат до 55-годишна възраст, а ако после искат по-висока пенсия - още 10 години като селски пъдари - на чист въздух.5. Всеки ушев, уличен в корупция да бъде лишаван от стажът си до моментът.

143

до 155

преди 13 години

Ами аз примерно съм бай никой в МЗ - защо да получаваш повече? И аз съм работна пчеличка дето ако ужили които не трябва ще и бият шута и мразя корупцията...

142

До АДИ БЕ от Бивш

преди 13 години

Никой от пишещите тук няма да даде и стотинка за погребението ти ако стане нещо с теб. Истината е че им трябваш и то много, обаче ако може без да плащат. Сега не плюят тебе а редовите акато се има в предвид че твоите 900 лв са някаква горна граница. Нов полицай почва с 400 лв. а у се вменяват сума отговорности. Аз бях и видях. Трябва да се вдигат пари снаъ-вече на тези на първата линия, сержанти и офицери на улицата. И се налага спешно. Направо е смешно как живечт трочно хората дето са на прицел