656

Анонимен

преди 13 години

еййййй...*** му и трън!Не сме *** народ ли!!да бе...Гледай как като оФце оплюха всичко родно!Ей заради това сме на тоя хал...абе все чуждата кокошка е *** бре...тъй едно хубаво нещо не видяхте в Българея...Гракнаха като свраки всички да охулват нашенското..и всеки втори се хвали със сънувани почивки...Не ви е срам...българи били..!

655

турист

преди 13 години

Да не звучи като оправдание , но за морския туризъм у нас влияе кофти късия сезон реално няма и два месеца. Не случайно турците нищо не развиват на юг от Резово , а плажовете там са направо невероятни , казват че сезона е къс и не си заслужава.

654

657 е кретен

преди 13 години

657 е ***.В написаното няма и намек за скъп транспорт ама "..голяма част от парите сигурно били за транспорт"Класически пример за опит за манипулация и измишльотина! А ВАРНА БЕШЕ И Е НАЙ-ХУБАВИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ!

653

БГ

преди 13 години

Запознайте се с квантовата физика и ще разберете, че всичко идва от главата. Сегашният ти живот е резултат от миналите ти мисли.

652

ewto

преди 13 години

Еми аз по толкова харчех на ден, даже повече без да ползвам чадър или каквото и да е там. А не получих това за което плащах ЧЕСТНО. 50 минути да чакам някаква малка надута кифла да ми ВЗЕМЕ втората поръчка си плачеше да не им платя. Еле да не говорим за другата на плаж ПЕРЛА в Приморско която ми се изрепчи: "ЕМИ САМА СЪМ ЩЕ ЧАКАТЕ" и кифлата изобщо не дойде. При 10 маси общо за обслужване. Аре моля много сме добри и работливи.

651

nikol4o

преди 13 години

Едно мнение на един гост. Не е ясно какво са му продали и с какви очаквания е дошъл. Твърде ораничено и доста непредставително като извадка, за да е каквато и било информация, публикувана в новинарски сайт. Текстът подхожда на сайт за коментари на хотели като tripadvisor, но не и за новинарски сайт. Липсва информация - кога, къде, кой, какво, защо... Всеки може да напише нещо подобно, въпросът е защо е публикувано.

650

ewto

преди 13 години

Да съгласен съм гадно е при тях. Но имат пари и ще ни купят курортите. Понеже те имат ресурси а нас ни мързи. Ние имам един основен ресурс и не го ползваме ТУРИЗМА. По морето е отврат. Виж при селския туризъм е друго че там са им малко клиентите и трябва да ги пазят.

649

истински патриот

преди 13 години

братя българи да се обединим и да се отървем от мутренското робство това е истината заради която се намираме на това положение

648

турист

преди 13 години

Ей болшевик , защо не се изселиш в Русия или по -точно в Беларус за да ти продължат 45-те години

647

..

преди 13 години

голяма част от парите сигурно са за транспорт А ВАРНА БИЛ НАЙ-ХУБАВИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ-УЖАС.

646

А.К.

преди 13 години

Преди се оправдавахте със социализма! Сега се оправдавате с "демокрацията", "капитализма" или както го наричате. А истината е че ст мързеливи до няма и къде. Алеко Константинов трябва да го възвесите в пророк драги ми мързели!

645

ББ

преди 13 години

Ти пък приятелю 617(същият и 612) какви БАЛАТУМИ ти се привидяха в материала,а??Иначе всичко написано от руснака е чиста истина!Бил съм и в Турция и в Египет често и ви уверявам,че даже е надценил категоризацията на хотелите ни.За мен реално-4* на Зл.пясъци=2* в Турция и Египет.Истината обикновено не е особено приятна,но това е положението.Между другото именно руснаците и румънците са хората оставащи най-много пари в нашите курорти.Западняците стискат всеки цент извън пакета платен на оператора.

644

сдф

преди 13 години

Ххахахахахахахаххаха, 6800лв!!!! Това прави по 120лв на човек, на ден за храна в средна класа... кафене ;) И всичко това при положение, че нямаш пари за чадър! Това е просто... олигофренска статия и само *** може да повярва на написаното! Абсолютна лъжа и измислица, друг е въпроса, че ни куца много обслужването.

643

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че реално ИСТИНСКАТА история на българския народ е само 45 години !

642

турист

преди 13 години

Ха така , защо купуват като всичко е кофти е мухлясало , ще ви кажа , защото съм говорил с такива .Купуват и се местят да живеят в България , защото в Русия е гадно за живеене ,за това купуват. И кой има пари от тях , техните мутри батковците на нашите.

641

до 623

преди 13 години

За какви "Гладни шпинги" става дума?! Ти колко пъти си похарчил за две седмици 6800 лв? Явно не си излизал от страната, за да видиш какво е навън! Прав е човека, че у нас всеки иска да печели, но ако може да е без труд и усилия!

640

Анонимен

преди 13 години

проблема не е в соца а в ганьовщината и мързела. и преди 1945 пак сме си били такива.

639

Анонимен

преди 13 години

До 632 .Какъв Несебър те гони.Пише за Созопол и на 20 коментара колко им е харесало има 1 на които не му е харесало.Той навярно и в Монте Карло да ходи и там няма да му хареса.НАУЧИ рУСКИ преди да пишеш глупости.

638

турист

преди 13 години

Велко Вълканов ти ли си , познахте .

637

ewto

преди 13 години

Доволна е защото живко е бил там. ***.