528

Анонимен

преди 14 години

само допълних. ок

527

do 543

преди 14 години

В случая - яйцеклетката и сперматозоидите не са нейни (особено сперматозоидите хаха) Така, че ген материала, за който ти говориш е наред. Само, че е налице невъзможност за износване на бебетата...

526

omsk

преди 14 години

ade pak obvinete komunistiti,vse te sa mishena

525

сиси

преди 14 години

А ти какво не хареса от това което казах?

524

nadan

преди 14 години

Добре, родила ги е, това е много хубаво. Дано, обаче децата нямат здравословни проблеми. Майката е щастлива, че има деца, но дали децата ще бъдат щастливи, ако цял живот са болни. Особено в България, където обществото е жестоко към хората със заболявания. Така че, аз смятам, че не трябва да се правят експерименти. Животът на 62 годишната е бил в опасност, докато е била бременна, а сега децата ще бъдат под лекарско наблюдение. Така че казвам "не" за бремеността след 50 години.

523

Анонимен

преди 14 години

След 37 г. - всяка бременна жена СЕ ИЗСЛЕДВА за Даун-синдром, монголоидност.Също при мъжете от 40 г. нагоре гените мутират. Всеки би трябвало не само да иска деца, а да има отговорно отношение и респект - към живота на друг !

522

Анонимен

преди 14 години

и да ги упази ще са увредени , най-малкото слепи

521

сиси

преди 14 години

Защо бъркаш моето щастие или нещастие с това на Красимира -не знам.Сина си съм родила на 22 години,сега съм на 47 и очаквам да ми се родят внуци.Искам да съм отговорна за внуците си, а не да мисля че отново трябва да раждам.На тази държава и трябва население,което е здраво ,мъдро и консервативно мислещо,защото от многото демокрация за 20години видяхме какво постигнахме.И подкрепям правителството - деца да се раждат до 40 години.След това ако не ти е ясно се пренасят върху плода различни болест

520

90

преди 14 години

Единственото, което бих казала, след като раждането на тези две човешки същества е факт е: Бог да упази живота им и да благослови дните, които им предстоят.

519

Анонимен

преди 14 години

Не всичко е пари, приятелю, не всичко е пари....не всичко е пари уважаеми доктори, не всичко е пари...

518

Анонимен

преди 14 години

благодарим за смисленото !

517

Роси

преди 14 години

Екипът лекари, който се грижи за момиченцата с тегло 500 и 900 грама се бори за живота им, заяви д-р Нина Радкова - началник отделение по неонатология към АГ-комплекса в Русе.Раждането на деца под 25 седмица гестационна възраст и с тегло под 750 грама, поставя комплексни - морални, етични и социални, проблеми, обясни тя. При тези бебета преживяемостта е 40%, а също толкова от оцелелите остават със сериозни неврологични увреждания - оформяна на детска церебрална парализа, епилепсия, ретинопатия

516

ку ку кук

преди 14 години

Много на бързо я изписаха от болница... Родилната травма за децата е много много тежка, дано имат енергия да оцелеят ! Хора пазете се сами от лекари шарлатани и шарлатански разпоредби !

515

Honorik

преди 14 години

Az pak mislq,4e ima6 nujda ot lekar.Hodi da si lekuva6 zlobata.

514

Honorik

преди 14 години

Xa-xa!Kakav si sme6nik!Koi si ti,4e da lin4uva6?!Zaradi hora kato vas Bulgaria strada,poneje vseki mrazi nqkogo.Na nqkoi vse im se iska tozi,ili onzi da umre,*** i turcite da badat izbiti i zatova Gospod ni nakazva i naselenieto ni se topi vsqka godina,a mladejta ni propada.

513

аа

преди 14 години

Че аз какво различно съм казал, нали това твърдя, че късното майчинство води до такива резултати.Естествено, че лекарите са виновни.

512

ЦИРК БУШ

преди 14 години

Хайде стига с тоя цирк бе! Не виждате ли, че това си е най-обикновена реклама на болницата с главни действащи лица лекарие извършили ин-витро-то и откачената психиатърка(психарка), сетила се на дърти години майка да става! Щеше да бъде смешно ако не беше трагично - как е лекувала психично здраве през одините, като нейното е болно? Та нали тези деца ще израстнат комплексирани с бабичка за майка!!! Дърт комплексиран вирус е тая кощрамба, отнемете й децата и ги дайте на младо бездетно семейство!!!

511

аа

преди 14 години

В днешното съвременно, модерно общество все повече жени отлагат в годините, майчинството и ето до къде води това.

510

Анонимен

преди 14 години

Ами, ако от хормолната стимулация и стреса, жената получи някое заболяване...за какво е всичко това, за да си задоволят налудничавите амбиции, лекарители..Те са за съд, а не тази объркана и нещастна жена.Имало е други начини да й помогнат и да бъде наистна щастлива и пълноценна.

509

..

преди 14 години

Аууу тЪзи с чИрвената косЪ как гУвори на мйЕко ....Ауууу нИграмотницЪ.