19

Алтар Бенид

преди 14 години

Евала, Калине! Напълно си прав за комунистическите отрепчици. Не се отказвай да пишеш тук. Те болните СССР микро мозъчета нямат оправия, но е добре да им се напомня от време на време, че срещу тях не стоят само стрина Пена и лелинчо Партизан, за които по-стъклени очилца от тези на Станишев няма, и по-красив брЕтон от този на Гоце не може да се залиже!

18

Анонимен

преди 14 години

А ти по- дефиниция си един клиничен случай на психиатрията.От толкоз злоба най- много да си докараш и някоя язва или инфаркт.Пий си успокоителните и по- кротичко я карай.

17

Калин

преди 14 години

каква омраза бълнувате бе ...полирани мозъци:) и от кога не сте престъпници по дефиниция? и преди и сега *** сте криминален контингент, манипуланти:)

16

pissed off

преди 14 години

"Той посочи, че за хеликоптери и модернизация на българската армия и министерство на отбраната са похарчени над 300 милиона лева."ами явно отбраната им се струва далеч по-важна от образование,здравеопазване,осигуряване и т.н.........

15

Анонимен

преди 14 години

от къде знаеш ти каква ни е родата, бе злобен.В моята рода няма нито крадци , нито убийци и аз се гордея с нея.А ти ствоя мумифициран от омраза мозък, обиждаш непознати хора всеки ден по форумите и ни заливаш със словесната си помия.***.

14

Калин

преди 14 години

*** как излязохте на яве само .. хаха *** и обора за комунистически *** това "медийно" пространство.

13

Калин

преди 14 години

Какви избори.. в болшевизирано бг.. ти сигорно се шегуваш кукувче :)Президент на *** джамии и болшевики.. социалният гоце бракониера СТОПАНИНА НА ОЛИГАРХИЯТА:)Те ваще избори ги знаем.. *** до шия.

12

9686

преди 14 години

дайте му дозата, че мноо се е изгърчил на снимката

11

Калин

преди 14 години

просто не просто.. поне мнение давам:)вождовете ви съветски граждани, родата ви е крадци мошенници и убийци.. тръгнали на народни изразители да се правят партийците те:)

10

Анонимен

преди 14 години

драго ми лъжливо калинче :)я пък ми обясни що ти да можеш да решаваш кой има право да е изразител на народната воля?доколкото знам, единствения, избран на преки избори напоследък (общонационални) е президента, и, по твое мнение, е комунист?излиза че комунистите могат да изразяват народната воля, а?а ти какви общонационални избори спечели наскоро, да ми отговориш?

9

Анонимен

преди 14 години

ти пак ли си даваш мнението бе, такова просто парче си...

8

Анонимен

преди 14 години

На тия много им е кеф да сигнем до МФБ.Аман от тях.

7

Калин

преди 14 години

*** вий пък какво общо имате с българският народ, че се правите на изразители на народна воля?

6

koko

преди 14 години

Martin Dimitrov e edinstvenata alternativa na Bulgaria v momenta!

5

T

преди 14 години

Maртине, ти си по-голяма опоизиция от батя ти Сер-го бе :)

4

български народ

преди 14 години

Благодаря, да ти се връща. Можеш да се скриеш на майната си.

3

Анонимен

преди 14 години

Абе всичките са разбирачи и знаят как се управлява държава ама последните 20 години друго показват.

2

!!

преди 14 години

Заради такива *** като мамин, златен Марто Димитров СДС падна на това дередже да събере едва 4% на последните избори - ***, за лай*о вода не става, но се обажда и той...

1

Meril

преди 14 години

Ами да, Мартине, така ще стане. След като интелектуално и морално умишлено деградиран от комунистите български народ загърби Иван Костов и сега даже и не иска да чуе експертното му мнение по тези въпроси, нека така да бъде! Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини.