59

Анонимен

преди 13 години

Бъркаш умът с подлостта.Подли, завистливи, злобни, лъжливи. Ето това са юдеите.И сатаната е бил първи сред ангелите, но се е опълчил срещу Бога и е станал едно черно изчадие. Та и вие, хвалите с това от което трябва да ви е срам.Толкова ви е акъла, щото сте "умни".П.С. Лошият никога не може да бъде умен.

58

до лилия

преди 13 години

Е,ДА РЕЧЕМ ерудит Е БиЛ ,но голям ФИЛОСОФ НИКОГА ,а още по-малко дисидент ...!!!Виж и 46 ти постинг ...

57

ss

преди 13 години

EVREIN KOMUNIST . DVOEN PREDATEL.

56

до 58 ми

преди 13 години

ами ТОВА ,ЧЕ ТУК ПИШАТ И ВЗИМАТ ОТНОШЕНИЕ П Р О Ф Е С И О Н А Л И С Т И-ФИЛОСОФИ ,а ти дори НЕ СИ ЧУВАЛ ЗА ПАСИ ...!!!! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ПОЗНАВАМ ТВОРЧЕСТВОТО ,А НЯКОИ И ЛИЧНО ,ВСИЧКИ ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ФИЛОСОФИ ...!!!ПОРАДИ ТОВА ТИ КАЗАХ -МЪЛЧИ ...И НЕ СЕ БУТАЙ ДИЛЕТАНТСКИ ТАМ ,КЪДЕТО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ- ПРОСТО ЧЕТИ ...!!!

55

lilia

преди 13 години

ех,вярно сме си почитатели на чалгата!защо се изписват толкова глупости!защото не търпим ученото- какъвто и произход да има!този човек бе ерудит в пълния смисъл на думата. посочете ми поне един демократично излюпен генийй в последните 20 години. ни забелязвате ли нищетата на журналистите,не забелязвате ли нивото на ученици и студенти, не забелязвате ли,че нацията не чете. нацията само се радва на коли,жени,къщи и чалга. хора,загубени сме

54

Amenhotep

преди 13 години

А Сюлейман Паси кога?

53

до 55

преди 13 години

И кое ми е невежеството- че не съм чувал за този ли? Ами не всичко на този свят може да знаеш, човече. За това съм невежа,да. Сигурен съм ,че много българи също не са го чували тоя. Сигурен съм ,че и ти не знаеш всички български естети и ерудити. Това невеж ли те прави като цяло? Първо мисли и после обиждай!

52

до 50 ти !

преди 13 години

хахаха ....НЕ НИ РАЗСМИВАЙ -В САЙТА ИМА И ДРУГИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИЛОСОФИ ...И КЪДЕ И В КАКВО Е ОРИГИНАЛЕН ,С НАУЧНА И ФИЛОСОФСКА СТОЙНОСТ ПАСИ ...!!!!

51

германец

преди 13 години

Ало, по- кротко! Цялата фамилия Паси са некадърници, нищо че са прочели 20 книги!И не ми цитирай еврейски поговорки, а се замисли ЗАЩО евреите са мразени толкова много!!

50

ДО 51 ВИ

преди 13 години

НЕ СЪМ БИЛ прав...!!! не бе, стой си и ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПОКАЗВАШ КРАЙНО НЕВЕЖЕСТВО -ДА СЕ ПОСМЕЕМ С ТЕБ ИСТИНСКИЯ ***... !!!

49

Елф

преди 13 години

Баща комунист,син демократ,внук комунист,правнук демократ-но винаги във власта ,ако трябва и в реки от кръв.Винаги на върха,винаги терористи в полза на световния Синедрион и Сатаната!

48

Анонимен

преди 13 години

Това не е ли бащата на Соломон Паси ?

47

до 48

преди 13 години

Ти да не си шеф на сайта, че ще ми казваш да се махам ? Егати смешника си!

46

Petrov

преди 13 години

Вечна памет на проф. Паси - един от най блестящите философи на България от 20 век. Познанията му наистина бяха енциклопедични и беше любимец на студентите. Неговото дело беше от полза на България - за една образована и знаеща младеж. Не като сегашните ***, повечето от които драскат по форума, при това изключителни неграмотно. На всички жалки антисемитчета -коментатори ще отговоря с известният еврейски афоризъм за антисемитите:Мы умы, а вы - увы.

45

Питащ отново

преди 13 години

Пропуснал съм ПОЛША -1980 г,...И ПАК МЪЛЧАНИЕ ОТ ПАСИ ...!!!Само ,че се е искало гражданско мъжество ,такова каквото е нямал ,,,,,АМА СЕ Е КИЧИЛ С ПРОФЕСОРСКОТО ЗВАНИЕ -ПОЛУЧЕНО ЗА ЛАКЕЙСТВО ...!!!В ТОВА ВРЕЧМЕ Е ИМАЛО БЪЛГАРИ ,КОИТО НЕ СА МЪЛЧАЛИ ,,,

44

до 42 ри

преди 13 години

Не се бъркай там,,, и в това ,от което НИЩО НЕ РАЗБИРАШ...!!!ХАЙДЕ -ВЪН ОТ ФОРУМА ...

43

Анонимен

преди 13 години

Забрави Унгария 1948.Тогава е бил студент. Най-бунтарската възраст.

42

питащ

преди 13 години

Къде е бил големия "дисидент" Паси :1953:събитията в ГДР и ПОЛША 1956-УНГАРИЯ 1968 -Чехословакия 1970-Полша отново ??"дисидент" ,ама само той си е знаел...

41

Анонимен

преди 13 години

Да почива в мир! Беше един от малкото съвременни български философи от европейска величина.

40

NO KOMENT

преди 13 години

Децата на отявлените комунисти - първи демократи, даже и кандидати за презденти на НАТО!