349

Анонимен

преди 13 години

Бойко хваща някого веднага по телевизията да си дига рейтинга. А дали има годни доказателства да бъдат осъдени дреме му курот. той нека цяла седмица бие тъпана че хванал повторено много пъти става истина. А съда че пуснал след един ден медиите спират да пишат , гражданите чули не дочули викат бе тези не ги ли осъдиха.

348

Червената помия

преди 13 години

Спонги, никога не съм бил и няма да бъда комунист, но да ти цитирам един мой бивш колега,комунист от БКП, от тия, които са влачили каиша, но не са крали.Знаеш ли какво ми каза той ,когатно стана дума за Белене, Скравена,Ловеч на времето?Каза, че през края на 50-те и началото на 60-те години у нас е било пълно с измамници, крадци, *** и какви ли не, както сега.Когато ги прибрали в лагери, държавата мирнала за следващите 20 години.Изгоряли и сурови покрай сухото,но това е ценана .

347

АТИЛА

преди 13 години

Бате Бойко ти още ли разчиташ на Незаконната Комунистическа Съдебна система и Прокуратура начело на която стои:Борис Велчев внук и син на световно известни комунистически престъпници,агент на комунистическата ДС (вербуван на хомосексуална основа), престъпен нискойерархичен слуга на руския и българския посткомунистически мафиотски режим.Така няма да стане единственото възможно решение за спасяване на България от Руската Славяно-Комунистическа Чума е приемането:Закон за Защита на Държавата

346

Sin

преди 13 години

В правото от значение са фактите и доказателствата, а не милиционерските сводки и емоциите

345

Калин

преди 13 години

и аз гледах на изявите курнезофф по тв.. но по голям комунистически пи-ар само гърбавите може да градят, така че баста :)

344

Спонги

преди 13 години

Не съм ти другар. Дезинформацията се учи в Симеоново. Браво. Който чете знае, че съм привърженик на ДСБ. Точка.

343

Спонги

преди 13 години

Иво, пак ли ти бе неграмотнико, ще обясняваш какво е сЪботаж. На крив *** и космите му пречат. ЦЦ е некадърник и не може да ръководи МВР. ББ е некадърник и не може да ръководи МС, затова го командва. Схващаш ли разликата. Убеден съм, че не.

342

кати

преди 13 години

Господи тези наши съдии са луди и подкупни, как да вярвам в българското правосъдие - никогаааааааааааааааааааааааа. Просто нямам думи господи.

341

Аз

преди 13 години

След като съда пуска така леко на свобода наемни убийци, то за какво правосъдие изобщо говорим в България?

340

хаха

преди 13 години

Нещата са ясни с три думи: важен е рейтинга....Ние имитираме дейност за пред Брюксел,пък съдиите са лошите.Борисов стигна дотам даже ги обвини по тв че са пуснали и тоя дето е с автомата,а това не е вярно..ИКзобщо цирка е пълен...В същото време намаляват заплати на учени,ветеринари не са вземали заплати цяла година,обаче цирка с акциите продължава...Егати и смехораните,хаха.И виновен е Станишев,естествено,гад ***,хаха

339

справедлив

преди 13 години

337, нещо да не си в заблуда? Че колко души се оказаха малоимотни и безимотни и си построиха хотелчета бедничките.Колко деца на съдии тръгнаха по техния труден и изпълнен с мазохизъм път на боси и голи магистрати.Сега и без 15 и 16 заплата.Къде видя тез хиляди лв заплати?

338

Анонимен

преди 13 години

337, абсолютно справедливо. Едно е да си *** като ЦЦ, друго е да си умен магистрат.

337

Бивш учител

преди 13 години

А заплатата на един учител с 20 години стаж, с висше образование, колко е?Докато не стане поне с 1 лев по-голяма от тази на полицайте-много новини от тоя тип ще четем.Не оправдавам престъпниците,но сасвото и да напранвиш по законен ред в тая държава-все не става.Пак повтарям-ще се оправим тогава, когато има наплив за учители повече от наплива за полицаи и реинджъри с "мисия".

336

Анонимен

преди 13 години

Незнам,кой крив,кой прав,но ще бъде добре да се помисли при такива знакови дела доказателствата,които се представят в съда да могат да бъдат видяни и от хората.Преди време имах съмнение в бг.съда,но след един случай за,който незнайно защо не се шумя по медиите,започнах да се съмнявам силно в компетентноста на прокуратурата.

335

Иво

преди 13 години

Съдиите са част от мафията и организираната престъпност в България и това се вижда за пореден път! Това освобождаване на тези бандити е един вид съботаж срещу правителството, защото голямата част от тези съдии са хора на бсп - назначавани по време на тяхното управление - не случайно Б.Б. днес говори че този висш съдебен съвет от хора на Гоце, БСП, НДСВ и ДПС трябва да бъде прочистен от такива корумпирани лица.

334

..

преди 13 години

мноо пъти ми идва да зема един селскостопански самолет с бомби и да направя целия център на софия като бойно поле, да утрепа тоя мръсен комунист Първанов и да почвам с другите.

333

Анонимен

преди 13 години

Калине,спри навреме дрогатаа!Прочети какви си ги писал!БСП си гради евтин ПР с ***,като теб!

332

Спонги

преди 13 години

а съжаление, диктатурата е факт. Последна преграда е независимият съд. Не разбирам , толкова ли е лесно да се манипулира простия народ, че е пълно със хвалби към абсолютния некадърник ЦЦ. В правителството като, че ли само земеделския министър и Плевнелиев правят нещо полезно. Престъпността е нарастънала с 10 %. Контрабандата на цигари е в ход. Трева се продава на всеки ъгъл. ЦЦ само плямпа. Лови таласъми.

331

Анонимен

преди 13 години

Krasi 4ernoto se e obadil.........

330

Анонимен

преди 13 години

днес да се наспим. утре, ще обиколим сутришните блокове.други ден ще си направим една акциика, това че хората мизерстват има голяма безработица, не се плащат усигоровки на работниците нас това не не интересува. аиде честито на бедните и пак да глсувате