76

az

преди 13 години

И кой е този лекар, който е издал такъв фалшив болничен, за него санкции няма ли да има?!!! Нас ни проверяват като кучета да не би да лъжем, че сме болни, а гледайте горе какво става!!!!

75

Анонимен

преди 13 години

а какво ще става с тези фалшиви болнични и с тези които са ги издавалиот старите хора знам че бремената жена не трябва в никакъв случай да лъже но тя е ГЕРБЕРКА а и дъщеря на пожарникар - коментарите са излишни..................

74

човек

преди 13 години

ба си управлението , ба си секретността , ба си некомпетентността , ба си личния и лекар , ба си двуличниците . единственото хубаво нещо е детето , но пък какъв начин да се появи ..

73

Анонимен

преди 13 години

АМАН ОТ ПОЖАРНИКАРИ/И ЩЕРКИТЕ ИМ/.А СЯ ДА ВИДИМ КОЙ ИЗТОЧВА ЗДР.КАСА С ФАЛШИВИ БОЛНИЧНИ.ЩЕ ИМА ЛИ ПРОКУРОР?А ЗА МИЛИАРДИТЕ ЗАГУБЕНИ ЗАРАДИ ПОЖАРНИКАРО-ПОЛИЦЕЙСКАТА ТЪПОТИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ.ТО НЕ СТАВА САМО С РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИ И ОПРАВДАВАНЕ С ПРЕДИШНИТЕ/ДНЕС ПАК РЕЖЕ ЛЕНТА НЕ ПОМНА В КОЕ СЕЛО БЕШЕ/.

72

Анонимен

преди 13 години

BOYKO, kade si be mutro...Viz kakvi *** si nazna4il vav vlasta.KAKVO KATO E 6TERKA NA POZARNIKARA DETO TI E BIL 6EF

71

789

преди 13 години

Тя всъщност май не е и омъжена?!?

70

сряда

преди 13 години

Относно бремеността/ако е истинска/-дай боже всеки му такова щастие Но що се отнася до интригите-БОЖЕ, спаси ни от подобни нещастия

69

123

преди 13 години

Уникални хора се избират за рэководни длъжности, няма що!!!

68

Анонимен

преди 13 години

Икам Премиера да излезе и да се изкаже по казоса за фалшификацията. Да даде обяснение защо парите по еврофондовете не са усвоени след като толкова се биеше в гърдите. И имали вобще идея за развитие на сектора или само ще го точи. Защо не е реформирано министерството и агенцията.

67

болна недоволна

преди 13 години

Честито на Калинчето:) Моля, земеделският министър да обърне внимание на стандартите за мляко и млечни произведения, Б.Б. - за административни нарушения, а пък здравния (ако имаме в скоро време такъв), да направи стандарти за тези "тежки" болести.А като си помисли човек що безумия има по нашата мила родина, и това доживяхме - раждането да е тежка болест, да се оперира най-добре в чужбина:)

66

Пич

преди 13 години

Така ще бъде докато на ръководни постове се назначават 30 годишни свиркаджийки. На тази на снимката от 100 км. и личи, че освен да си показва циците от небрежно разкопчаната ризка и да се гримира като ***, друго не може да се очаква. Виждал съм такива офисни красавици стотици пъти, всички долни *** до една. Единствената им цел и мисия в живота е да хванат някой директор и да му родят дете. И вие искате едно такова да движи проекти за милиарди ?! Няма как да стане, Борисов вече се излага.

65

Amenhotep

преди 13 години

И все пак, това което Калина Илиева прави е нищо в сравнение с 11-месечния ПЛАТЕН болничен на ШИРИН МЕСТАН - тогава шефка на Агенцията за закрила на детето!

64

Курест

преди 13 години

Ми кво лошо...не е зле и аз бих я онодил:))))))))

63

Анонимен

преди 13 години

"2305 европроекта за 1,2 млрд. лв. са били отхвърлени за 1 г"те това е изцяло при управлението на ГЕРБ , да няма оправдания с другите!

62

Иво

преди 13 години

Анличаните са казали- кашлица и бременност не могат да се скрият.

61

Йово

преди 13 години

леле как не могат да познаят бремена жена след 6 месеца се познава коя е бремена, отново смях. Както и 2305 европроекта за 1,2 млрд. лв. са били отхвърлени за 1 г. и после защо няма освояемост на парите по еврофондовете, ясно хората не е дали под масата рушвет.

60

4000

преди 13 години

Не мога да разбера защо е лъгала, при условие, че БРЕМЕННАТА ЖЕНА Я ПАЗИ ЗАКОНА! Не могат да я махнат, даже да е във 2-рия месец....така, че това не е причина да крие...Според мен нея са я наредили временно, за да взима хубаво майчинство, на висок пост, а да ли ще се върне след 2 г....ще покажат връзките й!

59

Анонимен

преди 13 години

Да проверят болничните

58

Фалшив болничен

преди 13 години

Да, фалшивият болничен е документно престъпление - нали и се плаща болничен през това време!!! Все едно е откраднала пари - като ще става майка да си пусне майчинство - фермерите нямат пари защото една "патица" я е страх да не я сменят!!!

57

Анонимен

преди 13 години

Направо готов сценарии за саунерка! Тя била бременна, обаче не е от мъжа си, а от любовника си, обаче не го обичала, а била влюбена в брат му, който всъщност и бил братовчед роден от извънбрачната връзка на леля и с шофьора, но той не знаел и... 2000 епизода сълзи и сополи докато се уточнят, кой чий братовчед е и в кого е влюбен!