98

Анонимен

преди 14 години

Катерино момеее, Айша (Айшето) ли те учи и на околовръстното ли работиш? ;-))

97

axxae

преди 14 години

e sq paunda kato stane 3 leva stava stra6no as sq vadq po 7 bona na mesec da ne govorim za togava :D

96

Сияние

преди 14 години

Абе не си се оженила , слънце , ама и сама не си я купила ,че да ни я буташ в очите като пример. Много студенти сме се издържали сами - не е геройство .. Ама айде по полеко със суперлативите защото съм просто поредната която си е намерила богато гадже, а фармацията е покрай другото ..

95

a

преди 14 години

Кате, мнгоо добре си се насочила към медико-научна прфесия. Дрътите чичковци обичат да си играя на добрия пациент и лошата мед. сестра, така че- дерзай

94

на Катя брат и

преди 14 години

ти нощем ли ги изкарваш понеже висиш в нета!

93

На Катя сестра и

преди 14 години

Абе много внимание обръщате на тая Катя! Ако работеше нещо наистина нямаше да виси в нета и да пише коментари! А пък може би изкарва парите си нощем.....

92

Катя

преди 14 години

и казах фармация, не медицина!

91

бг

преди 14 години

Има хора, които са имена в медицината и не карат такива коли! Кате, ясно е едно не изкарваш пари нито с учене, нито с работа! Евала на устойчивата ти психика да те пребарват старчоци! Така се карат скъпи коли! Успех!!!!

90

jj

преди 14 години

Караш ти.....сигурно дори автобуси не ползваш, за да не даваш пари:)Но пък дано някой ден наистина можеш да си позволиш някаква кола!

89

ts ts

преди 14 години

ВсъщТност, драга моя, твоя мозъчен потенциал май клони към отрицателно число. А не виждам с какво трябва да си горд, че учиш медицина в България.. то си е за срам.

88

Катя

преди 14 години

аз съм Катя

87

...

преди 14 години

Щом казваш медико-научна... явно не ти е станала работата за лекар. Не, че елошо да си мед. сестра, фармацефт, в най-добрия случай зъботехник, напротив, но защо не кажеш "уча за мед. сестра" или кавото си учиш там, а медико-научна... Все едно аз да кажа завършвам нещо икономчески-научно.. може да е продавач-консултант хаххаха. хубаво са ти купили кола, но парадирай ако ТИ си сия купила! А не годеника ти, който или е богат по наследство или си е скъсал ***, за да парадираш колко си най!

86

м

преди 14 години

До АУУ А бе човеко...чети ми коментара първо.Аз си харесвам колата щото не е щайга.Поръчкова е.Всичко и е сменено до най-малката част.С всички екстри,които имат по-големите модели.Не давам тон в живота на никой.Не давай и на моя.Плюс това съм на 27 години.Мога да карам каквото си искам щото мога да си позволя вноската и се гордея с това..с честен труд си вадя парите.

85

Анонимен

преди 14 години

всъщност писна ми от вашите просташки и злобни коментари. не съм се оженила за аудито и ако се разделим без скруполи ще му го върна, не съм от тези, които ще стоят с някого само заради парите му. Моята специалност ми дава достатъчно свобода да съм независима. И да уча фармация, пробвайте вие да я завършите!

84

Анонимен

преди 14 години

Не знам, но нормално ли е да караш колата на бащата на приятел със 100-тачка по завои? Бог да ги прости, но за нахалитета и глупустта последствия винаги има.

83

hm

преди 14 години

as sam na 21 i karam mercedes cls clas imam i e55 2005 a cls e 2007 godina :)

82

MURDOC

преди 14 години

Още един пикльо живеещ в филми от типа "Бързи и яростни...и мъртви".

81

оле!

преди 14 години

Еее Кате, ми така кажи бе! Вече си мислех, че грешката е в моя телевизор! Е, може би нямам твоя външен вид затова ще си остана учаща-работяща и бедна. Съдбичка. По отношение на издръжката вече е ясно, че се издържаш "сама". И хора не се подигравайте на Катето. В крайна сметка лесно е да хванеш богаташ, но е трудно да го задържиш...така че пак се иска талант. Пък при един развод - който е бил беден, пак такъв ще си остане. Законите са за богатите.

80

ohubohu

преди 14 години

Егати статията - "бясна скорост" = 100км/ч. Летял с "над 100км/ч" - колко над 100? 200? 300?

79

Катя

преди 14 години

ами никак не е лесно това, което уча 5год и половина, но отваря много врати!