160

Анонимен

преди 13 години

Не знам защо ми се струва че Боко бие отбой,като напрекъснато заявява че ако народа стачкува щял да сдаде властта.Твърде вероятно е да използва народното(лекарското)недоволство за да прикрие неспособността си като се оттегли ,и отново да обвини народа че не искал промени.Това ще е най-гадното безочие ако се случи.

159

Анонимен

преди 13 години

НА кои му харесва тоя плямпа едно и също вече година не дава нищо на народа освен високи глоби за бедните пави едно метро и една магистрала по скоро е за президент на корпорация за строежи

158

Бивш кореняк Софияне

преди 13 години

Знаете ли каква е разликата между Държавен финасов резерв и излишък? И че Бюджета се прави на база предвиждания?! НЗОК в момента има излишък а НЕ ТРЯБВА ДА ИМА! Ако има, значи не е обслужила болните или има надвишен бюджет при планирането!Схващате ли разликата или като Бойко, само си говорите ... вятър да става?!

157

Анонимен

преди 13 години

През м.юли 2009 Бойко Борисов и Цветан Цветанов създадоха една голяма фабрика за глупости.

156

DG

преди 13 години

Пич, те са променяли бюджета 8000 пъти по време на управлението им. Пътищата тънат в дупки. Тва ли са ти икономиите?

155

До обяснявам

преди 13 години

Когато ББ пое управлението задлъжнялоста на държавата към фирмите бе 800 милиона лева, а фискалния резерв 8 милиарда. С неплащането на задлъжнялоста, стана страшно, за няколко месеца междуфирмената задлъжнялост скочи. Преброй колко фирми фалираха през тази година и продължава фалита. Май и Вие сте като ББ, много приказки нахалост. ББ ще го срути Дянков, вероятно 1997 год. ще се повтори.

154

Анонимен

преди 13 години

И на мен ми омръзна Борисов да ни плаши с Доган и Станишев и постоянно с тях да оправдава собсвената си некъдарност. Целият български народ видя че Доган, Станишев и Царя (който напоследък удобно се изпуска, може би защото и той е приятел на Премиера) не стават за нищо. Именно затова българите гласуваха за Борисов - да направи нещо различно, а не да доопропасти и малкото останало след крадливото управление на Тройната ламя. За съжаление 14 месеца Борисов не прави нищо, освен да се оправдава и да се снимка, а медиите лакейнически отразяват дори спортните му участия, което слабо интересува българския народ, който е гладен, болен и без работа.

153

Анонимен

преди 13 години

Смешника! Първо си гола вода и второ - си мишок:) Има отчети на МФ,*** и провери:) И после пиши от какво произтича излишъка - дали от по-голяма събираемост или от икономии, съпостави ги по години и пак ела:)

152

дА,НО

преди 13 години

оБРАЗОВАЙТЕ СЕ, НЕ СЕ ЧУДЕТЕ: Винаги ми е било смешно, когато се изтъква високия рейтинг на някои от днешните политици в България. Да се запитаме какво означава това? Ами ни повече, ни по-малко, че той се харесва именно на едно *** мнозинство от избиратели. Макар че Чърчил казва, че демокрацията е най-несъвършената форма на обществена организация, но човечеството не е измислило (все още) по съвършена, демократичните избори са донякъде проблем на цялата политика, и като че ли на човешката цивилизация на днешния етап от нейното развитие. Причина: повечето хора навсякъде по света, вкл. в развитите демокрации, са политически ***. А политиците разчитат, работят и търсят да се харесат сред тези среди от избиратели, т.е. сред най-неграмотното и политически и социално неориентирано мнозинство. Всички "приказки" за средната класа от избиратели, за интелектуалци, "подкрепили" този или онзи политик, са само камуфлажни операции за отклоняване от същността на проблема.Средствата и методите на това харесване също нямат значение всичко е позволено кебапчепа, кюфтета, бирички, парички, бутилка олио, пакет брашно и захар, и какво ли още не . . . А подобно харесване едва ли може да е повод за гордост, а е тъкмо за обратното. Това е проблем в политиката днес: който иска да се занимава с политика, трябва да се стреми да се хареса на "народа" (каквото и да се разбира под това понятие), т.е. на мнозинството от ***. Няма как, ако искаш да управляваш, трябва да бъдеш избран, а за целта трябва да бъдеш харесан и да събереш мнозинство сред тълпата, т.е. сред ***.Това прави проблема ОГРОМЕН: Как да се дезавуират ***-избиратели! И по този начин да сведем грешките с избора на държавни ръководители, които са на едно интелектуално, професионално и културно ниво с *** -техни избиратели?Проблем на днешния етап на човешката цивилизация!!!!!

151

Анонимен

преди 13 години

Най-хубавото на резерва е 1. Не е излишък! 2. Стои в БНБ и се освобождава само с решение на НС! 3. Дори Дянков призна че Бойко е поел страната с резерв от 8,3 милиард + 200 милиона в НЗОК!След като Бойко е поел нещо си в криза, защо увеличи бюджетните разходи а намали социалните?! Защото е ***?! Ние плащаме за неговия PR!

150

1331

преди 13 години

Където има много пари има и иинтереси на БСП Например лекарствата теса най скъпи при нас Тези протести идват от фирми и партиа която е засегната

149

Иван

преди 13 години

това много ми прилича на един друг случай-отива пациент при JP и му казва че специалиста го изпраща в софия със съмнение за тумор .отговор на JP -ще ти стискам палци да не се окаже това.и търсим доплащане-за какво ?

148

кистоник

преди 13 години

философията на здравеопазването е изцяло сбъркана у нас с въвеждането на т. нар. джипита при правителството на ив. костов. човек трябва да има не личен лекар, който по същестнво е фелдшер, а избрана поликлиника, която може да бъде само районна. в япония, например, не отиваш при личния лекра, а в болничното заведение, което се състои от : поликлинака, болница и бърза помощ. когато си записан в болничното заведение, здравните вноски отиват от всяка фирма направо при него, без да минават през кас

147

Кантонер

преди 13 години

Не крие името на новия министър, а го дебне на едно кръстовище. И понеже ще стане огромно задръстване ако издадзе мястото на срещата, Той не съобщава даже на коя магистрала е "гюмето".Пълна скръб е упрпавлението на държавата!

146

Анонимен

преди 13 години

Кореняка. Първо: ти си мишок. Второ: като има излишък, значи бюджета не е изхарчен както трябва. България не цъфна по време на Станишеф. По зле е да има излишък от колкото дефицит, щото парите не се харчат там, за където трябват! Накрая дадоха пари за глупости вместо да направят важните реформи.

145

Анонимен

преди 13 години

няма герб,няма бсп,няма сдс,няма ндсв, сите са комунисти,изходния продукт на ДС,*** на една пробита соц система

144

Илиян

преди 13 години

Браво Бойко, с твърда ръка трябва да се управлява тоз разпасан народ. Само *** ако успееш да вкараш в пътя и те признавам за пич No 1

143

но комент

преди 13 години

А когато даскал по физическо почне да управлява МВр-ясно ли ви е какво следва?Голяма каша следва.

142

Елена

преди 13 години

До ИванМоите съболезнования за баща ти.Само че понякога в стремежа си да получим най-доброто за себе си или близките си сами подтикваме към източване на касата.Наскоро бях свидетел как жена на средна възраст прави скандал защо не искат да поставят стенд на 78годишната и майка,като основния и довод беше че плаща осигуровки.Понякога лекарите предпочитат да правят безсмислени манипулации,за да не ги съдят за престъпно бездействие.

141

но комент

преди 13 години

А когато мутра започне да управлява предприятие или държава ясно ли ви е какъв ще бъде резултата?