62

дони

преди 14 години

Че Бат ти Бойко ли няма да ги знае тея на тъмното? Все пак е бил в системата ан МВР и то на престижен пост. Явно му е изгодно да не ги изважда. Ще видим!!!

61

One_of_many

преди 14 години

AAA znachi ti prevejdat pari po bankov pat ,Ili prosto nqkoi drug sased *** ti e kazal da kajesh 4e si ot Swecia . BTW qvno maika ti dobre q shibat tuka v BG 4e ima parichki da te prati tam. Sledvashtiq kato q prasna sledvashtiq pat za 1 ,2 leva shte i kaja da ti predade mnogo pozdravi xaxa.

60

maleee

преди 14 години

tiq ne si igraqt na drebno, qvno im e qsno 4e nqma da se zadarzat za dalgo

59

Даниел

преди 14 години

а иначе се чуди ,как да дере хората със здравни осигуровки?само,като му видя арнаутската муцуна и ми е ясен!той не беше ли ходил на разноските на някой в странство?95% от герб са комунисти!Може и 90% да са ,не по-малко

58

Анонимен

преди 14 години

Към писача на горната "статия" и още повече към редактора му:Какво е "рок", "достОвка", "бретансата", "облагоделствал" и още няколко такива? А за неправилното използване на "затова" вместо "за това" сами си проверете речника.

57

СФ

преди 14 години

Не е задължително да е давала. Имай предвид, че не всички пиявици спонсорират партиите. Това са си едни стари лобита, кото само се нагласят по течението. Там игрите не са по време на изборите и не са толкова политически. Това е "бизнесът", на който му е все едно кой управлява - той се нагажда и започва да цица яко. Тия, които плащат кампаниите са що годе на светло. Другите са си удобно на сянка.

56

NERON

преди 14 години

MAIKATI MI PLASHTA DA JA KLATIA GERBERSKI *** , JIVEA VUV SWECIA I IMAM BIZNES ,A HODI DA DYHASH NA BOKO

55

дони

преди 14 години

Какво ще хващат и ще махат. Тая бизнес класа нали е давала пари за предизборна кампания, бе. Е, нали все някога трябва да се отплатят.

54

Анонимен

преди 14 години

Н някои маий не им е изгодно да се повдигат обвинения срещу предишното правителство.Дано скоро време има някой от тези престъпници в затвора

53

One_of_many

преди 14 години

Molqte kaji mi kolko ti plashta za da pishesh tuk,molqte --- TI SI ***

52

ama kak

преди 14 години

za6to ministerstvoto e kypilo tiq vaksini ?? sled kato ne sa bezplatni za naroda

51

Дани

преди 14 години

За 6 месеца - 2 млн, хихихи. Добре действат.Тежко ни и горко.

50

СФ

преди 14 години

Какво очаквате? Естествено е, че има още за дялане. Ако мислите, че в ГЕРБ всички са от честни по-честни много се заблуждавате. Има една "бизнес" класа, която винаги гледа да се залепи на гърба на силните на деня и да продължи да смуче като пиявица. Номера е да ги хванат овреме преди да са окрали всичко и да ги разкарат както се маха пиявица - с огън и после стъпкваш. Който и да е на власт винаги ще се намерят тарикати да се облажат.

49

Ко

преди 14 години

Лелееее,.. залагам всичко, че ще го оправдаят "триумфално" :),...

48

NERON

преди 14 години

GERB= NOVITE KRADCI PO NAGLI SA I OT KOSTOV CIGANINA . VUN DA GI IZGONIM TIQ *** I NEKAUDURNICI KRADLIVA SGAN , ZAKONITE NA KRYM NA KRADECA DA M USE OTREJAT RACETE ,ILI KITAI -DA SE RAZSTRELIA NA STADIONA I NQKOI DALI SHTE KRADE VE4E A !

47

ha ha ha

преди 14 години

Interesno, za neizgodnite sdelki i za techovete vav kabineta Stanishev oshte nikoi ne e potarsen ot prokoraturata, a kolko barzo uspjaha da proverjat novite ministri !????

46

++

преди 14 години

"Сумата се явава разликата между офертната цена, предложена от Националната здравна служба на Великобритания и договорената цена от министерството за доставка с "Рош България"." Националната здравна служба на UK явно не плаща комисионни. Хак им е нека губят търговете!

45

Боби

преди 14 години

Не са малки запетайки, а "звездички" - червени ***.

44

Смех

преди 14 години

Почти - цялата ни нация е крадлива. Нак-лошото е че честните хора не стават политици. Дано бойко ги измете всички - и от свойте и от чуждите че иначе загиваме като държава.

43

точка

преди 14 години

Мноооооооооооооооооооого *** народ сме! Ако го дадат на прокуратурата са *** щото не могли да крадат без да ги усетят!Ако не го дадат на прокуратурата, са същите като предишните!!!И това го казват някакви малки запетайки по форумите, от които нищо не зависи.