29

doomchant

преди 13 години

Въпреки всичко трябва да подкрепиме г-н Борисов в твърдото отстояване на интересите на правителството. Може да да има и още увеличения на цената на газта без пазарно обяснение (един вид дърпане на уши), но това не трябва да ни спира. Мизерия, глад, безработица, студ - всичко това трябва да сме готови да преглътнем, но да дадем възможност политиката на г-н Борисов да даде желаните резултати и правителството да завърши мандата си с успех и да се покрие със слава!

28

Breach

преди 13 години

Провери пак - газ има и в мъжки и в женски род според конотацията.

27

Анонимен

преди 13 години

Газ е агрегатно състояние на веществата, при което частиците не са свързани с молекулни притегателни сили, движат се свободно и запълват равномерно предоставения им обем. Газ (мъжки род - членувано газът, мн. число газовете) в по-тесен смисъл означава вещество над критичната си температура, което не може да се кондензира при каквото и да е налягане. Газ (женски род - чл. газта, няма множествено число) има друго значение, вж. газ за осветление.

26

Анонимен

преди 13 години

Ама вие сте интересни хора. Как може да очаквате от пожарникар нещо по-различно?Та нали в оная школа, дето я завършил, са ги учили само да бият и да слухтят. Какво му разбира главата от политика и бизнес? Бой и скубане, това е положението. А вие си приказвайте.

25

Дърт Счетоводител

преди 13 години

Не съм "дърт" на възрат приятелю. За гащите си прав. За да се пазарим, трябва да има с какво да се пазарим, ако ни се даде възможност разбира се. Големите май искат на наложат като енергийни разпределители тук Турция и Гърция. Необходима ни е дългосрочна политика, която да се отстоява независимо от кой в момента е на власт.

24

Анонимен

преди 13 години

Прочети в речниците газ от кой род е !

23

Анонимен

преди 13 години

Дърто, дъртооо като сме си смъкнали гащите и си бутаме г* напред вместо да се пазарим до последно в полза на народа така ще е

22

Анонимен

преди 13 години

Докато сме със свалени ***, че ни ч***т!Искрено се надявам да ида в чужбина със семейството си скоро - белким се отмие тоя български манталитет и мангалщина! България е потъващ кораб!

21

Дърт Счетоводител

преди 13 години

Можеш да лъжеш всички за известно време.Можеш да лъжеш единици постоянно.Но не можеш да лъжеш всички постоянно.Вярвай в мъдростта на народа приятелю.

20

Анонимен

преди 13 години

Търся да закупя АК-74 и 300 бр. 5,45 мм-ви към него. Може ли някой да помогне?

19

Граматик

преди 13 години

Газът е в мъжки род, приятели. ГазТА я няма никъде. Основен аргумент за рода на газа е, че едно време нашите дядовци в големите си потури са пускали ГАЗОВЕ. Може вече да сме в съвременни дрехи, но май пак сме си потуранковци и цялата тази шумотевица го доказва. Какво пък няма лошо.

18

али

преди 13 години

и народа вярва ...

17

Дърт Счетоводител

преди 13 години

А бе хора, нали знаете много добре, че търговията с газ, нефт и др. подобни е в долари. А ми с едно левче сега може да се купи толкова по-малко газ, колкото и курса на долара скочи. С Газпром отношенията са чисто търговски и не може да се очаква, да бъдем третирани по различен начин от другите им клиенти в Европа. Ква политика, кви индианци.

16

Икономист

преди 13 години

За сведение на изпращачите: Днес CNBC съобщи,че Финландия започва работа по 313 километровото трасе на"Северен поток",Швеция е завършила своя 157 километров участък,руснаците са на 212 километър.Тръбата ще лежи на дълбочини от 20 до 420 м.по морското дъно.Инвеститори са"Газпром" с 55% и немски,датски,шведски и френски консорциуми.Поляци и прибалтийци сега ще получават.."големи транзитни такси",във вид на пазарни цени на Руския газ,а не цени за транзитьор.Сърдечно честитим.После те ще чеситят нам

15

Анонимен

преди 13 години

Р.Овч е най-наглото червено животно след Главътъ Петков...И двамата трябва да бъдат разследвани и съдени за злоупотреба с власт...

14

14

преди 13 години

Стига сте писали за това некадърно недоразумение Трайчо, той е слуга на чуждите монополи!

13

Леля Пена

преди 13 години

Нека гъзолизците продължават да лакейничат и да се правят на важни пред руснаците а излизането на България ще стане на кукуво лято.Ха Бойко да докара газ от Америка!

12

тук имало и нормални

преди 13 години

мислих,че всички са тикви и овце - моля за извинение !докато чакаме - ще "дочакваме" поредния поробител с маска на освободител ;)всеки роб си заслужава оковите

11

be_google

преди 13 години

Пак БСП били виновни......покажете ни ВИЕ какво можете, ако изобщо можете нещо, освен провали на проекти!!!!! смятате ли, че сме толкова ***!!!!!!

10

hrem Wqtyrew

преди 13 години

Благодарим по смъртно на Луканов , след това на Костов ,най-много на Царя ,на таварищ Станишев , а сега и на пъдаря .Всички взеха руски рубли ,а българският народ взе пак руски п..ки