42

лудогорие

преди 13 години

еволюцията е спряла преди 1000 години в Турция,нали 28,а една голяма част в България останаха в ония 500 години

41

8 годишен

преди 13 години

а защо ромите(турците)винаги са ОБЪРНАТИ с гръб

40

Stalin111

преди 13 години

Свобода за Кюрдистан!Да изпратим оръжие за кюрдските борци за свобода,те ще се оправят по-нататък с читаците.И Израел е с нас.

39

стаканофф

преди 13 години

Въпрос: Защо турците били толкова ***?Отговор: Ми и ти да живееш 500години в БГ, че си толкова ***!

38

лудогорие

преди 13 години

Турция ще влезе в ЕС и никой няма да пита България за това

37

гребеца

преди 13 години

виж да не си СЕДНАЛ на фактите ***

36

hahahahaha

преди 13 години

4e6ete si ezitsite i drugite mesta, skoro Turkiye e v evropa, ako do togava ne q zakopaete vie de kakto Troinia sayuz i SSSR i SIV....Kato ste tolkova hubavi, 4isti i prelestni za6to vi spirat subsidiite ot ES i ve4no vi globqvat. Vredno, malko,slaboumno,zlobno, kradlivo,lajlivo pleme bugarsko...hahahahahahahaha

35

Българин

преди 13 години

Да влязат бе, то само това липсва на ЕС, който така или иначе ще се разпадне след време, а влизането на турците само може да засили разпадането на съюза. Вие знаете ли какво ще стане, ако те влязат е ЕС? Война България-Турция номер 2 (ако смятаме за номер 1 Освободителната). Колкото искат да напредват в икономическо отношение, пак ще си останат НЕ ЕВРОПЕЙСКА държава, чиито манталитет, нрави, религия и какво ли още не НИКОГА НЯМА ДА СА ЕВРОПЕЙСКИ. Не на Тирция в ЕС!!!

34

111111111

преди 13 години

Турчин съм и ще кажа: няма как Тур. да бъде приета в ЕС, тъй като в един от основните закони на тази организация е посочено,че могат да се включат само Християнски държави. Така,че стига сте се обиждали и пр. Но истината, е че Турция е доста развита страна(в икономическо, инфраструктурно, селскостопанско, индустрално....) отношение, като към това трябва да се добави, че притежава и една от най-силните и модерни армии в света. Статистиката сочи,че Турция има голям напредък по време на криза.

33

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли защо турците миришат. Когато превземат Константинопол турците се сблъскват с това чудо римската баня. Но като започват да я ползват става кофти, с една ръка пазят *** а с другата го точат за някой авер. Та с крачката до където стигнат. Във всеки майтап има по-малко истина.

32

Stalin111

преди 13 години

Турция не ебила ,не е и никога няма да бъде европейска държава.Вето на приемането и да върви на майната си."Сълзи над Босфора " и подобни сурогати са само за ***.

31

ХА ХА ХА

преди 13 години

Турция не е обърнала гръб на ЕС.......Лошото в тази новина е, че и ЕС не е обърнал гръб на Турция....

30

атака

преди 13 години

какво ви даде европа, какво спечелихте. нещо допринесе ли за българия. не щели да приемат турция, и да ги приемат и да не ги приемат резултата ще е същия. европа загива...

29

mvm

преди 13 години

Но Европа трябва да обърне гръб на Турция!!!

28

IP rights

преди 13 години

В момета в който в Турция започнат да спазват правилата за бизнес иса до там. Не че ние сме пример, но в ЕС си има закони - само ДПС-тосъчетаха гепенето с лайфа в Европа. Това ще коства много на Турция.Те го знаят и допускам, че крадливото ***-турче ще бъде суспендирано.

27

гребеца

преди 13 години

при турците еволюцията е спряла преди повече от 1000г

26

../?

преди 13 години

do wikipedia.orgmojeli bez obidi,gramotniko

25

Шматко

преди 13 години

Турците през криф макарон ша олезат в европата . В турция има незачитане на човешките права и имат гражданска воина . А са икономическа сила са защото имат западно производство експорт . В момента когато европеиците се осъзнаят ще стане мяу . Нека да не забравяме блиското минало когато Турция взимаше кредити от БГ ама не помним маи . Къса манафска памет но ще си ядът попарата на собствената си аругантност

24

wikipedia.org

преди 13 години

Domus ти си просто неграмотен, както се полага на турска ***!Площта на Турция е 774 726 км² суша.3% = 23 кв.км.***, сектир в Кюрдистан, за да те научат да смяташ!

23

коко

преди 13 години

Понеже сайта се чупи, тук-там и не мога да пусна мнения в съседната тема, където единодушно маса хора оплюха мнението че "Холандия е част от Нидерландия" искам да ги посъветвам малко да почетат първо - Холандия е частта от Нидерландия на суша, без Аруба и някои други острови.