308

Анонимен

преди 13 години

ЦЕЦО ТИ СИ НА РЕД

307

do 287

преди 13 години

Всички българи са фенове на българския национален отборор.Разликата е там, че не всеки може да си позволи парите за билет и 3 туби бензин до София и обратно.Това, че съм пред телевизора не ме прави по-малък почитател на тези дървари.От когато се събра този отбор само се оправдават.Инак критики не са нужни - важното е да има чалга, алкохол и евтини жени, майната и на България мнението на света за нея.

306

vlado

преди 13 години

Не се сърдете на момчетата, те толкова си могат. А и има нещо в което могат да бият всеки от другите отбори в групата - пиене, ядене и въртене не гюбеци:))) А относно извиненията - сигурен съм, че всичките хиляда души които ще отидат на Васил Левски във вторник, ще ги приемат. Всички останали ще си го преместим от единия крачол в другия !!!

305

Анонимен

преди 13 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СПОРТА Е ДАРЖАВНА ПОЛИТИКА

304

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Да се маха мафиота наско заедно с подлогата си "мъри"!Далавераджии! Добре, че Батков ги разкри колко са корумпирани и им би шута!!Време е да се махат! наско и танев разбиха с техните интриги и мениджърски далавери двата ивши колоса за БЪЛГАРИЯ-левски и цска! Само завиждат на Емил Данчев че продава в западни реномирани отбори и правиха-струваха и изгониха Бербатов! наско едно време съсипа кариерата на Гонзо! Споменете си как си дойде остриган от Израел!Вън наско и *** от футбола в БЪЛГАРИЯ!

303

Анонимен

преди 13 години

СИН И ЗЕТ ТОВА АКО НЕ Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ КОЕ Е

302

Анонимен

преди 13 години

Нещастници, милиционери, истински комунисти.

301

Анонимен

преди 13 години

ИМАМЕ ОТБОРЧЕ ОТ 10 ЧОВЕКА МНОГО МЕ САМНИЯВА ЧЕ МОГАТ НАЦИОНАЛИТЕ ДА НИ ВЗЕМАТ ТОЧКА НА ВНИМАНИЕТО НА ПЕРУКАТА

300

)

преди 13 години

ТИЯ МОГАТ ДА ТИ ПОКАЖАТ ПАЧКИ, ЯКИ КОЛИ, МАДАМИ, КЮЧЕЦИ - ОНЯ РУСИЯ ИВАН Е ПЪРВИ В ОРИЕНТ 33-ПИТАЙТЕ ОХРАНАТА КАК ТРЕНИРА ЯКО НА ДАНСИНГА, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ БЯГА С ИЗПРАВЕНИ КОЛЕНЕ, ОНЯ БАЩИНИЯТА ДАЙ МУ ДА СЕ НАДУВА И ДА ОБСЪЖДА ЧАЛГАСЖИЙКИ,У ОНЯ МИЛАНОВ -ЗЕТ КАТ МЕД, А ЗА ТРЕНЕРА И ДИРЕКТОРА ДА НЕ ГОВОРИМ-ДОБРЕ,ЧЕ НЯМАТ ОЩЕ МЪЖКА РОДА, ЧЕ И ТЕ ТАМ ЩЯХА ДА СЕ ПЪНКАТ.САМО В ЧЕРНА ГОРА НИ Е НАДЕЖДАТА.

299

Р.И.П

преди 13 години

Скъпи танциорки ,кои нормален 4овек които има и кап4ица достоинство ще ви подкрепя вас . КОИ СЕ ОЛИЦИТВОРЯВА СЪС ВАС , ВИЕ КОИ ОЛИЦИТВОРЯВАТЕ . НИКОИ И НИЩО . ПАРЦАЛИВИ НЕХИЛИСТИ НА НИКОИ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС .не оставки а НАП да почва даначна проверка и като има нарушения,конфискация и затвор за нищастниците

298

Анонимен

преди 13 години

НОЩЕН ПОЛЕТ ДА НО НЕ ЗА ВАС

297

Анонимен

преди 13 години

pomiqrat.blog.bg/sport/2010/09/04/nadolu-i-po-nadolu.600625

296

bg

преди 13 години

po4nete da pokazvate neshto na terena i togava shte vi podkrepim ina4e ne 4akaite nishto pove4e

295

Анонимен

преди 13 години

Цялото ръководство на БФС са престъпници. А всички тия смешници които гледахме на терена срещу англия и нямат доблестта да им се опълчат са същите. Безброй много пъти заслужиха да ги лишим от всякаква подкрепа и съвсем заслужено на някои им мина цялата кариера само в срам без дори някакви нищожни постижения с националния.

294

dedo

преди 13 години

310, dedo си е мой ник, от както спамя из публикациите (ходил си още прав под масата). Ти си някакъв фалшив dedo, намери си нов ник.

293

Анонимен

преди 13 години

Като почнете да тичате, манекетени разнежени, ще ви подкрепят хората

292

dynamo

преди 13 години

"Скъпи" ритничалгари - гръмнете се!Подпис: Българския народ.

291

Анонимен

преди 13 години

Дано перуката и другите лапачи около него се свестят и подадат оставка. Имаме млади футболисти на които не се дава шанс, защото върхушката вече се е оплела до ушите в далавери и мениджърски интереси.Това рано или късно трябва да спре, и колкото по рано-толкова по добре за България и българския футбол.Пруките - Вън...няма не искам, няма недей!!

290

ivo

преди 13 години

vsi4ki teq v belene da buhat s lopatite, bezdranici...koga 6te vidim po jalka angliq, nikoga..tctct..

289

Защитник на BG

преди 13 години

Ей, безсрамници...махнете тази снимка от статията! Тук все още се вижда капитана на националния отбор Митко Бербатов, който отдавна ни показа защо го е напуснал. Жалко, че някои все още вярват в Дядо Коледа и в чудеса. В България отдавна няма вече футбол - има само махленско ритане на топка и яки далавери в този спорт. Който не ни е хванал, той не ни е бил!