137

До 137

преди 14 години

Само пропуснаха да ни кажат ,че тия неща ги е внесъл Станишев.Аз пък да попитам-повече от 1 год са на власт ГЕРБ-митници ,МВР ,ДВСК и всички контролни органи за които се сетите.Защо продължават дивотиите-или сега да ударим спонсорите на другите партии за да нямат конкуренция нашите фирми

136

Д1

преди 14 години

До 132 Подкрепям твоето мнение.

135

Д1

преди 14 години

Идеята е Ако не са по БДС и не искат да направят застраховка в ИПОН просто му се конфискува стоката.Ако става въпрос за онези немски луканкови салами.... не виждам някакъв смисъл от тази акция. Просто си просят рушвети.

134

Ъ?

преди 14 години

Хм? А този министър Мирослав Найденов нали го бяха хванали с 20-годишното месо, което внесе преди няколко години :)))

133

Анонимен

преди 14 години

138Ти ли си "народа"

132

DO ivanina-j

преди 14 години

Има корупция за хора като вас,които не четат законовите разпоредби.Сами сте си виновни.Те се възползват от невежеството на хората и ги скубят.

131

otneseni

преди 14 години

1. "БДС" Стара планина-НЯМА! Има подписана рецептура от шефа на НВМС, според която в 100 кг месо за кебапчета се СЪДРЖА 16 кг. вода, което е около 16,200 л ВОДА. 2. Според Найденов, Войнов и т.н стандартите НЕ СА задължителни-защо тогава налагат РЕЦЕПТАТА за Стара планина? 3. Отказаха ли да платят фирмите в посочените градове или малко платиха? А другите платиха ли?

130

Обикновен анонимко

преди 14 години

Какъв резерв бе??? серГей ли остави резерв, след като 15 месеца твърдеше, че в България нямало, няма и няма да има криза. Или резервата от комисионните от консултанските хонорари на соколчето???Няма ли един нормален комунист или турчин, който да не приказва простотии.

129

dp

преди 14 години

Тия *** по кабинетите я закъсват от ден на ден повече. Сега с това се целятв евтините парчета немски салами, дето открито се продават като такива и правят"стандартните" им салами практически непродаваеми в БГ. И се надяват, че така(с камшик и тояга) ще съберат повече пари, такива *** - не могат дасъберат това, дето го няма.Трябва първо някой да направи нещо та да има какво да му вземеш - концепциядалеч отвъд когнитивните им способности, разбира се, погледнете им тиквите.

128

Анонимен

преди 14 години

Има хора, които искат да станат милионери за една нощ... Вчера ритали *** в обора по ***, а днес - събуждат се милионери...Хей, ***, не си играйте с живота и здравето на хората! За такива *** - строг тъмничен затвор и да ги хранят само с техните колбаси, да им ..... майката ненаситна!

127

Анонимен

преди 14 години

Другарю Дегустатор, явно си замесена страна, вероятно си от тези, които плащат за подобни акции, но ще бъдеш много разочарован. Тези неща, доколкото знам, се внасят с напълно изрядни документи, издадени от западни фирми, това са продукти, произведени за Западна Европа, и ми е много интересно тъпите ченгета как ще предявят претенции на фирми от Германия. Дайте да си го кажем - българските производители не са конкурентноспособни, а искат да печелят по 200% печалби, затова е всичко.

126

IND

преди 14 години

Някои преди реваха, че нямало да има полза от новите стандарти като няма контрол - ето виждате, че има и контрол и се чудя сега за какво ще се заядете...

125

ivanina-j

преди 14 години

Преди години си открихме фирма за производство на без. напитки.Тъй като всичко трябваше да е по стандарт доведохме един инспектор от ХЕИ да види мястото и да каже какво да направим.След време се оказа,че фаянса не трябва да е на 1,20, а на 2м.че трябвало да има отделно помещение за склад,за готова продукция,таванът да е на 3м височина, отделна тоалетна и т.н. и всичко това се сервира на порции.Казвам всичко това,за да ви обясня какъв е механизмът за корупция.Докога ли ще издържи новия стандарт?

124

Сфинкс

преди 14 години

Това е поредната тъпанарска показна акция на управляващите, които окончателно се *** с бюджет, управление и всичко. Сега като изядат резерва, провалът ще е пълен и ще има да гледате подобни сеири.

123

До анонимен 100

преди 14 години

България е най-големия вносител/потребител на замразени свински кожи в Европейския съюз

122

11111

преди 14 години

130 000 кг. - колко ли старчески домове щяха да се зарадват на тях- зщо да ги унищожават- да ги раздадат на домове за деца и стари хора!

121

69

преди 14 години

До 110....Може би сте по малкък-а от мен ,но ще ви дам пример на който съм свидетел и личен участник в случката......1990 г. в казармата съм, в трудови воиски,работехме в месокомбинат в град Монтана, разтоварвали сме месо от Аржентина което е стояло в камерите 20 г...... Криза беше, мисля, че месеца беше юли....Казваха ,че е бизонско ......Опитвалисме от него, още съм жив.....

120

ХАХО

преди 14 години

За какво Ви е санкция.Направо изписвайте имената на тези преработватели и това е !!!!Да види за напред кой ще им яде мършата.

119

asdasdwe

преди 14 години

Съгласен съм със коментар 110. Найденов тогава подаде тихомълком уставка заради 25 годишното месо за което той е разписал. Тогава беше към ДПС. (както сега вежди,б.димитров(бсп) Цачеваи тя бсп ама тва е друга тема вече :)

118

Бясна

преди 14 години

Моят въпрос защо крият отровителите е към медиите, нали и тук където пишем се имат за медия? Те са тези, които трябва да изнасят фактите такива каквито са. Само че те смятат, че като напишат,че акцията е "дупетата" това му стега на "народа", като новина ... И за съжаление голяма част от коментарите оправдават това отношение.И все пак, повтарям най-важното за всички други - ДАЙТЕ ИМ ИМЕНАТА!!!