181

man

преди 13 години

Само за протокола: БД не е археолог!!!

180

Калин

преди 13 години

и все пак се усеща лошият ти дъх .. откъде си го прихванал не ми се съждава, явно ти идва от вътре!

179

куче

преди 13 години

Само така Б.Д. гласувам за теб и стига с тази пасмина заровила се в земята. До преди две-три години не знаехме, че има и такава професия "археология". Вярно, че ти не си от тази пасмина /затворена каста, които си прибират и присвояват арх. цености/ и след това не се притесняват за своето и на децата си съществуване.Археолозите за каста подобна на тази на съдиите. Не искат никой да ги пипа и разровя, защото ще излезнат маса пари.

178

Калин

преди 13 години

сигурно само аз драскам срещу позора на нацията гоце!хаха не ви ли втръсна все да ме мислите бе маргинали такива!

177

Анонимен

преди 13 години

Ах калинчо мил на мама умник . мляц мляц мляц

176

Анонимен

преди 13 години

Stiga ste pisali za toz "***" tatarin.

175

до 174

преди 13 години

Не са много това е само един които пише постоянно срещу гоце, нещо ненормално има в това, не мислиш ли.

174

Анонимен

преди 13 години

аРХИОЛОГА овчаров казва"В момента в Източните родопи ме смятат за полубог,ако искам в РУСЕ МОГА ДА НАПРАВЯ НЕЩО ПОДОБНО И ПРИ ТЯХ".тОВА Е МНОГО НАГЪЛ ЧОВЕК,ТОЙ ЗАВИЖДАШЕ МНОГО НА АРНИОЛОГА КИТОВ.

173

Анонимен

преди 13 години

Леле колко много ора треперат от Гоце.

172

Калин

преди 13 години

гоце в битноста си голям мъж убиец на редки видове и турист с пушкала по патагонските полета на бюджетни разноски!може и да ме сънува, но трипер няма да ми лепне тъй да му кажеш!

171

Анонимен

преди 13 години

Божко се оака пак и тоя път Борисов ще го смъмри яко. Борисов е диалогичен човек и ще направи помирението между божко и истинската наука.

170

Шибаният е Божидар

преди 13 години

*** държава има в лицето на Пожарникар Димитров един истински Шебек.Пожарникар Димитроф не си е пил отварата. От сърце да му се присмеем. Да си зареже директоркото място в Националният исторически музей и да иде сред мааленските пожарникари да им клати маркуча дорде го *** на задни прашки. Шибаният е Божидар Димитров

169

веси

преди 13 години

Много си го харесвам Б.Д. , е така се говори - каквото мислиш . Не искам да слушам лицемери с красиви думи , дето нищо не казват. Ами БЪЛГАРИН СИ Е , ТОВА Е !

168

Анонимен

преди 13 години

Археолога ОВЧАРОВ се смята за полубог,харизматичен,ИНДИЯНА ДЖОНС,рицар-тамплиер.Овчаров е човек на ГОЦЕ .Участва в инициативния комитет,който го издигна за втори мандат,затова прави сечено на Димитров.Димитров е сприхав,не си въздържа нервите и допусна грешка,но той е безобиден,а ОВЧАРОВ Е ХИТРА ЛИСИЦА.

167

Анонимен

преди 13 години

Калине калинчо що толкоз много те е страх от тоя гоце? Напрау акъло ти е зел. Леко ша се поболееш . Ха сега пиши пак срещу негу да ти олекне на заешкото сърце

166

А и Я

преди 13 години

И това е вярно, по цял ден са по кръчмите... тяхна работа, но след като коментарите за голям брой от родните ни археолози са подобни, за какъв авторитет става въпрос, за каква обида и защо искат извинение???

165

Един Българин

преди 13 години

Димитров си изтърва нервите, но в това което каза има много верни неща, за съжаление търсещите скандал и внимание, пак се хванаха за едната дума....

164

Калин

преди 13 години

От утре всички антихристи във въртолета на доганя и на демир баба теке!гоце ще награждава с ***!може и да си вземете обиденото "археологическо" тяло!

163

МАКЕДОНЕЦ

преди 13 години

НАГОЛЕМИОТ БУГАРИН ЗА СВООТ НАРОД- *** НАРОД. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ ***, ВЕЕ 200 ГОДИНИ ВИ ГО ВИКАМЕ ТОА. АМА ВАКА Е ПОДОБРО. БРАВО БОЖИДАР ДИМИТРОВ. ОД МАКЕДОНЕЦ:))

162

Анонимен

преди 13 години

"В България поне сме богати на кислород..." Бойко Борисов.