75

Женка

преди 13 години

Лелееее, вдигнахте ми настроението за цяла седмица с готините си свежарски коментари, с развихрена рано сутрин фантазия!! БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ RULESSS!!! ЕЙ, НОМЕР 1 СТЕ, ДА ЗНАЕТЕ :) Нищо не ви плаши вас :))) Продължавайте в същия дух!

74

ТВ

преди 13 години

Но както се казваше в един виц едно време: "Стига сте се смели! Вие не знаете как боли!"

73

Заинтересован

преди 13 години

Таа секта нема ли клон у БГ-то?

72

до 77

преди 13 години

Напиши си адреса да събереме бандата!

71

Анонимен

преди 13 години

И аз искам...

70

ТВ

преди 13 години

...т.е., не открих оригиналната новина на сайта. Ух!

69

ТВ

преди 13 години

Помооооощ! Ей с такива новини трябва да започва всеки нов ден. Сега ще се смея до довечера поне. Не разбрах коя информационна агенция е първоизточника...

68

Анонимен

преди 13 години

Абе чак па толкова да закъсат ,че да изнасилват не ми се вярва.Кой знае коя секта или шаман някой ги е надъхал и действат по религиозни причини явно щом е ритуал.Добре,че после не са ги сварили в някой казан и не са ги изяли.

67

др Хаус

преди 13 години

До: аз (коментар 65)P.S.: В заключение мога да кажа, че изнасилването си е изнасилване. И да изпиташ удоволствие, за което нямаш гаранция че ще стане, пак си е изнасилване. Откъде да знаеш че нямат СПИН, или каквато и да е друга венерическа болест? Може да ти е било хубаво, ама после пак ще бягаш при доктора за изследвания нали?

66

57

преди 13 години

ZIMBVABVE DA NI IZPRATI 20/30 MOMICETA ZA DA IZNASILYAT NASITE IZNASILVACI.

65

др Хаус

преди 13 години

Да, в Зимбабве може да нямат достъп до такива съоръжения, не знам.Но говорим за изнасилването по принцип. Доколкото съм запознат, най-често при изнасилване жертвата няма късмет да попадне на полов атлет красавец ухаещ на афтършейв или на манекенка като Наоми Кембъл, а на миришещ на пот и чесън пиян *** или - както правилно предположиха двеста килограмови чернокожи женища.Има обаче действителни случаи в които при изнасилване жертвата всъщност изпитва удоволствие, макар да е рядко срещано.

64

Анонимен

преди 13 години

Тези жени са полудели.Какви ритуали какво чудо е това?Чист садизъм си е.Има болни хора явно.Щото една жена колкото и да я сърби и сама може да си намери начин.Но това с ритуалите е направо ужасно.Те така могат и да убият някой щото било ритуал.Накъде отива този свят?

63

аз

преди 13 години

Нито съм жена, нито ***. Може пък този човек да има морал, не помисли ли за това?

62

ВЪЛЧО

преди 13 години

А БЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ - ДА ТЕ ОТВЛЕКЪТ И ДА ТИ СТАНЕ

61

Анонимен

преди 13 години

Но никъде не пише какъв секс са правили.Може да са им завирали изкуствен силиконов и на тях също,така че ако са ги е.али в д..то си е чисто изнасилване .

60

nixi

преди 13 години

До всички с *** - ако е искате да ви изнасилят, решението е просто - НЕ ГО ВДИГАЙТЕ :D

59

аз

преди 13 години

Хм, а ти мислиш ли, че мъжът не изпитва никакво удоволствие при тези обстоятелства? Защото ако изпитва, пак казвам, не става дума за изнасилване. А и се съмнявам, че ония в Зимбабве са използвали такива приспособления!

58

Бичкия

преди 13 години

Пък и след описаните от теб процедури, ако човека го тресне и паралича на същото място, ще има многогодишен кеф за бруталните изнасилвачки. :)))

57

Анонимен

преди 13 години

Ти си жена или гей 100%всеки нормален мъж , като види голо тяло и волята би му се променила!!!вече друг е въпроса ако са много грозни и много дебели

56

Анонимен

преди 13 години

Ти май падаш от Марс.То си пише ама като не четеш...Упояват ги и явно им вкарват виагра или нещо подобно.В резултат си седят възбудени и ако ги вържат си ги яхат докато не мине действието на опиата.Дори има препарати за забавяне на еякулацията и ерекцията може да е болезнена.