261

Анонимен

преди 14 години

ама много си сляп

260

митко

преди 14 години

Анонимен,стига с тоя ПЛАН РАН.Кой ти е виновен,че си търпелив като овца,страхлив,безмозъчен?Все друг ни е винавен.А в нормалните страни хората се борят за хляба си.А тук всеки търси под вола теле.

259

Анонимен

преди 14 години

То от такива борци акто теб сме дотук. Либерални *** скубещи си веждите и принадлежащи на света.....А всъщтност дори и Българи несте защото самите Българи ви мразят и отхвърлят.

258

д-р

преди 14 години

волен сидеров е ПСИХОПАТ Моля компетентните органи да го въдворят на принудително лечение

257

anonimen

преди 14 години

В случая Волен е абсалютно прав човекът от който хората очакваха,че ще има ред беше костов.Какво направи той по негово време се създадоха каналите за кражба дойдоха царистите и си казаха"я каква хубава система за кражба защо да даваме гласност "смениха шефове на митници НАП и други ипочнаха те даги ползват,след тях тройната коалиция същата работа. И костов,станишев ивсичките бивши управници аут от власта и да им бъде търсена отговорност а колкото до депутатите 80човека са предостатъчно.

256

Анонимен

преди 14 години

Бог да ни пази от комунисти и турци! Може да плюете каквото си искате, но тия *** ако се върнат отново на власт този път ОКОНЧАТЕЛНО е свършено с България и българите. Това ще бъде краят. Дано повече никога тия престъпници не се докопат до властта. Молете се да не идват на власт, защото ЧАК ТОГАВА ще видите какво чудо е и какво ще стане с нас. Да пази Господ.

255

гого

преди 14 години

Анонимен,никакъв ПЛАН РАН не ти е виновен,като си толкова търпелив,*** и лафаджия само тук.нормалните хора по света се борят за себе си, за народа си,а не като теб само да гледаш себе си,далаверка,братко,парички,а всъщност си е мизерия!Извинявай,но вече ми писна,все други ни са виновни,а ние?

254

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ и Атака са ви виновни а ?! Много къса памет имате бе ***. Както казваше Христо Стоичков, хората от пустиня направиха Рай, а тук от Рай направиха пустиня. Е ***, свалете ГЕРБ и си изберете пак ДПС и БСП тези дето съсипаха буквално държавата България. Върнете си ги на власт и потъвайте още повече във заеми към банките..

253

Калин

преди 14 години

боко борисов и персонала му.. воглеве с волният Болен изпитват някаква нужа за да се легитимират политически.. явно чувстват неувереност.. обърканост в действията си.. това е нестабилност, която тресе страната .. и трусовете те първа се задават, но някой ще трябва да плати цената.. а както обикновенно става кой може е .. сами ще се досетите!

252

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ не могат да управляват и нямат потенциал, а останалите партии не искат. Служебен кабинет, лустрация, нови мажоритарни избори. Сегашната псевдополитическа система многократно доказа, че не работи!

251

анонимен

преди 14 години

Колко е прав Васко. Ще видите,че след една година пак ще е същото,същите муцуни,същите думи,само дето джобовете им ще бъдат по-издути.А народът вече ще е полумъртъв.но на кой ли му пука?А ние пак ще джавкаме в интернет.

250

sedesar

преди 14 години

Тия гербави комунисти наистина се оказаха много по-зле и от социалистите. какво направиха повече от тях, освен измислените им милиционерски сводки и приказката, че ония окрадоха всичко. Комунистическа демагогия

249

San

преди 14 години

Тия червени бивши комунисти-атакисти така и не разбраха, че колкото и да се навеждат-от тях нищо не зависи.

248

Анонимен

преди 14 години

държава няма има упръвление на мутри и психиатрично болни но какво да се прави това е сегашната деиствителност планът ранът деиства и очевидно ако продължава така ще сме прислужниците на привелигерованите раси

247

анонимен

преди 14 години

Браво,ЦИРК! Напипваш истината.ние сме най-бедните,но това никой в Европа не го знае. Интересното е,че заради ***,които ги гонят оттам вече разбират какво е истинското състояние на българина.Това ни е шансът!

246

Обективен

преди 14 години

вие всички сте циркаджиииииииии.мрсъни долни циркаджииии, които се подиграват с народа.в цивилизованите страни има достойни във властта и градивна опозиция, която е коректив на управляващите.тук какво имаме: надцакване и стремеж за още и още власт.политика в страната ни няма :( само шепа чичковци с цената на достойнството си се мъчат на цената на всякакви интриги да се домогнат до още власт.аман от вас

245

Rudi

преди 14 години

Такова ще е винаги положението, докато ни управляват бивши комунисти и милиционери и докато на възлови места във всички области стоят само комунисти.

244

Ели

преди 14 години

Спокойно , както изгря ,така и ще залезе!!!!!!

243

Sin

преди 14 години

Наистина за 15 месеца тия комунисти и *** им атакисти разсипаха и това, което беше направено от социалистите. Само милиционерски сводки рейтинг не се вдига.

242

ИХАААА

преди 14 години

Наистина е невъзможно *** и послушна безмозъчна МУТРА ръководена задкулисно от ДС да управлява фабрика!С простащина и бухалка не е въжможно!Винаги насилието ражда насилие и после става много сложно да се уталожат страстите!