108

Ben

преди 14 години

Идеално. Кой ял - ял.

107

do 113

преди 14 години

Za bg moje da e sriv, no globalno e vzriv, naselenieto narastva, resursite svur6vat pove4e ot 80% ot horata po sveta sa bedni.

106

Анонимен

преди 14 години

И ако има хора , които искат да ни управляват това е и техен проблем , всички тия богати хора , политици , корпорации , правителства не могат да съществуват без пари (без петрол) , те не могат да имат армиите и полицията , които да ги пазят от гнева на масите гладуващи хора , които буквално ще ги разкъсат , няма пари няма полиция , няма болници , няма нищо, златото и среброто не могат да бъдат гръб на огромните капитали , които се опират на петрола сега.

105

citizen

преди 14 години

Станишев е виновен!!!!!

104

Жоро

преди 14 години

Принципно съм много против подобен вид изказвания! Но от друга страна няма лошо, защото стряскат хората и ги карат да се замислят. Всеки трябва да се грижи за планетата в ежедневието си като полага наистина елементарни усилия. Нито е трудно, нито отнема време да си хвърляш *** където трябва и т.н. Пък и е по-културно най-малкото... :)

103

Владо

преди 14 години

Май си доста отдалечен от нещата, но реши, че не можем без коментара ти...Демографски срив има у нас, това е просто щото хората не могат да си позволят повече от едно дете, и аз съм така.Но, батка, при държави с малко по стабилна социална политика може да си сам родител с 3 дечица и те ще са прилично отгледани...

102

right here right now

преди 14 години

Преди 10-20 години се твърдеше същото, мерките които се взеха бяха фиктивни, а нефиктивните - неефективни (биодизела се оказа автогол). Резултата е че сме повече, в криза, а модата на консуматорското пведение далеч не е умряла. Човека като вид едва ли ще изчезне, но според мен ще се видоизменя според средата.

101

Анонимен

преди 14 години

100 години? Малко е забързал нещата този учен. Да, че ако човечеството продължава да живее така, ясно е че един ден ресурсите просто ще свършат, но не ми се вярва да стане толкова бързо. Ама както и да е. Ще поживее, ще видим. :-))

100

Анонимен

преди 14 години

demografski WZRIW?!?!?! Moje iskahte da napi6ete demografski SRIW?

99

Анонимен

преди 14 години

Като пропуснем разумно манията за конспирации напоследък като Esoteric Agenda и други подобни (да не ме вземеш за масон сега :D) всъщност един от главните проблеми е , че всъщност сме зависими най-много от източниците на енергия , от петрола , всичко е петрол , дори парите , ако един златен паунд в Англия е бил паунд злато в миналото сега е петрол , всичко е петрол , в една гума от кола има 25 литра петрол , петрола свършва и няма надежден източник на енергия , който да използваме.

98

Видовете

преди 14 години

Човекът няма да е единственият изчезнал вид. В момента тече т.нар. холоценско изчезване на видове (шестото масово измиране в геологическата история на земята), което се ускорява в пъти от времената на Индустриалната революция насам, и започва особено да се ускорява от 1970-те години нататък. Основните причини за това са свръхконсумацията на чиста вода, унищожаването на горите и промишленото замърсяване. Не съм съгласен, че е късно, но ако не се вземат спешни мерки - след 10-20 год. може и да е.

97

бай Петко

преди 14 години

Я па да се опазим, че пием само ракия со мезе през тези 100 години

96

radi

преди 14 години

abe hor sabudete se be - ne se ostaviaite da wi plashat taka, kogato mu doide wremeto da is4esneme ot semiata 6te is4esneme, ama sega sme o6te tuka i triabwa da se borime sa po-dobar ziwot a ne da bademe manipulirani ot " u4eni" i politizi

95

мина

преди 14 години

Небой те се бе хора без паника без друго няма да сме вечни.А пък мисле че е всичко измама искат да ни постреснат малко.

94

анонимен

преди 14 години

Какво става с извънземните бе,нали са тука и ни гледат,няма ли да ни спасят?Или те такива *** не щат,по- добре е да си нямат работа с нас,че може и те да пострадат.

93

талибан

преди 14 години

По-скоро ще изчезне западната цивилизация... а останалите ше си копат нивите.

92

Пълни глупости

преди 14 години

Във всеки момент от човешката история има поне 100 такива луди, които "предвиждат" свършека на света. Засега света си е ОК, просто медиите трябва да ни занимават с поредната глупост.

91

Иван

преди 14 години

Пффф чак след 100 години ли :( така ми се искаше да се отърва от мъките. Егати борбата е тоя живот...

90

Анонимен

преди 14 години

Гледайте филма Esoteric Agenda. там са описани всички тия глупости - няма нито глобално затопляне,нито планетата е пренаселена. 2012-та няма да стане нищо фатално за планетата Земя... целта на всичко това е всяване на страх в хората,защото страха е първата крачка към подчинението. а шепа хора искат да ни контролират. 2000-3000 души свръх-богаташи искат да контролират 6 милиярда. а най-тъжното е,че успяват...

89

лелелелелелеле

преди 14 години

Ле ле ле колко много еколози има в България,ми направетеси партия а?На мен лично за след 100 години не ми пука какво ще изчезне ,аз няма да съм свидетел със сигурност.