58

за 63

преди 14 години

те нашите поробители добре се разбират...............а тютюна е вреден, по добре под асмата с ракиийка :)) ..............а да да не забравя - тук е свободна страна и даже селяните имат право да се изказват........:))

57

do 61

преди 14 години

Къв господин е този пианица бе?

56

GOGO

преди 14 години

Селяни..бегайте всички на тютюна,то атома е за руснаците и турците а не за вас

55

за 61

преди 14 години

Путинова, с привкус на ловджийска салата

54

анонимен

преди 14 години

А тази орбита, за която говорите г-н Петков, Коя е???

53

Анонимен

преди 14 години

Няма да забравя как на едно заседание на парламента Волен Сидеров се изгаври с Петков.Цитирам по памет"...Румен Петков,който като се напие се напикава..и го изнасят като труп." Големи скици са 2-мата с Руменчо.Единият се нашорва по самолетите,другия на обществени места като казак.

52

Анонимен

преди 14 години

Тоя пак говори за отваряне на работни места,та ние да не сме луди да работим,бате бойко ще ни докара PRO то което ще работи за нас

51

Анонимен

преди 14 години

Страната се тресе в криза, те сънуват инвестиции от милиарди при това от бюджета :)) това червените са много прости ..............или такавае директивата имат от Позитано/Гоце........ като е толкова изгоден Белене къде са инвеститорите, бре ?Ами няма щото никой не иска да дава пари напусто, хайде сега носете от 9 кладенеца вода да доказвате колко е необходима Белене. Ако беше френска/немска щяхте да плюете по команда ............... плазмодии

50

?!?

преди 14 години

"...проект, който ще изведе България в друга орбита.Така е другарю- в руска.*** да увеличаваш дебита на фонтаните по-добре.Няма нужда отново да демонстрираш невероятната наглост на партията си.

49

Милен

преди 14 години

Нямам нищо против хотелиерството (стига да се види на кого са тези хотели и с какви пари са построени) и селското стопанство, но само с тези 2 отрасъла сме за никъде, а някои хора непрекъснато се опитват да ни втълпяват че в България друго не можело да има. Румънците произвеждат Рено в Румъния,други съседни държави също правят автомобили, а тука ни убеждават че трябва да сме само бананова държава със селско стопанство и хотелерство - което наричат туризъм. Някой има интерес България да остане слаборазвита държава!

48

Анонимен

преди 14 години

Поредната изцепка на Руменчо в състояние на алкохолен делириум!

47

42

преди 14 години

Как да спят тия деца като бойко им затваря проектите и точно те ще страдат.Вие как си представяте една държава без индустрия бе хора?Как е възможно да се радвате на затваряне на работни места?Недейте да защитавате нокоя партия а България

46

13

преди 14 години

НЕ МИ ПИШИ ПЛАТЕНО СЪЩЕСТВО--НЕ ТЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ

45

The Punisher

преди 14 години

Този *** Петков, като му чуя заучената полицейска интонация, с която се опитва да въздейства на всички, с които говори и започва да ми се драйфа. Не бяха срещи с Галеви, кво ли не беше...Не знам докъде ще стигне тяхната наглост. Тя явно е безкрайна. На него и на Овчаров.

44

bg.

преди 14 години

ПЕЧЕЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ТОВА--КОМУНИЗМА СИ ОТИВА--СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА

43

изкукал

преди 14 години

Ами много се краде, краде и сега и затова няма пари за строежи на високотехнологични заводи и предприятия и за високо развито земеделие и животновъдство - - стоят си гъзориики от рода на *** МОЛЛОВЕ - отгоре на тва и Планът на РАН ЪТ не разрешава въстановяване на икономиката ни

42

позитано

преди 14 години

абе, колко червени *** пишат в момента. освен аз разбире се. ЦАРЯТ правилно каза да си сменим чипа

41

Анонимен

преди 14 години

Серго краде,но Какво направи Бойко за БГ

40

Анонимен

преди 14 години

"Според него само *** не би разбрал, че строителството на централата ще натовари строителните мощности и производството на стомана в страната до краен предел и то в момент на криза."Абе *** не разбирал ... Разбира много добре г-н Борисов и много добре си играе на сцената, само че неговата игра не е в полза на държавата. Други са глупаците - тия дето продължават да не осъзнават, какво си избраха за Премиер!

39

чичо

преди 14 години

ПОРЕДНИЯ ГЕРБЕРСКИ ШУТ ЗА БСПенцето ---И СА В НОКАУТ--А НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА РЕАГИРАТ---БРАВО НА ГАБРОВО