677

киро

преди 13 години

а с метла в *** не искат ли да се снимат,ай сиктир сикибитлий

676

божеее

преди 13 години

Ами като не им харесва и като не им съответствало на мюсюлманските обичаи да ходят да си правят другаде паспортите,не в България...например в някоя мюсюлманска държава. Тук сме християнска държава. Като не ви харесва...пътеките.

675

Анонимен

преди 13 години

Няма какво да се обяснява. Тук има закони. На когото не му харесва- знае къде е пътят. Не трябва да им се отстъпва и на йота. Днес това, утре- онова, много са нахални.

674

Бесен

преди 13 години

Има си изискване за това как да се правят снимките за документитеза самоличност. Така, че всички тия искания са абсолютно неоснователни. Аман от тези мюсюлмани. Като не им харесва аут от България и да вървят там където ще се снимат акто искат дори да не се вижда нищо от тях. Крайно време е да разберат, че не са над закона и стига с тези техни религиозни измислици. А колко ли от младите момичета не искат да ходят така, но дали имат избор.

673

Анонимен

преди 13 години

Извинявам се че в коментар 735 написах България с малка буква. Съжалявам за неволната грешка !!!!

672

До 733

преди 13 години

Българските и гръцки помаци не се имат за едно....Повечето от помаците в българия са с българско самосъзнание,но след създаването си ДПС ги приобщават към себе си на верска основа!!!! Между другото отец Саръев покръсти много помаци....И Саръев е покръстен *** !!!

671

otka4enqka

преди 13 години

ХЕЙ, разберете че се намирате в българия и точка, които не иска да се снима без забратка границите са отворени 24 часа!!!!!!!

670

Анонимен

преди 13 години

до 730Аз го прочетох, но единственото което ми проблясва е, че ако и в Гърция има такива и се имат за едно,значи сме го закъсали.решат ли да си правят Косово или Кюрдистан в България, значи край на съединението.

669

Анонимен

преди 13 години

niama ni6to ob6to mezdu istinskite turzi i balgarskite dori ima otklonenia v esika i ne vinagi se rasbirat ina4e kato iskat sas sabratkite moze i burka aide v iran irak pakistan da si gi nosiat kolkoto iskat tam pasporti ne im triabvat

668

gte

преди 13 години

"Мюсюлманките искат да се снимат забулени за паспорт"Може, но в Анадола и камиларските "държави". И с тези паспорти да не бъдат допускани до хората - тоест в Европа.

667

До 726

преди 13 години

Прочети коментар 716 и ще разбереш какви са помаците!!!

666

Анонимен

преди 13 години

Тези помаци,те като евреите ли са?Уж го гледаш работа върши,ама и се подмазва,но и все неговите хора си пробутва.Много коварна работа.Хем така хем иначе и немога да им хвана края.

665

1

преди 13 години

: ) : ) : ) Разбирач си казах ти нямаш равен! : ) : ) : )

664

На дали

преди 13 години

Да бе ,верно!Ама наистина ,ако се наложи как ще ви оперират бре ,нямали да ви съблекат,а?Стида с тая *** демагогия.

663

Анонимен

преди 13 години

до 725Е какви са тогава?

662

Анонимен

преди 13 години

Помаците нито са българи с българите, нито са турци с турците !!!

661

На дали

преди 13 години

Абе ,като искат да са забулени ,ако ще и през главата.Ама да си вървят в Турцията и да ни се махат от главата!!!Аман вече ,всенякой да създава някакви проблеми!!!!Ми то тогава и аз ще поискам ОСВЕН КОСАТА пък ,да не се вижда нищо от лицето ми и да се вижда само едната ми вежда.АЙ СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ДРАЗНИЛИ ХОРАТА НА ВЕРСКА ОСНОВА,СРАМА НЯМАТЕ ЛИ БРЕ!?ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТРИГАНТИ!!!

660

Анонимен

преди 13 години

*** идва от ПОМЪЧЕН !!!

659

Анонимен

преди 13 години

Винаги съм смятал ,че помаците са скрити лимонки.В смисъл че ако стане война между мюсулмани и христяни те ще са клетките които ще се пробудят чрез вярата си за да ни изядат отвътре.Не мога да ги приема открито дори и днес когато сме съюзници в НАТО с Турция.Можеби греша.Незнам,времето ще покаже.По друг начин ни възпитаваха преди и сега незнам какво да мисля.

658

valentin

преди 13 години

A Turcite da se snimat s Fesove!!!D D D Kato Yiuzeirovi!D D D