8

Рихтер

преди 13 години

Аааа, сега редактирахте, че :Панелките са сметнати за 9-а степен по Рихтер. До 9-а степен България не пада- Готов съм да припиша на министъра цялото си недвижимо имущество, оцеляло след 9-та по Рихтер.Той ако е мъж, готов ли е да заложи всичките си парични авоари срещу думите си ?

7

Аз

преди 13 години

А новото строителство с морски пясък до коя степен по Рихтер издържа ??? 4-4,5, но нали всички строители и предприемачи скочихте срещу панелите, за да си продавате некачествените нови кутиики и общите им части. Не искам да съм пророк и дано никога не се случи повече от 5 по Рихтер, че тогава цели квартали с новопостроени нацапондрени блокчета ще ги събираме от по улици и градинки.

6

Анонимен

преди 13 години

И тоя говори само истини като оня с пицата.Може да са проектирани са за толкова, но като ни караха навремето вместо да огъваме железата да ги подрязваме за да се преизпълни плана това земетресението дали ще го има в предвид?

5

хмм

преди 13 години

Все повече се затвърждава впечатлението ми, че управляващите ни обитават друга реалност! "Дълбоко се надявам, че не са махани колони.." Аз пък дълбоко се надявам да не ни удари повече от 5, защото къщичките ни от пясък ще се разсипят

4

Анонимен

преди 13 години

Е,че какво плачат толкова столичани.Като сложим високата сеизмична устойчивост и Батман под ръка са си направо 6-ца:)

3

Рихтер

преди 13 години

Мдааа, това скалите за нищо ги нямате. 9-та по Рихтер няма да остави камък върху камък в държавата ни. Ако пък e имал предвид 9-та по Медведев , приблизително отговаря на малко повече от 7-*** по Рихтер. Няма да има тотални разрушения, но няма да има сграда, която да понесе този трус без последствия.

2

аз бе

преди 13 години

Кой панелки ,бе? Тия дето са на 40 години ли?А'е стига глупости!

1

bili boy

преди 13 години

абе да чукаме на дърво