338

мен

преди 13 години

Навсякъде по цивилизованият свят обвиненията се градят предимно на технически доказателства (пръстови отпечатъци, ДНК и т.н.), свидетелите само подкрепят обвинението. Всички са били обект на кражба в дома или от колата, да сте виждали нашите полицаи да свалят пръстови отпечатъци? Не, българската полиция като правило не използва технически доказателства, е как тогава ще убедят съдиите, че това са престъпниците, само с ПР по телевизията не става.

337

3

преди 13 години

А защо е така а ? Не е ли защото прокуратурта умишлено подвежда полицаите повреме на разследването а? Дори съдиите го казват....Баси простия народ. Нима тези прокурори нямат и те имоти а? Нима неса правили поразии с Филчев а и сега? *** крадлиши платени писачи.

336

Янко

преди 13 години

Цецко, още никой не е виждал физкултурник с акъл. Нормално е да не "доумяваш". Пък и няма специалист в дадена област, който да е станал милиционер. А сега: Изходно положение за лицеви опории.......заеемиии!!!!.............Атц..............двааа...атц...............дваааа............

335

Б.Б.

преди 13 години

айде бре днесбг що още не сте пуснали новината за освободените от операция "килърите"то на Ц.Ц. днес бая му се насъбра

334

Анонимен

преди 13 години

Тая постановка отдавна се изтъркаАко пък наистина" недоумява" значи мястото му не е там

333

7

преди 13 години

Май ти си платен. Съда като се произнася дава писмени мотиви за присъдата и всеки може да разбере защо е отсъдено така. А 'нашата полиция ни пази' като арестува обикновено работи на принципа 'една жена ми каза на една спирка' + някакво СРС дето го тълкуват както си искар и айде в кауша.

332

Az

преди 13 години

Тъй като всички коментари са на двата крайни полюса - искам само да кажа - пуснати са под гаранция - не са оневинени, не са и виновни, засега.Като свърши делото и се произнесат присъди тогава давайте оценки и квалификации.

331

До коко

преди 13 години

То съдиите това целят да си отиде Цецо и ББмай, че да си дойдат нещата на мястото-крадци, убиици, измамници всичко на улицата и кокошкарите, дето нямат някой лев да им бутнат, право в зътвора, а свестните и разумни българи в чужбина. На това аз му викам МАШАЛА.

330

герБАВ

преди 13 години

хайде да идва ВАЗЕЛИН МАРИНОВ, НАШАТА ПОЛИЦИЯ не ще да пази, пред мутрите лази.

329

?

преди 13 години

Съвсем скоро нашата държавичка ще я има само на думи.......ще ни управляват всякакви други, но не и българи !! И това е защото 90% от населението е *** ГНУСНА, която не се интересува от нищо друго освен собствения с и ***...СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!!! Срамувам се от сънародниците си които не ходят да гласуват, не ходят да протестират(и после само се оплакват), не правят нищо друго освен да си карат тъпата кола, да си хвърлят *** от нея и да се чудят с какъв спойлер да я нагиздят!!!

328

Helena

преди 13 години

Как е възможно човек без юридическо образование да си позволява да прави подобни изказвания? По-добре да си прочете НПК и да види при какви предпоставки се налага мярката за неотклонение задържане под стража ... Кога е завършил право, че да оценява мотивите на съда ? Или щом за него са достатъчни доказателствата, значи и за съда трябва да бъдат ???

327

Анонимен

преди 13 години

мдаааааааааа. Изказване баш по сикаджииски. Интересно. Имаш заложби за министър прецедател.

326

do 324

преди 13 години

Samo Vazelin Marinov moje da izmisli pesen za sadebnata sistema.

325

ппп

преди 13 години

Пълно е с платени червени боклу.и във форума.

324

гнус ме е

преди 13 години

Предпочитам да гръмна няколко съдии и такива като теб, които ги подкрепят.

323

Анонимен

преди 13 години

норм виждам съм родната полиция в действие и то хора дошли да събират улики. Не мисля че само съдилищата са виновни

322

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Кой си позволява да плюе срещу генерал лейтенанта и доктора на науките Бойко Борисов?

321

norm

преди 13 години

Червените *** приветстват началото на атаката на съдебната система срещу държавата.Явно родните съдии не желаят държава,в която да праворъздават,а не да строят хотели.

320

Анонимен

преди 13 години

Прокуратурата е част от съдебната система ???

319

яааа

преди 13 години

"Предоставени бяха томове материали и доказателства. "Ще послужат, когато те съдят тебе!Ще е скоро.