131

Мунчо

преди 14 години

Хайде стига коментари-разстрел на тоя *** бабушкерски и на докторите,които са го заплодили-това е толкоз просто и логично!

130

Анонимен

преди 14 години

Тази жена не ми изглежда психически добре,но нека не говоря неща,в които не съм сигурен.Сигурен съм обаче,че личното щастие на човек не трябва да се основава върху нещастието на друг!Тази жена за мен е абсолютна егоистка,която не се е интересувала от последствията за тези деца,а и за самата нея!Това,което стана е една лудост,от която измъчваме две невинни създания,едното от които,за жалост,вече не е между нас...Добри думи за закона,но тук първо трябва да стане нещо лошо и тогава да се действа!

129

Емо

преди 14 години

Тия доктори са за затвора,а този грозен,скапан бабиер за психиатрията,където е работила.Що за държава сме? Толкова много млади,здрави и прави жени не могат да се доредят до такива програми за оплождане,а правят това с някаква бабичка!Срам и позор!

128

koiazliwe

преди 14 години

И другото ще умре.И ще я заплодят пак.

127

we

преди 14 години

Ама психолози са я преценили, че не е годна за осиновяване! Тя пък искала задължително да е бебе, а те с много уговорки са препоръчали, ако това стане да е дете м/у 4 и 7 г.. Ама не - нашата не искала такова детенце и хоп - при д - Гигълс и нашия човек без - проблеми се съгласява. Вчера в BTV репортерите даваха за нея. Днес ще има продъление.

126

аз

преди 14 години

КОЙ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ И МОМЕНТА В КОЙТО ДА СЕ РОДИ?Сигурно само вие WE сте имали този шанс?доста смешна говорилня

125

Veselin

преди 14 години

Ей какви хора има ,няма да вземи да си осинови някакво дете а си прави такива експерименти .Мисля и че един вид иска да направи реклама на инвитро оплождането ,но по скоро ще е отрицателна .

124

we

преди 14 години

до: 124 ама какво значи личния избор? А тея дечица някой може ли да ги пита?!!? За жалост това са едни осъдени мили душички без право на личен избор и то на всичкото отгоре потенциални сираци!! Доколкото разбрах тази дама няма никакви роднини. И питам аз - след като по последни данни средната продължителност на живота на жените в България е 72 г., а тази е на 62 какво се случва с детенцето след това?!!? А най - вероятно ще е и увредено, което също намалява вероятноста някой да го осинови!

123

аз

преди 14 години

а кой гледа децата на 13годишните ***? Защо не ходиш да ги питаш?Мисля,че тази жена ще си гледа детето много повече от тях,а относно до това колко дълго ще живее,еми божа работа,никой не знае,то ги гледаш млади прави на по 20-30-40год,пък я инфаркт,я инсулт в повечето случаи рак,как да знае човек,какво го чака,еми тяхните деца кой ги гледа,защо не ходите да им се карате и на тях,да ги оплюете едно хубаво хората,че са умрели и кой ще им гледа децата.Смешни и жалки сте

122

rainbou1

преди 14 години

И на тези, които защитават действията на тази майка - толкова ли не можете да изкарате калкулатора, и дa изчислите, че когато това детенце е тинейджър, навърши пълнолетие, тази жена едва ли ще е между живите. И тази жена няма съпруг, няма родители, които да поемат малко от малко нейните функции.Човек малко от малко трябва да мисли за последствията от постъпките си. Иначе може да ходи в гетата - по нищо няма да се различава от ***.

121

Таня

преди 14 години

Мадона сега е на 52. Дай да не говорим глупости. Тая женица омаяна от собствената си глупост и егоизъм доведе на бял свят дечица, без да им даде правото да живеят като другите. Защото този генетичен материал можеше да се използва от семейство, което нямаше да е на по 60 години.

120

rainbou1

преди 14 години

До 68: Ама то и *** оставят живот на земята, даже повече от необходимото :-)Само че многовековния процес на цивилизация е развил у хората освен инстинкта за размножаване, също така и процеса на култивиране и образоване на поколенията. Затова и в България, докато *** раждат по 4-5 деца, които ги оставят без подслон и образование, българите раждат по 1-2, за да могат да им дадат това.

119

АЛЕКС2

преди 14 години

АБЕ ХОРА ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ЖЕНАТА ПРОСТО НЕ Е ДОБРЕ ,ПИТАМ СЕ КЪДЕ СА СПАЛИ МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА,А МОЖЕ БИ СА "СПАЛИ"ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА???

118

Анонимен

преди 14 години

Не и когато човешки живот зависи от това !!!!

117

ъъъъъъъ

преди 14 години

***!!! Как може да се допускат хора като тази сред обществото?!?!?!?!?!

116

аз

преди 14 години

ВАЖЕН Е ЛИЧНИЯТ ИЗБОР !!!!!!!ЗАПОМНЕТЕ ГО

115

Анонимен

преди 14 години

И кой ще гледа детето на тоя кукумицин? Тая е за освидетелстване.

114

Анонимен

преди 14 години

не на 95 е! ***!

113

м сестра

преди 14 години

вярно че и докторите имат вина! но комерсизлизма взе такива граници че е излишно изобщо да говорим! всичко са го направили за пари1 нали всеки ден виждам как в столична болница ги съветват да раждат секцио защото ще налапат по 2000 бона! а горките майки повечето паднали от марс или от село........ незнаят каква тежка коремна операция е това!нищо не е така кактоизглежда в тая скапана държава

112

Кукуригу

преди 14 години

"Мадона на колко години роди?"Мадона беше даже към 65. B-)