311

vodniq

преди 13 години

До 313 ,,, Батка Сащ купуват ми 24 за Афганистан и летят на него в група с Апачи .. В базата Нейлис в Щата Невада , имат 10 ми 24 , и редовно правят учения с тях щото апача и дрегите американски не издържали дълго на афганистанския климат ... купуват и ми 17 също .. прочети в нета батка и тогава пиши !!!!!

310

яьа

преди 13 години

Голямата тиква нали няма пари асега копува самолети или по точно БАРАКИ.Абе те АМЕРИКАНЦИТЕ НЕЩО ХУБАВО ЩЕ НИ ДАДАТ ЛИ

309

roko

преди 13 години

ами БГ е само гранична полиция на EU.Буфер

308

tulski

преди 13 години

Що направо не купят F -14 трета употреба и да заменят Калашников с М-16, и да се оправим на работа ? Даже може изобщо да се изхвърли всичкото оръжие от армията и на войниците да раздадат прашки и тояги.

307

Анонимен

преди 13 години

Така е, "грипените" са много добри самолети, "мираж" също не им отстъпват, просто всичко живо е на ф-ки вкл. турците, има много фирми за поддръжка, части се намират лесно, лесно се "ъпгрейдват" до по-нови версии и лесно им се сменя предназначението(примерно от прехващач на бомбардировач или учебен) и са съвместими с абсолютно всички световни военни стандарти, просто са универсални, не че са най-добрите.

306

roko

преди 13 години

до316; ами че то и'' грипените'' ще вършат същата работа пък са и нови,и по евтини

305

Анонимен

преди 13 години

При условие че миг21 са на по петдесет години, не разбирам какво се оплакват някои хора че взимаме двайсет годишни самолети. Идеална работа ще ни вършат и най-важното - ще са в движение. Лично аз съм фен на су-тата но те са малко големички за България, а ф-ките са малки, компактни, с един двигател, маневрени - перфектни са за нас.

304

нато

преди 13 години

За какво ли са ни самолети, ние армия нямаме, самолети търсим. С кой ще се бием, нали НАТО ни пази. Достатъчно е че даваме войници в Афганистан и Ирак. До оня ден Бат Боко приказваше че имало неизгодни сделки за корвети и хеликптери, сега при това дередже само стари бракми са ни ексик, неща нито американски, нито руски нито каквито и да са, ако искат да ги бракуват да ги дадат без пари. Едните ни бъзикат с Белене и газта, другите с ПРО и други летящи *** и ние пак сме е .... и ни сещате се

303

за 308

преди 13 години

Брато ти уби коча с мотиката :))) Коя натовска страна купува руски самолети. Да си чувал за съвместимост някога ? Пък и като гледам как ни надуват газта не искам да съм им клиент........

302

off

преди 13 години

Бай Аню тези самолети са от 70-те по-добре на Швеция да купим,а или комисионната е добра.

301

roko

преди 13 години

хубавото в цялата история е че не се опитаха да ни набутат *** F-16 дето ги правеха в турция,защото от 2 произведени ескадрили едната въобще не излетя пък другата я бракуваха на място в завода

300

Наблюдател

преди 13 години

"Летящите ковчези" F-16 са морално остарели. До 2015 г. американците вместо да ги дадат за скраб, ще ни набутат отпадъзците си на баснословни цени.

299

Анонимен

преди 13 години

прав си,но каквито сме дупедавци пак ще купим от БАТКО.

298

ninjalko

преди 13 години

Никакъв смисъл не виждам в тази сделка :( Миг 29 Фулкрум е в пъти по-добър от цялата серия F-ове или поне от Ф 16 и Ф 18. По-добре да офертираме руснаците да ни направят отстъпка от колкото да заложим въздушната защита на страната ни на найлонови хвърчила

297

кн

преди 13 години

отново грешка.първо че са втора употреба.второ по характеристики е досуж Миг-21.малко по -лек е и с тяхна електроника,демек е пригоден към стандартите на НАТО.мисля че ген.К.Попов го знае това,само да убеди кашика Ангелов.

296

Червената помия

преди 13 години

Ти се радвай , че не са пробутали копие на самолета на братя Райт като свръх модерен невидим стелт , едноместен, разузнавателен, ниско летящ и копиращ релефа на местността.Единственото, което спря нашите да го купят, е че трябва да има релси от които да излита, а няма кой да ги охранява от *** кражби-и двете ни роти са в Афганистан.

295

Червената помия

преди 13 години

1912 година даже и жигули нямахме, но стигнахме пеш до Одрин, даже и по-нататъка, че се наложи Англичаните да Ви спасяват задниците....

294

Св Дух

преди 13 години

Няма :))) Няма и да има !!! Крепостни сме за всичко -ГСМ,парно ,депутати и *** !!! :))))))))))))))))))))) Не мърдаме защото им правим по-голям кеф ..както са ни го нафарфорили ...............

293

fluditec

преди 13 години

Има ли някакво развитие относно крепостните селяни на МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ, че нещо пак си изгубихте мисълта за тях. След още три месеца ли пак бегло ще се спомене за това ? Интересно как такъв ясен, елементарен и противоконституционен проблем не може да се реши изобщо! А-а-а да, МОБИЛКИТЕ са спонсори. Явно избраните наши народни представители и институции се нуждаят от повече лични финанси .

292

Св Дух

преди 13 години

Това е американският МИГ -21...Ние си имаме МИГ -21 !!!! Защо ни е 10 пъти по скъп ???? Или купете ГРИПЕН - нов или СУ-27 и модификации !!! СУ- най добрите самолети в света !!!! За тези които разбират !!!!