27

пр

преди 13 години

Всеки грък в България трябва да бъде брутално изнасилен!!!!!!

26

любо

преди 13 години

Не убиждай византйците, а мръсните гърци.Крайно време ако дЪржавата не взвме мерки да вземем ние

25

Анонимен

преди 13 години

Аз отдава съм им е. май. на гърците. Въобще не ходя на почивка вГърция, не им купувам скапаната стока!!! Бойкотирал съм всичко гръцко!!! Те не са хора, а хитрият Исачко!!! Преди 20 години като бях за пръв и последен път - ония се големееха и ни гледаха с пренебрежение! Ама сега пътуват до нас и си пазаруват - да вържат 2та края. Колеги са ми разправяли, че наши туристи като отидат в Катерини ония са гонили гръцката клиентела, за да освободят място за нашите - щото били по-платежоспособни от тях

24

Анонимен

преди 13 години

Ще ни бият и още как?!?! Като са задружни е така. А Българските шофьори в чужбина винаги когато мернат аварирала българска кола, странно защо гледат на другата страна или се правят че не забелязват бъкгарската кола.

23

Анонимен

преди 13 години

tezi bokluci - mrasni dokoga shte gi tarpim

22

Д

преди 13 години

Хайде сега отивайте в техните курорти и си давайте всички спестени пари!

21

123

преди 13 години

ако бяха Гърците щяха да нахлуят и да ни е... всички ...

20

Анонимен

преди 13 години

БРАВО.ЗА НАС САМО БОЙ.НИЕ ЧЕ ИЗТАРПИМ И ТОВА.

19

бг смешници сте

преди 13 години

На мен не ми се занимава, защото за тази държава и *** си не бих мръднал но вие които сте все още там поне си защитете копторчето ...баси смешниците ... по сайтовете сте големи на практика смешни.

18

да ....

преди 13 години

"Нападателите са заловени и отведени на разпит в Кавала" ... Където ще бъдат наградени с медал за храброст и пуснати след това ...

17

1234

преди 13 години

Повече от 2 год. нашите превозвачи търпят загуби от гръцките блокади , а реакцията на правителството е нула. Сега започват да прибиват шофьорите ни , къде е външно, къде е правителството? Тези мръсни византийци , не само са мързеливи ,но и нагли. Блокирайте границата и нито един гръцки тир да не бъде допускан в наша територия.

16

Яне

преди 13 години

Къде са тези които се бият в гърдите по форумите ,4е са патриоти и националисти ,сега е момента, яхваите колите и на магистралата Кулата София ,да видат гърците кон боб яде ли !!!!!!

15

мама иМ

преди 13 години

абе всички Гърци бой

14

Яне

преди 13 години

Бой и ибъне на вси4ки гръцки тираджии ,като няма кой да ни защитава от тази папла4,братя грабвайте телата !!!!!! Всеки гръцки тир със спукани гуми и с4упено стъкло !!!!

13

a4o

преди 13 години

Забравиха къкав пердах ядоха гарците от наще войски по време на грацко българската битка 1913г

12

Niki

преди 13 години

ti taka li pravish ?

11

Цецка

преди 13 години

Гърците, че са ***, то е ясно!Пак започнахте с думи като ***!Май по форумите вече изтрещяхте с тези ***. Гърците си искат своето, нищо, че са ***, а ние сме заспали козички, които ни оправят на задна яко всички наши управници, а ние само си пишем по форумите, че *** са ни виновни....Простотия до шия!

10

Ковача

преди 13 години

Ххахаха, сега и гърците били ***!!!!! Вие съвсем сеувлякахте бре нещастници!

9

Анонимен

преди 13 години

Наглите мързеливи *** ще ни бият у дома. Егати събитието. Не са поподнали на човек

8

Анонимен

преди 13 години

Българските шофьори на тирове са тероризирани от месеци в Гърция.Къде е Правителството??Никаква реакция.Иначе ББ е бабаит......ама на село.А тези хора плащат данъци на тази държава.За какво??