285

коко

преди 13 години

Пишете,пишете ако си нямате работа.Тази мъжка К/У/Р/В/А /обяснение-имах напредвид един травестит,не министър/ е човек на един много голям човек.Все пак ми е много интересно защо някой американски министър не каже "този *** народ " и какво ли ще стане тогава.

284

Пламен

преди 13 години

Ще дойдат избори "***" гейберчета,ще дойдат.Ще видите тогава кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли.Ще ме хванете за долоподписания тогава.Ако не вервате питайте царя.

283

Анонимен

преди 13 години

Ей днес в Созопол е фрашкано . Няколко милиона туристи са се юрнали в новия Ерусалим, ВЯРВАЙКИ НА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ И УВАЖАВАН ПРОФЕСОР НАРИЧАН ОЩЕ ***

282

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера какво удоволствие ви прави да продължавате да се самоунижавате ? Сякаш това ви прави по-добри . Намерили някакви кости . Някои ги свързал без иследвания и доказателства с едно име. Друг "министър" обижда собствения си народ. Има някакъв мазохизъм в цялата тази лудост.

281

Анонимен

преди 13 години

Прав е ***, ако в друга държава министър си позволи да напсува народа си , той още следващите часове няма да е министър. Тук народа си трае, политиците си траят, на море са горките как да си развалят рахатлъка, синдикатите същио пак никви ги няма, археолозите дето най го отнесоха пети ден мълчат, ами ето затова е прав *** че сме *** народ

280

Анонимен

преди 13 години

ne, ovce=na *** народ !!!

279

историк на бъдаще

преди 13 години

изцеление със просветление през четиресет дневен пост на вода край пресветите мощи на св. иван предречен в словото на бога човек някога живял на земята, ни

278

Анонимен

преди 13 години

Преди 20 год. трябваше една малка гражданска война да премахне ДС и всичко свързано с нея.Но се питам, може ли това да го направи един *** народ !!!

277

Анонимен

преди 13 години

И ВАКСИНА СРЕщУ РАКА ДА ИЗМИЛИ НЯКОЙ БГ,И НЕГО щЕ ОПЛюЯТ.ДА СУПЕР *** НАРОД СМЕ

276

реприз

преди 13 години

обладан е бае божидар, от демона на власта, безпогрешен, тоталитарен, нетърпящ, подобно управляващите скандалжии, а св. мария магдалина не е опростената грешница, помазала нозете на иисус и изтрила с косите си, за което разказва св. евангелист лука, непосредствено след разказа за тази неназована по име грешница "...една жена от града, която беше грешница" св. лука споменава поименно св. мария магдалина с думите "мария, наричана магдалина, от която бяха излезли седем бяса"

275

Анонимен

преди 13 години

явно никой нещастен българин не иска да се развива нормален туризъм в БГ и всеки плюе,а после идвали само *** по черноморието.И ВАКСИНА СРЕщУ РАКА ДА ИЗМИЛИ НЯКОЙ БГ,И НЕГО щЕ ОПЛюЯТ.ДА СУПЕР *** НАРОД СМЕ

274

Родолюбец

преди 13 години

Ти и началника ти трябва да се извините на целият български народ за насажданата простащина, нищонеправенето и голямата говорилня за изминалата година, дай Боже да Ви е последна!!!!

273

И нагъл

преди 13 години

Всеки от нас има своите съображения, аз работя в тази област, но да чухте да изземвам откритието на проф. Попконстантинов, попита Ваклинова. Какво има предвид министърът когато казва "ние открихме", а всъщност откритието е на проф. Попконстантинов, подчерта тя.

272

Анонимен

преди 13 години

aide sega i KUkU ste gto izkarate.taka moje taka se osira. kakwo kato e ministyr ot BSP ili ot koua partia e tozi izvesten komunist?Kraino vreme e Stnishev da izkliu4i ot redovete na BSP-nelegani svetata troica Boce Ceco i Bocu!

271

Голямо плюване

преди 13 години

Добре де Божидар казал каквото рекъл, ама все пак го е направил като ефтиняр, нали е е беднюга като министър без портофелЬ.а преставят ли си ако имаше заплатка и си беше закупил едно тесте виягрови ускорители, как тези "самозвани" архелози каквито са шидани -ми той щеше да ги изефе, преефе и даже да ги съеши дет се казва по научно му.все пак е за учудване как властта се е срастнала с прокуратурата.*** то така бие на очи. ем нема портофелЬ, а ски прокуроре каква *** е бат Божцо, клъст, дебел, грухтящ а като не му дали да опита от мощите на Св. Иован така грубовато се е държал, че хората си мислят за него че и той се е заразил от ГЕРБална мозъчна недостатъчност.

270

продажник...

преди 13 години

Абе РЕНЕГАТ ли е, не ми го фали.....продажник...

269

Голямо псуване -

преди 13 години

всеки срещу всеки. И все джаста-праста, и все без никаква връзка с темата: защо част от археолозите наистина избесняха, че на историята с мощите се обръщало прекалено голямо внимание. Сякаш, когато медийната истерия с Перперикон и Николай Овчаров или с тракийските златни маски и покойният Китов не беше същата. Да, ама на Овчаров му викат "персоналният археолог на президента Първанов" и никой не посмя да викне, че около перперикон се наляха милиони, ама път и "посетителски център"няма, защо ли?

268

ilian4eto

преди 13 години

Лелееееееееееее като гледам коментарите този народ наистина е многоооооооо *** и ***.Толкова много злоба и ненавист,че няма накъде.А и като прочетох изказването на министъра без портфейл щях да падна.Еми то простотията ходи по хората!

267

Анонимен

преди 13 години

Нистина няма за какво да се извинява този освен че ни занимава със собствената си глупост и ограниченост . Предполагам че е бил създаден чрез същия процес с който се опитва да обиди "народа".Сигурно е бозал от същото вида на което така го шокира. Може и да е чувал че и Христос е нямал нищо против една блудница т.е к..ва макар и не руска. Дразнещото е че за някого глупоста му има значение.

266

Анонимен

преди 13 години

АйвоГовориш несвързано.Да не си друсан??И като казвам 2006 ,значи 2006 ***.А че си объркан е разбираемо.Смотаните провинциалисти винаги са объркани.