59

дедо поп

преди 14 години

Господи опази ни от ГЕРБ,от враговете си сами ще се опазим.

58

ха ха

преди 14 години

В големи конспирации ни вкарваш бе.Пука му на некой за БГ.Приеми факта,че ни управляват бездарници и ще ти е по-лесно.

57

молещ се!

преди 14 години

Бог да пази народа ни от сегашното правителство!!!

56

муспи

преди 14 години

Все не можем да свикнем с мисълта че БКП не се закри и продължава да е на власт с благословията на ЕС, и че Бойко, Станахшеф, царя, Филип, Доган... са ортаци. Те са нужни на евреите за унищжаването на България, защото нямат вратове, полегати са им челата и огромни гъзовете, не могат да мислят и жизнените им сили са съсредоточени в областа на таза.

55

pak pitam

преди 14 години

Zashto ste ni proverjavat vaobshte????Balgarija si ima oshte "leva" i chrez nashata izostanala ikonomika ne e zastrasheno" evroto" !!?? Govori se che i Germanija si iska obratno "markata"....

54

до 54

преди 14 години

Не тва е самата истина.

53

аман

преди 14 години

Защо сами обичате да се плюете. Един като ни наплюе и ние вече щастливи,ама щастливи.Ако не ни беше такъв манталитетът нямаше да ни е такова положението.Вече десетина години не живея в България и открито ме дразнят сънародници , за които българите са"такива" българите са "онакива" и никога нищо позитивно. Ами като си изграждаме такъв имидж, какво да чакаме?И Бойковата работа такава. Рева рева колко се лъже, краде, трупове как се ринат и сега що ни проверяват.Малко достойнство се иска хора.

52

мда

преди 14 години

Верно бе Боце па е пръв.Утре всички в хор ще ревнат по телевизиите,че било нормално тва да се случва и дори ще го обърнат тва,че щом първи ни проверяват значи ни имат най-голямо доверие.То от тез незхаберници вече всичко може да се очаква.

51

наблюдател

преди 14 години

99% съм сигурен, че ще се окаже, че ние сме лъгали и крали много повече от гърците и това ще е поредната бомба за бедната ни страна.А дано не позная!

50

мама

преди 14 години

DNES.BG,къде ви е новината:Предвиждат средно с 5% по-скъп ток от 1 юли.

49

Анонимен

преди 14 години

Няма да плюете по Серж, защото в момента живеем с натрупаните резерви. В Библията пише : ''Не плюи в извора от който пиеш.''

48

До 44

преди 14 години

Шегуваш се ,нали ?

47

Анонимен

преди 14 години

подигравка.........Европа ври и кипи понеже правителствата не спазват критериите на ЕС ........ние сме затегнали колана тук ида........... ***

46

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Много добра новина. Ако всичко е ок след проверката това ще бъде чудесна легитимация на Дянков пред европейските партньори. Ако има лъжи и измами ще лъсне истината. И в двата случая хората печелят. Девиз от недалечното минало "Проверката е висша форма на доверие." Шегата настрана след ситуацията с Гърция е нормално дори и при малки съмнения да има такива проверки. ЕС не са ***. Доверието се гради бавно но бързо се разрушава.

45

Vapros

преди 14 години

Interesno..zashto dosega ES nikoga ne proveri dargavnite finansi na sasedna Garzuja ??!!!!!!!!!

44

наблюдател

преди 14 години

Така му вярват на Борисов и Герб от ЕС,че те са ПЪРВОТО правителство което ще проверяват.Браво Бойко,бегай бързо до телевизията да се пхвалиш,че си ПЪРВИ.

43

Nyakoy si

преди 14 години

47 " Подиграват ни се открито. Другите страни са в къде къде по-големи дефицити и заеми спрямо БВП" Te imenno za tova ni proveryavat,zashtoto edva li e realno nay bednata darjava c ES dae s nay-dobrite finansi.Kade go iam tova ??? !!!

42

Анонимен

преди 14 години

Единственото хубаво на това, че сме в ЕС, е тормозът който налагат на българските правителства и нашите тунеядци биват принуждавани да се съобразяват с европийските правила.. Но само до тук...Българите продължаваме да го духаме, защото сме много наивни и търпеливи хорица! Българи - потомци на Ботев и Левски..ха ха ..приказки само и примиренчество робско................

41

аман

преди 14 години

Подиграват ни се открито. Другите страни са в къде къде по-големи дефицити и заеми спрямо БВП, ама ние нали сме без никакво "достойнство" и чувство за "суверинитет" ей това са резултатите.Защо ни проверяват ние не сме в Еврозоната? Испания и Италия плачат за проверка? Там не очакват ли разминаване? Унгарците удариха камбаната на потъващия кораб. Литва и Румъния да не са по "благонадеждни" партньори?Ама ние пак ще подвием опашка. Ще се принижим и наведем.

40

Анонимен

преди 14 години

Тоз що не провери Гърция преди да потопи еврото......жалки бюрократи с огромни заплати