176

Анонимен

преди 13 години

на този хомофоб му пожелавам дете хомо Всичко ходи по хората а не на земята Попе ти застрахован ли си Утре от къде знаеш че на твоята глава няма да се случи нещо подобно Може да имаш внук Гей !.. Тогава ще те видим

175

harakiri

преди 13 години

kak ne go e sram toia! kakvo mu ostana na tozi izmachen narod?! vseki pop se radva na mutrite kato ne znam kakvo, samo parichki da broiat i tova e! da sa pomognali na niakoe samotno dete ili majka, da sa pomognali na bezdomen?! vsashnost, kakvo praviat za horata tezi, osven da gi ogranichavat?! dedo pope, adat ne e na nebeto, a na zemiata i po-tochno v bulgaria.

174

Бивш християнин

преди 13 години

Отчето нещо се прави на голям рапър с тези златни накити по врата си. Да, но ние истинските поп-фолк фенове абсолютно мразим рапърите и затова плюя на накитите на попа. Да живее Исляма и поп-фолка!

173

гейо

преди 13 години

мили хора-станете гейове като мене! знаете ли колко е готино да минеш в другия коловоз??? тръпката е невероятна(никога не бих пробвал с жена вече)

172

harakiri

преди 13 години

hail dedo pope! nai-antigay hora vinagi se okazvat dosta izvrateni. dedo pope, kade stana "da liubite drug druga!" ako e prochel hubavo svoite si knijki shteshe da vidi, chetova e edinstvenata zapoved, koiato izricha isus hristos ot sebe si.moje da sam super greshnik, no i ne jelaia da mi badat nastavnici podobni homofobi i otrepki!

171

Анонимен

преди 13 години

попа или си има гей връзка или прави реклама за себеси Всичките пари за попа Много си алчен отче

170

Бивш християнин

преди 13 години

Не знаете в какъв екстаз изпаднах, когато чух вика на имама от високоговорителите на джамията днес. Само и единствено песен на Азис може да се сравни с почти оргазмените емоции, които преминаха през мен, чувайки една истинска молитва.А сега отивам да карам на червено и да блъскам колите на простите селяни, тъй като съм най-големия. Довечера ще се напием супер яко с приятели и ще пеем нашите любими религиозни поп-фолк химни на турски и ***.

169

стефан

преди 13 години

тоя какво дрънка лицемерни приказки. повечето"духовници" са гейове и алкохолици и хора пълни с грехове,като се прикриват зад църквата вършат гнусните си дела на скрито.. нямам вяра в попове,свещенници и папи. това са най-гнусните и извратени *** на свеета от край време. за тях религгията е чиста проба далавера,пари и мръсни дела.вярват единственно в силата на еврото и златото!

168

Алчни попове

преди 13 години

Решението на съда в Страсбург няма да върне имотите на алтернативния синод Искът е за близо 700 милиона евро.За едно опело взимат по 60 лв от бабичка с пенсия 166лв.И те са алчни.Трябва да подражаваме на отец Иван/приюта от Нови хан/.Такива хора дето помагат и не лапат от бедните хора

167

pissed off

преди 13 години

А защо ще се ограничавате само със смяна на религията и езика,направо заминаваите за Турция....голяма услуга ще ни направите :)

166

Бивш християнин

преди 13 години

Всички поп-фолк фенове като мен е добре да учат турски и *** език, за да разбират по-добре какво се пее в много от нашите любими песни.Освен това, предлагам ви не само да приемем Исляма(една истинска религия, която отговаря на нашите музикални нужди), ами и да започнем да горим книгите на т.нар. "Нов завет" публично под звуците на песни на Азис.

165

Бивш християнин

преди 13 години

Отивам да приема Исляма, щом Християнството не ми позволява да слушам чалга. Всички поп-фолк фенове като мен да ПРИЕМАТ Исляма! Даже може да поискаме да се приюбщим към турския етнос, тъй като музиката ни без това е 3/4 турско-ориенталска помия.

164

ники

преди 13 години

Светейшество му дядо Николай като един отявлен враг на чалгата лично венча чалгаджията Бареков.Къде ти бяха тогава принципите,отче? Или когато става въпрос за пари забравяш кое е удобно богу?Ако със същата жар правеше неделни училища в митрополията за да се образоват религиозно децата щеше да си наистина божи служител.

163

горан

преди 13 години

Браво на дядо НИКОЛАЙ!!! Голям БЪЛГАРИН, Голям ХРИСТИЯНИН,Голям ПИЧ!!! Да живей,БЪЛГАРИЯ!!!

162

pissed off

преди 13 години

Не че защитавам чалгата и ***,ама на попа изобщо не му е работа да говори на тема материализъм-всеки поп накачил по няколко кръста,все злато и сребро....а доколкото съм чувал от приказките,христос е бил разпнат на дървен кръст.Абе да му мислят шматките дето им се връзват на брадатите педофили.....

161

Цветно

преди 13 години

Ето и как се казва орденът на мутрополита: tsvetno.blogspot/2010/09/blog-post_06.html

160

Анонимен

преди 13 години

Евала на попа! Истински христянин, който учи на любов към ближния!Християнстиянската и мюсулманската религии само на хартия проповядват любов, но истината е, че се крепят от омразата! Единствено будизма е религията, която учи на безрезевна любов!

159

радо

преди 13 години

попчето да си трае, че те са най големи ***

158

Анонимен

преди 13 години

НЕ ДАВАХА ГО В ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА

157

Анонимен

преди 13 години

прав е човека