12

Анонимен

преди 13 години

ДО 10 : ТИ СИ МАЛОМНИК ,ТАКИВА КАТО ТЕБ НЯМАТ МЯСТО В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ,ТИ СИ САМО ЗА СОМАЛИЯ ,НА ПИРАТСКИ ПРИНЦИП

11

Анонимен

преди 13 години

КАКВА ГЛУПОСТ : НАПРАВИЛИ ВНЕЗАПНИ ПРОВЕРКИ .... АЗ ИМ ПОДАВАМ ПИСМЕН СИГНАЛ ЗА ТАКИВА НАРУШЕНИЯ ОТ 4 ГОДИНИ НАСАМ И НИКОЙ НЕ ИСКА Д А ДОЙДЕ ДА ПРОВЕРИ СЛУЧАЯ ,ПРЕХВЪРЛЯТ СИ ТОПКАТА ОТ ИНСТИТУЦИЯ НА ИНСТИТУЦИЯ И НИЩО ,В ТАЗ ДЪРЖАВА НИКОЙ НЕ ИСКА Д А СПАЗВА ЗАКОНИТЕ

10

Анонимен

преди 13 години

do 10 ti ne si nikav biznesmen a si mafiot

9

Бизнесмен

преди 13 години

Ай сиктир бе - *** си шибаното правителство! Не стига, че съм дал работа и хляб на хората, ами иксат и да ме глобяват 15 хил лева! Никой не може да ми каже какви договори да права с работниците, и бибитко тиквата скоро си заминава, да не се прават не интересни, съсипаха бизнеса!

8

Малее

преди 13 години

"На обектите са заварени общо 2252-*** работника, които писмено са декларирали състоянието на трудовите си правоотношения.Изискани са необходимите документи и ще бъдат проверени декларираните от работниците данни в регистъра за трудовите договори в Националната агенция по приходите." Ето го виновника.Работниците трябва и да са юристи и да знаят, че трява да се уведоми НАП,след това да се връчи и на работника и тогава да почне работа.Абе трудовото право трябва да им е перфектно.Егати държавата:)

7

няма да има последст

преди 13 години

Тези 153-*** души бяха открити, разстреляни и закопани на място. За работодателите няма да има последствия!

6

Малее

преди 13 години

"Двама инспектори по труда бяха заключени в баничарница в квартал Орландовци в София на ул. Първа българска армия в събота по обяд." Това защо не го пише:)И защо ли хората предпочитат да се задушават в асансьори, заключват инспектори......Защо ли?:)

5

някой

преди 13 години

Спипали били 153-*** души нелегално на работа?Много малко бе! Само толкова ли успяхте да спипате?Ми те са сигурно най-малко 1500, да не кажа по-голяма цифра!

4

Анонимен

преди 13 години

Маймуните от НС са на пълен работен ден.Гадове.

3

Анонимен

преди 13 години

Така, така, само проверки яко, че от толкоз тарикати държавата пропадна.

2

рр

преди 13 години

Оле-ле, някои са се разработили.....

1

мче

преди 13 години

"Установени са 245 работещи при непълно работно време. "Е , и ?В тая криза е естествено да са на непълно работно време.