136

т

преди 13 години

и заплатите в бг са едни от "наи-високите",вземете ги намалете......

135

Контрасти:)

преди 13 години

Пошофирайте малко из Европа и после се върнете тук:) Контраста е забавен:) Все едно си се преместил от 1 ва класа във влакче на ужасите:)) Мигачи никой не *** да пуска, лево-десно все там:) Светофара е за балъците, а пешеходците подскачат като пилета:)) На най-неочакваното място виждаш Формула 1 в действие:) Минаваш през кратер от бомба и виждаш палка на чешащ се дебеланко:)) Абе *** е уникално място:))

134

Емо

преди 13 години

Като вдигнат глобиет и за катастрофа, като тази покрай кортежа на Гоце, човека ще бъде натоварен с 400 лв.. Очаквам да се сложи по една камера на всяко оганичение 70 заради бабуни по магистралите!!! От там ще стане голямо лапане! Средно 40 - 60 км. превишена скорост от абсолютно всеки водач!!!

133

Nobody

преди 13 години

"Спецакцията е част от състезанието Пътен полицай на 2010 година."Спечелилият получава знак за ограничение на скоростта "40" с разрешение да го постави където пожелае.

132

shofera

преди 13 години

Ами то и сега глобите не са ниски...... просто катаджиите вземат рушвети и 90% от нарушителите остават ненаказани. Имаше един виц .... Полицай спира шофьор за превишена скорост- За къде бързате гражданино водач- Да ви дам ей тия 20 лв.Докато не се отстрани този начин на работа, просто и 10 000 да направят глобите единственото, което ще се получи е да се вдигне рушвета.

131

Деян Бороджийски

преди 13 години

Да го таковам и в държавата. Преди да вдигат каквото и да било трябва да се назначат хора спрециалисти по трафика, които да уреголират трафика, така че човек когато е решил да стигне от точка А до точка Б за предвиденото време да успее. Тогава когато аз мога да си предвидя времето което ще ми отнеме да стигна до дадената дестинация няма да ми се налага да правя нарушения, да карам с превишена скорост и прочие

130

Анонимен

преди 13 години

А нещо май вече не ми се кара кола.Ще мина на хеликоптер,много станахме шофьорите.

129

кольо дългия

преди 13 години

КОГАТО ВИДЯ ЧЕ СА ВЗЕЛИ КНИЖКАТА НА ДЕПУТАТ, ПОЛИЦАЙ НА ФОЛК ПЕВИЦИ И НА НАЧАЛНИЦИ НА МВР ТОГАВА ЩЕ СТАНА ПРИМЕРЕН ВОДАЧ. ВАШ КОЛЬО ДЪЛГИЯ

128

абе Мунчо...

преди 13 години

Това, че си много печен и нямаш никакви глоби не означава, е някой ден, някой заспал тираджия няма да се забие в изрядната ти кола и да ти размаже изрядната физиономия... Така, че си затваряй устата и не наричай хората тикви - не си ти най-големия светец на пътя със сигурност!

127

KU4E

преди 13 години

Какви глоби ще вдигат, да спрат с подкупите! Всеки втори завива без да дава мигач, всеки трети си спира както си реши! В курсовете на какво ги учат освен да въртят геврека! Ами има спазване на предимство, мигачи ограничения в скоростта, къде са катаджиите?

126

георги

преди 13 години

Пууу тия хора направо режат глави. И всичко това е заради незаконните пари на много "богаташи". Затова се вдигнаха толкова много цените на имотите, затова и глобите сега скачат. Нека определят глобите на базата на средната работна заплата. При положение, че минималната заплата е 240лв. Как глобата за 50км/ч ще е 500лв. В гърция колко е минималната заплата? Едва ли е 120евро. Или поне да си оправят знаците да бъдат адекватни.. то сега слагат 40км/ч са щяло и нещяло.

125

Емо

преди 13 години

Защото ш***ните гърчоля глобяват приемуществено чужди автомобили! Колоната се движи с еднаква скорост, но за превишена скорост се спира само БГ водача в средата.. Гърците има по-жалка пътна сигнализация от нас дори и безобразие и изоставени знаци като тамошните, не съм виждал никъде другаде!

124

мамка му

преди 13 години

Няма нужда да вдигат глобите, просто катаджиите трябва да спрат рушветите, и нарушенията ще намалеят двойно....Прав е полковника Стратиев , че глобите са най-ниски... ама и морала на нашите ченгета е най-нисък в цяла Европа...

123

Анонимен

преди 13 години

Мини на Орлов мост с 110км/ч и ела пак да си говорим, след като толкова много искаш да те глобят

122

БАТ БОЙКО

преди 13 години

ОТ УТРЕ ВИ ПРАВЯ ЗАПЛАТИТЕ ПО 5000 ЛВ ЗА ДА НЯМА НЕДОВОЛНИ. ДАЖЕ ЩЕ ЗВЪННА НА ВСИЧКИ ФИРМИ В КОИТО РАБОТИТЕ ДА ИМ КАЖА ДА ВИ ДАВАТ ПО 5000 ЛВ.

121

..

преди 13 години

Много е лесно да вземаш от хората, но е по-трудно да правиш нещо за хората! Къде са магистралите, къде са детелините, указателните табели, маркировките, надлезите за пешеходци, нормалните настилки??! Ще плащаме нормални глоби в ненормална държава - как да стане тази работа??! Всеки иска! Само нас ни доят и нищо не искаме! Защо не искаме бе??? Айде да излезем 1 млн. човека по улиците в София да видим дали ще посмеят да вдигнат глобите? Една шепа хора ни разиграват!

120

Анонимен

преди 13 години

Да обаче има и друго.Неможе шофьор с кола за 200 000 лева и друг с кола за 2000 да се санкционират еднакво.Нека глобите да са % от данъчната декларация.Социализма свърши и не сме равни на класи сме вече.Значи който е по-богат ще плаща повече.Поне така е в скандинавските страни,които наричаме бели и социални.Като е изкарам 1 милион тази година и кара с превишена скорост 10 % му стигат за да се опомни.А за бедняка с 6000 лева 10 % са 60 и на него са му много но да е мислил.

119

хахахах

преди 13 години

Как пък аз нямам нито една глоба за превишена скорост? Активен шофьор съм от 1997 година и шофирам много. Защо не съм глобен за скорост? А тикви?

118

поипои

преди 13 години

ти си "неразбиращ", а не "различаващ". Докато си мълчиш и си плащаш, така ще е, даже може и на абонамент да минеш при КАТ. А и като го знаеш знака че е там, и че киснат до него, трябва да си много зле за да не внимаваш. Ама щом си решил да се пребиваш - прав ти път. Само гледай да не убиеш някой невинен. До сега глоба за скорост нямам, ти сигурно си с останали 5 точки.. нищо де, то и от влака можеш да гледаш хубави гледки...

117

Толстой

преди 13 години

Все повече се убеждавам, че Божидар Димитров е прав за българският народ. Все на опаки върви. "На запад било така.. ние тука как така.." Ами за да има ред, дисциплина, за да има спокойствие на пътя и човек да не е на пътя всеки ден под заплаха от смърт ТРЯБВА да има жестоки наказания. Не случайно израза е: "Война по пътищата". Било му криво ограничение от 40 км/ч? Ами да се качи на самолет и да лети със 1000!