8

петран

преди 14 години

Честит празник на труда! И да са извоювали привилегии в миналото, то сега в много фирми това не се спазва. Така, че гаврата с българите си е наистина голяма. Да ви са честити управниците, от 1989 година, насам! Сегашните ще ги видим, но предишните ни разказаха играта! Честит ви празник на труда, българи! Бачкайте, за да храниме ***, депутати и чужденци-колониззатори! Да живее - труда!

7

русофил

преди 14 години

ВЕЛИКА РОССИЯ НАВСЕГДА!!!

6

Жо

преди 14 години

ПЪРВИ МАЙ е денят, в който се отбелязва годишнината от протестите за права на работещите хора в САЩ през 1886 година. Съветските комунисти "яхнаха" това събитие, обвивайки го с марксенгелска идеология и дълги години го представяха като "Ден на международната работническа солидарност". Тази измислена "международна работническа солидарност" така и не се случи, защото просто не е нужна никому. Напр.- Гърция се тресе от стачки, а ние ги псуваме за затворената граница...

5

Анонимен

преди 14 години

Днес всички *** от Варна са в морската градина както всяка година. Помня времето когато *** не стъпваше на километър от центъра а камоли в морската. Честит празник !

4

големия нос

преди 14 години

Честит празник на всички трудещи се! Обаче снимката е просто трепач!

3

лили

преди 14 години

Честит празник трудещи се! Преди двадесет години на този ден празнуваше целия народ. Сега много от нас са на работа , а празнуват тези, които въобще не се трудят. Честит празник на Народното събрание , на Министерски съвет, на Президентството. Много работите и от положението , в което се намираме в момента това си личи. Честит празник мила България!

2

01.05.10.

преди 14 години

Как не ви е срам да споменавате такъв празник! Долните частници знаят ли за съществуването му? Нали сме капитализъм-кой ти брои работника за човек.

1

Салахадин

преди 14 години

Честит празник на тези ,които се чувстват трудещи се.И на тези ,които в момента също са на работа.:)