163

Анонимен

преди 14 години

Компетент,принципно е такаи не са приятни такива коментари,ама тая песен им останала във фолклора,не мисля че е свирена за Нова година като провокация.Ако им кажеш на сърбите нещо за тая песен и кланета над българи,ще ти отговорят веднага за наши кланета през ПСВ и свадата балканска започва.Отличителна черта на балканеца е да живее в миналото,понеже настоящето не му е баш розово.По тая логика Германия и Франция дето са водили по 100г. войни и после немската окупация през ВСВ на Франция,сега тие требваше да се на нож и във военно положение, да се мразат и да се псуват и обиждат по форуми.Да ама те си имат кадърни политици,които намериха изход от тая ситуация и сега хората си живеят добре с висок стандарт на живот и демократични общества изповядващи демократични ценности.В същото време ние на Балкана се караме кой е по-велик и се мразим за работи,които са се случили преди 100 и повече години и нема изход от тая ситуация.Ние ще си останем завинаги обладани от миналото и с комплекси един към друг и ще гледаме жално към Запад и техния стандарт на живот....поне докато не ни изяде некой бесен пес по нашите улици или не катастрофираме на пътя в резултат на еднометровите ями зейнали по пътищата ни.Това е Балканската приказка на кратко...

162

Amenhotep

преди 14 години

А вчера, безумните хамериканци, взели че изплющяли цяла статия за Азис в списание "Тайм". Това е направено с дейното участие на американското КУЛТУРНО аташе в България... В статията тоя /тая / това същество Азис е било наречено "Кралят"!

161

Анонимен

преди 14 години

Калина, Малина, Ягодина....и там още други бабички, да си правят мероприятията на някой стадион, ама по далечко от София.Феновете с "диагоналките" (малки чантички) и с 7/8 фиешън панталонките и влечките (знаете ги, като от калъп са всичките) и феите с евтините рокли и олюпения лак да могат да си се кефят на воля.Но не и на пъпа на София!

160

Amenhotep

преди 14 години

Доколкото разбрах, и тази година са се опитали да я направят тая свинщина, ама патриотите са ги спряли. п.п.Знаеш ли, че ботеввите четници, са били карани към бесилото в съпровод на тъпани, зурни и маанета?

159

Анонимен

преди 14 години

Докторе, "със любимата" няма да стигнеш до никъде.

158

Йово

преди 14 години

Миналата година малко преди 2 Юни малко преди връх Вола какви кючеци се вихреха *** ми идваше тези да ги ........ . Вместо да почетът памета на Х. Ботев те само на чалга и алкохол го бяха подкарали, иначе всички уш бяха патриоти на похода от Козлудуй. Срам и позор.

157

д-р Здравков

преди 14 години

Чалга,луда нощ с много алкохол, завършваща със доволен побой и за капак, див секс със любимата - ето това е истинската и правилна рецепта за дълголетие,другото е боза

156

антифенЪТ

преди 14 години

Абе, ФЕНЪТ, ти надмина и простака Сл.Тр., бе! Той ги дрънка едни за "балканска" музика, а ти провъзгласи чалгата за "европейска" :))) И някой от вас "феновете" пише за кубинки и мазни коси и н`ам к`во си! А тия напомпани джуфки дето им приклякате, имат по литър лак в косите, ама от кръста надолу *** се са виждали, кой знае от кога! Преди две седмици в общината чаках редом с две от тях - известни - Е ГА ТИ УЖАСА - отровиха хората! Смрад

155

ццц

преди 14 години

Как е възможно в центъра на София, на такова важно историческо и културно място да се допусне такава простащина и селяния? 20 години чалга стигат! Не искаме това за нашите деца. Смърт за Пайнер.

154

Анонимен

преди 14 години

Отровена държава, тука става само за секс туризъм!!!

153

Amenhotep

преди 14 години

Картината отдавна си е направо ГРОЗНА ... последното извращение на чалга индустрията беше един вой кръстен "ПАИСИЙ КЮЧЕК" в който текста беше основно на цигано-ромски език.

152

Neon Knight

преди 14 години

Абсолютно си прав, Amenhotep! Милата ни кметичка е позьорка, та звънка! Както и да е, наближава 22-ри! Тогава ще бесим чалгари по диреците!LET US DRINK TO THE POWER, DRINK TO THE SOUND,THUNDER AND METAL ARE SHAKIN' THE GROUNDDRINK TO YOUR BROTHERS, WHO ARE NEVER TO FALLWE ARE BROTHERS OF METAL HEEEEEEEEEEERE IN THE HAAAAAAAAAAALL !!!!!!

151

do GOSHO

преди 14 години

NYAMA DA MI SE SARDIS AKO TE CITIRAM NALI:)))SUPER YAKO

150

Amenhotep

преди 14 години

"Я сам я, Йеремия, презивам се Крстич, служио сам стари кадар - артилерия"Въпросният Йеремия, по времето на първата световна война е воювюл срещу България и е избивал БЪЛГАРИ! Утре, като на 3-ти март някой турски кючекчия запее някое маане за Сюлейман Паша, да не забравите и пред него да паднете ничком в израз на бобоговение. И разбира се, за това, че се изгаври с паметта на стотици убити българи, Брегович получи 200 000 евро от парите на данъкоплатците!

149

Йово

преди 14 години

Привет приятелю, чалгарията за жалост става все по голяма погледни малките деца от колко годишни подръжават на тая музика и "културата" която предава тая музика. За жалост картината не е приятна.

148

Анонимен

преди 14 години

Само да не ни намалят звука на Сонисфиъра, че ще има бой :)))

147

д-р Здравков

преди 14 години

Слушайте чалга за здраве - тя е бъдещето!

146

и

преди 14 години

А бе тия отиват в историята, бе хора.вижте, че вече всичките им концерти са без пари, щото никой нормален човек няма да се бръкне 5лв. да иде да слуша тази долнопробна музика.А понеже *** нямат парички, те им пеят гратис.Поп фолка умира, просто си изигра ролята/за жалост супер негативна/и сега отива в историята.Ще остане истинския фолклор, който си е вечен.

145

Анонимен

преди 14 години

Те са от национално значение ;)

144

о,кеф!

преди 14 години

Грозната Фандъкова/егати фамилията/ не е понесла толкова готни жени макар и с много подобрения!