51

az

преди 13 години

Такова нещо само в България може да стане. Значи ще дойде някой, още по-лошия вариант - роднина, ще изнасили детето ми, а аз ще го потупам по рамото и ще му благодаря?!? Съвсем естествено е постъпил бащата на момиченцето. Жалко само, че сега той ще лежи в затвора, а оня изверг ще си вее ...дядовия.

50

666

преди 13 години

Браво на бащата. Трябвало е да го довърши. Все пак, браво.

49

Анонимен

преди 13 години

Когато полицаят от Долни Дъбник шамаросваше ***, който после се оказа освен хулиган и изнасилвач, всичките овце ревнаха в защита на човешките му права! Не заслужават затова нищо друго, освен да ги изнасилват, блудстват и гаврят с тях! На ви човешки права, на ви правосъдие! Сега племенника ще бъде осъден за средна телесна повреда, а на изнасилвача ще му дадат една хубава и строга "Пробация"....до следващият път!

48

vitorio

преди 13 години

Елица, не съм разбран добре наистина! Като си прочетох коментара, наистина излиза, че защитавам педофила. Исках да кажа, че според мен и дядото, и племенника са били пияни и за това се стига до такива простотии. Напълно оправдавам реакцията на племенника, тъй като и трезвен да беше, редно е да пребие дъртия скот! Надявам се сега да ме разбрахте правилно!

47

Цвети

преди 13 години

Само не разбирам в с.Триводици няма ли други човешки същества, че да не чакат бащата на детето да излезе след 24 часа и да довърши започнатото! Защото утре тоя изверг ще повтори, потрети.... Не ми се мисли аз какво бих направила ако някой /не дай боже/, посегне на моето дете. Пък всички разправят, че съм била кротка....

46

Елица Стоянова

преди 13 години

Не, определено не е в теб грешката!! :)

45

Рачкур

преди 13 години

дори и тъпият ми черен хумор, млъква, когато жертвата е дете :(Аз бих убил някой, ако посегне на детето ми (или на дете въобще)

44

Елица Стоянова

преди 13 години

Искрено се надяваме да е така!

43

Муньо

преди 13 години

Уважаеми журналяги от днес.бг, от заглавието което сте сътворили на въпросния пестилъ разбирам че племенника първо е блудствал с дъщерята и после е пребил чичо си ... предполагам че грешката е в мен ...

42

Зулус

преди 13 години

Глупости! Невинен?!?! И двамата са престъпници! И двамата са за затвора! Дано да не излязат никога!

41

онбашията

преди 13 години

мисля че коментарите на 37ми и 32ри са иронични, заслужават плюсче

40

nqkoi si

преди 13 години

Малко му е на този перверзник, трябвало е да умре на момента, а сега има вероятност да оживее... Бащата е напълно невинен !

39

123

преди 13 години

малко му е на тоя ***. да го оправят в болницата и пак бой

38

до 36

преди 13 години

И аз те обичам скъпа :)

37

Анонимен

преди 13 години

Как може? Отново насилие, ужас! Да го осъдят тоя побойник, той е опасен за себе си и околните!!!!!

36

до 21

преди 13 години

*** такъв,ти си направо за е...не.Прочети си коментара и се пребий някъде.Аз ако те знам къде си направо ще те трепя като муха.

35

Елица Стоянова

преди 13 години

Произвол?!?!??! Дано заварите дъщеря си по същия начин! Да видим тогава дали ще чакате правосъдието!!!

34

ot UK

преди 13 години

Това отново е полицаиска сводка. Няма 1 журналист да се намери да попита защо е задържан бащата ! Срамота!

33

Зулус

преди 13 години

Двама *** се били с колове и летви. Сега е двамата ще отидат в пандиза. Така е правилно, безспорно! И кой ще понесе последствията?! Ами нещастната дъщеря на единия ***! Не стига че е преживяла блудство от другия ***, сега ще остане и без баща.... Ами това е положението....

32

Правова държавица

преди 13 години

Ама как тъй ще го пребива???? Нали има правосъдие, какъв е тоя произвол, а?????? Линч за бияча и уволнение от работа на този изверг!!!!