18

Анонимен

преди 13 години

Аааа "софето" си направи къща на "Оборище"!

17

Пак до 9

преди 13 години

Само да ти кажа, че такива далавераджии като тебе наистина има много. Обаче винаги ще бъдете използвани от разни по-умни от вас. Винаги ще ви залъгват с малки кокалчета и в крайна сметка винаги ще си останете евтини роби. Щото наистина по комунистически чакате някой да ви хвърли кокалче. Ако се изправите на задните си крака (знам, че ви е трудно), може би ще видите, че ако се държи достойно, човек може и да живее по-добре в дългосрочен план.

16

просто герберче

преди 13 години

Давай Боце ние простите герберчета сме с тебе докато не закопаеш БГ така здраво както и Виденов не я е закопавал.

15

Анонимен

преди 13 години

"...Политически дебат по български:"***!" - "Ти си ***!".."Съгласен, но немога да разбера защо глупаците модератори цензурират думата глуак след като това си е национална култура ....***.

14

До 9

преди 13 години

Еми, ей заради такива фурнаджийски лопати като тебе сме на това положение. Никой не иска да работи честно. Всеки се мъчи да се сдобие с някакви привилегии. И най-важното, изобщо не се свени да си го признава. Продажници безидейни. Аз винаги съм бил антикомунист. Винаги съм съумявал да живея добре. Просто ми струваше в пъти повече работа и никакво свободно време. Но вие, винаги ще си останете *** и мърльовци. Мизерни подлеци. Поне не се крийте зад разни "идейни" проекти.

13

ха ха

преди 13 години

Е да верно е,че докато едни говорят други работят,но ти Бойко си от приказливите аз не съм видел нищо свършено от тебе и в Софето докато беше кмет,а сега като премиер си пълен провал.

12

Анонимен

преди 13 години

do 5 6to kara6 boiko kato si mnogo otvoren idi ti ama ti sedi i 4akai nqkoi dryg da ti svar6i tvoqta rabota

11

Анонимен

преди 13 години

Ето личи си кои са ходили на семинар на ГЕРБ с държавни пари.Защо пък не ББ отиде до Испания с правителственият самолет да гледа мач.

10

Анонимен

преди 13 години

Политически дебат по български:"***!" - "Ти си ***!"Докато е такова нивото на българите, тъй като горното театро политиците го играят защото такова е нивото на мат'ряла, дереджето също ще е каквото си го знаете.

9

АНОНИМЕН

преди 13 години

Ако вие сте тези,които работят,жална ни майка!Видяхме ви и работата,и умствените способности! С провалите на БСП приключихме преди една година и повече,приказката се изтърка,дайте да говорим за вашите-вашето управление е съпътствано само от такива,подплътени с много изговорени глупости и неадекватни действия.Най-големият провал на сегашното управление е,че се стремят да управляват на принципа разделяй и владей,всяват интриги между всички прослойки на обществото,водят антисоциална политика!

8

до №2

преди 13 години

Казва се "раздвояване на личността",за това е тази метаморфоза при боко!

7

Анонимен

преди 13 години

do 3 q vzemi da si vidi6 tvoita tikva prosta boiko e stignal do nqkade a ti do nikade

6

Хахахахаха!!!

преди 13 години

ХАХАХАХАХА!!!!Червените кхмери пак изпълзяват от дупките!!!Не ви ли стигна 20 години крадене??? (Пардон, +45 години)???Айде в дупките!!!!ХАХАХАХАХАХА!!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Напомни им бе боко,нали им се канеше като *** на тв водеща!? Ама предпочете да оправиш цецината банка,та и ти да се налапаш,вместо да гониш предишните,по-предишните и още по-предишните!!!

4

Анонимен

преди 13 години

bravo boiko ne se davai

3

ГейБЕР

преди 13 години

Бойко, пий си хапчетата, че те стяга Тиквата!

2

Анонимен

преди 13 години

Бойко, а ти си с амнезия за собственото си членство в БКП - Българска комунистическа партия до 1991 г. Кога вярваше на комунистическите идеи, кога стана първи лидер на дясна, капиталистическа партия ???? Все в един от случаите трябва или да си с амнезия, или просто да не си искрен, т.е. да лъжеш. Въпросът е кога или по-точно ...докога?

1

Пффф

преди 13 години

Еми нормално амнезия - те от тоя хероин и майките си не помнят сигурно вече !!! :)))