296

Аз

преди 14 години

На балканите - албанците, косоварите и ние се оказахме най-големите американски *** (съюзници) - и най-мизерните държави.

295

&&&

преди 14 години

Ей ние сме по сле от Гaза!!!Само че ние сме под ембаргото на САЩ,Израел,Русия,ЕС.ще умрем от глад докато мръсниците си разпределят бг бизнес

294

Милен

преди 14 години

Имам чувството че от целия Балкански полуостров - ние, албанците и Косово - сме най-зле и сме най-големи *** на САЩ! Дори румънците са по-добре от нас - и като икономика и като заплати!

293

Анонимен

преди 14 години

Цяла Монтана е за С Д С а не за Герб колкото и пари да дава Фидосова

292

за 312

преди 14 години

един срамен момент от историята ни - окупирани сме от чужда армия без *** пушка ( с малки изключения, грижливо пропускани от ''историците'' ни ) ..............:((........... и затова да им играем по свирката ли ?

291

Анонимен

преди 14 години

О С Т А В К А

290

Анонимен

преди 14 години

а аз кога ще замажа Боко аз съм на Фидосова човек комунист

289

Анонимен

преди 14 години

OSTAVKA

288

Ивайло

преди 14 години

Абе страни като Италия, Германия, Турция - развиват бизнес с руснаците, правят големи проекти като АЕЦ, газопроводи, а ние сме тръгнали срещу тях заради слугинажа към САЩ- само че американците си прокарват техни интереси и изобщо не ги интересува България, дори едни визи не искат да махнат за нас, а направиха това за Гърция - която също е голям приятел на Русия, но не е *** на САЩ като България!

287

присмехулник

преди 14 години

И защо ни обявиха война??? Преди да се впускаш в история, ценообразуване и каквото и да е било почети малко...Руснаците поискват през 44та да не пропуснем германската войска към Сърбия/немците бягат в този момент от Изт. Фронт/ Ние не го правим и ги пускаме , а те се прегрупирват и съединяват с войските в Сърбия, Унгария...Руснаците просто минават без да гръмне нито едно оръжие на наша територия. Какво данаправят ? Да спрат пред Румъния и България и да се върнат в Москва и да оставят Хитлер?

286

1111

преди 14 години

ГЕРБ са марионетки на САЩ,БСП на Русия,Яне на евреите,ДПС на турците,само Волен никoй не може да го командва защото е националист а България има нужда само от такива като него.Само Волен ще ни избави от натрапниците

285

7777

преди 14 години

1 АЕЦ руска,френска,американса последна генерация стрyва 8-9 миларда.На нас Руснаците ни я продават на половин цена.На запад имаше много негодувание защото и други държави искаха АЕЦ,но руснака каза че България е последнта държава на която продаваме АЕЦ на тази цена..И запада реагира:Как така БГ е първата а се оказва и последната на която и се правят отстъпки!!Дали САЩ би направила такъв жест за БГ!!??

284

Тервел

преди 14 години

1. Например - с развитието на автомобилите ще е необходима електрическа енергия. Следователно - необходима АЕЦ.2. Например - компютър без програмно осигуряване е куп железа. Следователно - необходими качествени софтуеърни продукти.3. Например - четири сезона плюс прекрасна природа = лукс туризъм.Кое от горе изброените и още много други високотехнологични процеси не можем да развием. Господ ни е дал и здрава физика и интелект, а ние прахосваме всичко това заради политически игри.

283

присмехулник

преди 14 години

за 300. За РОвчароваз което знам, е че коефициента на интелегентност и познанията му в областта на енергетиката са колкото на целия кабинет сега заедно, плюс ...Цецка Цачева:) Отдавна не се вълнувам от "разкрития" от типа "една жена каза" Дали Путин е най богатия човек не знам, но знам че ще остане в историята като един от най авторитетните лидери на 21 ви век. Исках да кажа, че цената на дребно има различни компоненти ДДС, печалба на дистрибутора, мита, акцизи и по нея не можеш да съдиш за внос

282

Анонимен

преди 14 години

Атака на Волен са пукопоклоници на Герб Никога Атака

281

за 305

преди 14 години

след 3 години..

280

Анонимен

преди 14 години

Кажете ми кога ще има избори да си поправя грешката си където гласувах за Герб щото мразя БСП

279

Анонимен

преди 14 години

Volen e nacionalist u samo toi 6te ypravi BG

278

Анонимен

преди 14 години

Избори Избори Избори долу Герб и БСП

277

до 299

преди 14 години

По-скоро бананово-хотелиерска държава ще си останем, без производство, само със заведения, молове и хотели на мутри и хора от ДС.