31

KK

преди 13 години

В историята винаги маргиналите като вас са губели, а интелигентните и развити хора са били лидери и победители. Колкото и да раждате, защото само това можете, вие турците и *** сте доста изостанали в сравнение с българи евреи и арменци и винаги ще сте на дъното. Успех с децата!!

30

kkoossiioo

преди 13 години

Реалист, много ми е интересно - ти казваш, че си турчин, какъв паспорт имаш?

29

реалист

преди 13 години

Както вече казах,донякъде успяхте. От злоба бълг.бизнес не инвестира в райони с турско малцинство "1 турчин по-малко,1 хляб повече".Турският бизнес се възползва и инвестира там "който плаща,той поръчва музиката".Бг. турци не са *** и разбират защо българите процедират така.Сега децата там масово не учат български,в контра и мисля ,че са прави "уважавай ме за да те уважавам".След около 50г. ще настъпи кулминацията,изчезвате като нация,а турските инвестиции дават възможност да раждаме повече.

28

контра

преди 13 години

Кви врагове ще ставате на България ве еи , мангалино.Ще ядете бой докато се превъзпитате и станете нормални хора.

27

Кеф :)

преди 13 години

Страхотна новина наистина , определено такива новини правят деня ми по-добър.Дано Днес.бг продължи да ни радва и в бъдеще с такива хубави новини.

26

реалист

преди 13 години

до 27. Има , има турци родени в България,както има и българи родени в Турция.Много неправилно ви възпитават, в това ви е грешката.Не се опитвайте да ни превърнете в това , което са кюрдите за Турция. Не провокирайте омразата ни към вас,донякъде успяхте,но това умишлено насаждане на омраза,това неправилно възпитание още от семейното огнище - ще ви изиграе лоша шега! Не ни превръщайте в български врагове,защото има кой да се възползва от това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

реалист

преди 13 години

Прав си,ако се отделят отТурция ще съжаляват ,земите им са ад под небето.Турчин съм,но специално по този въпрос не бих защитил Турция,тези земи са им отнети насила.Много мразя хора,които защитават "интересите"на дадена страна и народ дори когато са в нарушение,независимо дали се отнася за Турция,България и др.Ако признаят грешките си това няма да ги направи по-малко турци или по-малко българи,нито пък национални предатели.Но всичко зависи от желанието на великите сили,а Турция е една от тях.

24

Анонимен

преди 13 години

има вече държава Чечения....Нарича се Ичкерия , а това , че не я признават не значи че не същесвува

23

Анонимен

преди 13 години

бг турци няма бе ***

22

Анонимен

преди 13 години

Mnogoto ot bulgarskite geroi sa hayduti koito sa praveli grabej i ubivali hora mejdu koito e imalo mnogo pove4e bulgari ot kolkoto turci. Kazvate 4e sa geroi samo za6toto sa ubili nqkolko turski voynici koito poiskali da gi hvanat i da im sprqt grabeja.

21

йоджалан

преди 13 години

нещо бъркаш фактите.трябва ли да ти напомням че нашите национални герои са българи-БЪЛГАРИ-а не от малцинствата

20

Анонимен

преди 13 години

Prav si, bulgaromohamedanite opravyat problemite na darjavite, kakto edin bulgaromohamedanin na ime Ahmet Dogan 6te opravi problemite na BG.

19

йоджалан

преди 13 години

до 20;абе ти *** ли си или квадратната ти глава не може да проумее че има и други освен турците които изповядват исляма.По твоита логика *** като са черни значи са маймуни

18

Анонимен

преди 13 години

Nqma Bulgaromohamedani te sa turci ili pomaci.

17

Анонимен

преди 13 години

Ммм,нещо не съм чул да има вече държава Чечения.Да не би да искаш да кажеш автономна република?)))

16

Анонимен

преди 13 години

Уважавам мнението ти за Ататюрк и турската интелектуална мощ , но за съжаление той не е наш , а син на турчин и албанка - християнка

15

от БЪЛГАРИЯ

преди 13 години

а много ли ти е лъскава каската

14

Анонимен

преди 13 години

Че ти да не мислиш че са избили чеченците - хората и държава си направиха ВЪПРЕКИ опитите на Русия от цар петрово време до днес

13

йоджалан

преди 13 години

те толкова си могат турците,щом чакаха навремето българомохамеданин да им събори империята и да създаде сегашна турция сега чакат някой да им реши проблема и с кюрдите.Освен пак да им изпратим българомохамеданин че иначе няма оправия

12

Анонимен

преди 13 години

"великата" армия май е само в мечтите на ***