127

ДПС+БСП=Първанов

преди 14 години

Червени кхмери и щатни писарушки тук:Страх Божий имайте и не Богохулствайте.Ще се моля за вашите души.

126

петров

преди 14 години

Ейййй, един път да сме на едно мнение! /Плюсчето е от мен./

125

аз

преди 14 години

Абе аз не разбирам, що не вземат да им купят по една месецна карта за градския транспорт. Хем ефтино, хем няма Цецка да се оплаква че скъпи били частитите и така... за какво са им коли- за да ходят по селата и да агитират ***????

124

Червената помия

преди 14 години

Крайно време беше!Нека се возят на Дачия логан със 7 места например.хем евтино, хем резервните части и поддръжката са гарантирани.А за забележката за резервните части и издръжливостта на мерцедесите на НС-нали се сещаш, че при ремонта им не се слагат турски или китайски части, щом плащаме ние, лудите, извън парламента?Едни от най-скъпите части за западни коли са именно на БМВ и Мерцедес-Бенц.Предполага се, че ги карат хора с положение и престиж, и само заради това са надути до безобразие.

123

петров

преди 14 години

Ами, пиши така да те разбере човек! Какви Бентлита!За останалото съм абсолютно съгласен с теб. Сега не сме 50-те или 60-те години на миналия век. Всеки си има кола и колите не са труднодостъпен лукс. Да си я "яхва" и да се спасява. И без друго разходките им до избирателните им райни /т.е. да се приберат у тях си/ ги плащаме ние. Така че те подкрепям и имаш плюс от мен.

122

Лунатик

преди 14 години

116х500000=58 000 000 километра! За сведение - разстоянието от Земята до Луната е 384 403 километра! ТОВА ПРАВИ 150 ПЪТУВАНИЯ ДО ЛУНАТА! Аз презлагам да съберем ОЩЕ ВЕДНЪЖ пари и да изпратим всичките 240 депутати С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ там!

121

.

преди 14 години

Не че защитавам някого и аз не съм съгласен с това,но реално погледнато 500 000 км. и отгоре само Мерцедес май ще ги издържи.

120

Анонимен

преди 14 години

Заплата на депутат : 2500 лева . Тата Нано чисто нова базов модел 2500 лева с ДДС. Да си отделят 13-тите заплати и да си купят по 1 такава икономична кола. С парите от мерцедесите ще си купят бензин за целия си мандат.

119

за 117

преди 14 години

излишно е......... тях ги чака Рогатия

118

стаканофф

преди 14 години

ПЕТРОВ, естественно че, няма да купят Бентле-та, но на това му окаме алегория, щото става въпрос за мойте и твойте кинти!!Нали!? Теа всичките търътутляци имат заплати,доходи и т.н. Така че, могат да си ползват и личните коли, както ти и аз, нъли?Още повече че, говориме за криза, трудни финансови проблеми, д-вата бедна и обрана от същите като тея народни избранници.Светваш нали.Ква е разликата м-у тях, тебе и мене?

117

Анонимен

преди 14 години

500 000 hil km ??! v toq parlament depytati li ima ili tiradjii....?? te mai samo se vozqt

116

Калин

преди 14 години

че къде са ги използвали толкова.. толкова пробег, хайде се да върнат и разходите за гориво? От утре с нови автомобили.. излагате се ***, нали се имате за народни хора.. хайде сега като сте уж социални и се имате за обикновенни:)..да върнете харчовете по вас. ВСЕКИ ДЕПУТАТ У ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ, ВСЕКИ ЧИНОВНИК У ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ А *** ДА СИ ДУПЧАТ БИЛЕТЧЕТО.. ДА УСЕТЯТ МАЛКО ПРАХ В ЛИЦАТА...ДА ВДИШВАТ ДЪЛБОКО. кметовете и те .. мамка им.

115

Георги Йелев

преди 14 години

То и градския транспорт добре вози ама ...То наш депутат да се качи в автобус,трамвай или тролейбус ще се свърши света.

114

Анонимен

преди 14 години

qsno,pak nqkoi 6te si kupi koli za bez pari-uj amortizirani neznam kakvo si...,i hajde da vivim kolko sreden klas koli 6te se vzemat

113

петров

преди 14 години

Колега по форум, просто си казвам мнението за написаното в статията. А, ти верваш ли, че ще купуват Бентлита!

112

Народен трибун

преди 14 години

Какъвто народа, такива са и депутатите му.

111

До Петров №113

преди 14 години

Изобщо не се впечатльосвам от разните му споменавани от теб силиконови чалгарки, но освен че е пълно с хубави жени в града ни, има и хиляди по-компетентни и на доста по-високо ниво в интелектуалното си и професионалното си развитие и личности от тази ***!!!Да ти е известно, че е освободена от длъжността "Юрист" в местната община поради некадърност - нито едно спечелено дело в полза на общината?!?Е, сега вече така защитава интереса на цялата държава!!!

110

стаканофф

преди 14 години

До петроф, Брачет, не моем да четем, сорри. Ама ти като четеш и верваш май!

109

до Червените кхмери

преди 14 години

Червени кхмери и щатни писарушки тук:Страх Божий имайте и не Богохулствайте.Ще се моля за вашите души.

108

hm

преди 14 години

Става дума тук, да се спечели една поръчка за нови коли ... и ооо, да - да се заблуди обществото с някакви добри намерения