38

гювечар

преди 13 години

Ако тук се появи някой нашенски Пиночет,България направо ще се обезлюди!:)))

37

До съдията

преди 13 години

31-ви, бъркаш.Цирка не е безплатен - за наша сметка е, ама по лошото е, че няма алтернатива. Турци и комунисти в тандем как ти звучи?Баси безизходното положение!

36

TRAK

преди 13 години

B. B IDVA I TVOQ RED SKORO . NA DOGAN MU E VSE TAQ ... B.B.VSE SI IZMISLQ PIER AKSIQ.... A DALI 6TE IZLEZNE NE6TO....... AKO LI NE , TOY MOJE DA TI BIE TAKIV 6UT,,, DA NE ZABRAVQ6 KOGA SI MU TSELUVA6E RIKATA....... TOI MOJE DA TE KATURNE I DA NQMA KOI DA TE ........

35

Факт

преди 13 години

Обеща и новините на турски език да спре, но кото го извика Ердоган, взе да пее друга песен.

34

поживьом, увидем

преди 13 години

Вчера по "водещите" ТВ стана нещо интересно.По едната Цецо услужливо запитан от кочлето Витомир за казуса "Цанков камък", в четири изречения, пет пъти каза, че за него казуса е морален ! Няма и четвърт час след това, в другата ТВ, Бойко заяви юнашки, че за него случаят е за наказателно преследване, т.е. - престъпление.Да не би ЦЦ да е кандидат за президентец догодина и затова да се изказва "морално". Щото доганските гласове са много важни.

33

sonya

преди 13 години

A. doganço pak 6te se ottırve kato dade malko pari na cıdiite ctigne li do sıdil6te v BG AKO İMA PARİ NQMA VİNOVNİ....

32

бармалей

преди 13 години

Нищо не предрешава!Бойко така си приказва на ангро,върти латерната,щото са му казали,че така става популярен!Има ли някой осъден от червените крадци досега!?Няма,нали!Е,няма и да има!А на другите избори тихо и кротко ще си замине в девета глуха,да играе сантасе с моню хазарта и да мрънка "Какъв неблагодарен народ са българите!А АЗ живота си РИСКУВАХ за тях!"Та такива ми ти работи по нашите китни ширини!:)

31

Подсъдим

преди 13 години

Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим Ейййй , по-голяма веселба не съм чел . Ми то и аз съм подсъдим по стотици дела , че и свидетел , ама досието ми е чисто като бебешка сълза . С добри адвокати , и кинти , цяяяяяял живот ша съм подсъдим , ама НЕ ОСЪДЕН . Има разлика .

30

СВЕТ

преди 13 години

Бойко е П-У-Т-К-А долна ! Изака се на държавата и се оглежда като преяло дете !

29

СЪДИЯТА

преди 13 години

А АЗ ОБЕЩАВАМ ДА ГО ПУСНА, ЗАЩОТО МИ ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ - ОТ 10 ГОДИНИ НАСАМ. НЕ СЕ ПРАВИ ЧЕ И ТИ НЕ СИ В ЦИРКА ТИКВО, ГУМЕН НОЖ НА БАЩА СИ ЩЕ ВАДИШ АЛООО КЪДЕ ОТИВАШ ТИ... МУХОБОЙКО И МИНИСТЪРА НА МВР *** ЦЪРВУЛАНОВ - ЦИРК ГЛОБУС - САМО СЕГА, БЕЗПЛАТНО !!

28

Режисьор

преди 13 години

Като от филма "Закон и ред -Умисъл за престъпление" :))))

27

Хелуин

преди 13 години

Часовникът цъка, Боко, наближава Халоуин. А ти знаеш кво става с тиквите на този ден.

26

Анонимен

преди 13 години

Той може да е осъден примерно да върне милиона от Цанков камък.Това е все едно бълха го ухапала на фона на престъпленията, които е извършил досега. По- интересна е друга анкета.АНКЕТА:Вярвате ли ,че Доган ще влезе някога в затвора, предвид престъпленията му спрямо държавата?ДА - палеца нагоре!НЕ - палеца надолу!

25

Анонимен

преди 13 години

Аз съм с две ръце за прибирането на Доган в затвора заедно с цялата му хайка заптиета, обаче и си задавам въпроса кой ще гушне паричките, имотите и хотелите му, когато му видят сметката?

24

Иванов

преди 13 години

Щом Боко е обещал Доган може да спи спокойно.

23

Дудук

преди 13 години

БОЙКООООООООО, излагаш са с такива изказвания! Това срещу терориста Сава в момента е пародия и няма нищо общо с обещанията за възмездие. Няма да мине номера.

22

ХРИСТО МАВРИДИС

преди 13 години

това наистина е знамето на античния ВИЗАНТИОН + звездата на Агиа ПАНАГИА Мариа..Висляма оригиналните 4 знамена, 4 цвята са символизирали племената които застават зад Мохамед Срещу езическите араби...Това са бялото ,черното червеното и НАИ-ВЕЧЕ ЗЕЛЕНОТО ЗНАМЕ...ВСИЧКИ АРАБСКИ СТРАНИ ИМАТ ТЕЗИ 4 ЦВЯТА...ПАН-АРАБИЗМЪТ!!Ида знаете Българи , че знамето на Турските *** е антично-гръцко и средновеково-христианско ВИЗАНТИЙСКО! За да ви докажа това ,в 4 век пр.ХР. ИМА секани монети с полумесец без звезда! Това е знамето на Византион.Константин Велики добавя звездата която символизира Божията майка, и то става знаме на Константинопол. Когато османлиите превземат града харесват знамето и полумесеца и го налагат на целия мюсюлмански свят, за който символиката по принцип е била недопустима,както иконите,статуите и човешките лица в картините.И така Християнското знаме става мюсюлманско. Ама ако помислим,то и много Църкви са превърнати в джамии.

21

Маратонков

преди 13 години

Обещал си не само ***, а и всички които са крали като пладнешки разбойници , като Мони Ментата , Кифлата , Мургина, двамата баш разбойници -Руменовците и цялата банда от 1990 г. до ден днешен ...това си обещал !

20

Анонимен

преди 13 години

Бойко обеща и държавни зъби за всички пенсионери в отговор на масларските екскурзии за третата възраст.Какво ли не се обещава преди избори.Малко му е на този загубен народ.Още секс трябва.Народа е като жените - уважава този който го поступва и оправя.

19

faian

преди 13 години

Нормално е Доган, да си до преберем в затвора..но,не знам Б.Б дали ще има смелоста за това.АКО Е ПИЧ ЩЕ ГО СТОРИ,НЕКА ЕДИН ПЪТ,БЪДЕМ ОБЕДИНЕНИ!!!!!