18

!?!?!

преди 14 години

В измислената "такса мощност" или "сградна инсталация"за парното, с много усилия, все пак може да се търси логично обяснение - живееш в сграда, която се отоплява....Но електроразпределителните дружества с какво обясняват това искане - ДА СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ЕЛЕКТРОПРЕНОСНАТА МРЕЖА, КОЯТО ТЕ ТРЯБВА ДА ПОДЪРЖАТ И РАЗБИРА СЕ КАЛКУЛИРАТ ТЕЗИ РАЗХОДИ В ЦЕНАТА НА ТОКА???????? Тоя Семерджиев май е по-зле и от Шушулов! Закона за енергетикатата=ГЕНОЦИД

17

Дядо Мраз

преди 14 години

18, никой няма да ни пита нас, те вече са го решили, а ние ще им плащаме, докато..... абе, революция!

16

Vik

преди 14 години

А от кога шефа на ДЪРЖАВНАТА комисия на водно и енергиино регулиране се изявява като говорител и адвокат на частните чужди фирми като EVN, EON и т.н.. Та той не е ли на наша издръжка /като държавен служител/ и не трябва ли да защитава нашите интереси- тези на гражданите?!?

15

Анонимен

преди 14 години

Ел.разпределителните дружества доставят ел.енергия, нали? А според българското законодателство ел.енергията НЕ Е енергия, а е ВЕЩ - целта навремето е била да се съдят незаконно включилите се за КРАЖБА на ел.енергия. "Мощност" предполага доставка на ЕНЕРГИЯ. Т.е. за да бъде логична и законна таксата мощност, ел.енергията трябва да бъде призната за енергия, а НЕ за вещ. Което пък означава, че *** няма да КРАДАТ ток и няма да може да бъдат съдени за КРАЖБА. Какво да правим?

14

Той е

преди 14 години

Да хващаме сопите,и да вървим да им разбием главите,друга оправия няма!Или ние,или те!На война,като на война!

13

Анонимен

преди 14 години

КАКВО БЕЛЯНЕ БЕТОВА ВЛИЗА ДИРЕКТНО В ДЖОБА НА МИНИСТЪРА НА ЕНЕРГЕТИКАТА, ТОЙ НАЛИ БЕ ШЕФ НА ЕВН ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР....ПОСЛЕ МИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ НЯМАЛО КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ....

12

н1

преди 14 години

Аз какво ви казах за парното тока и водата двойното осигуряване и банките само така на този заспал народ боледуващ от сънна болест.....

11

!!!

преди 14 години

А сега някой да ми каже, че няма да даваме пари за Белене!!! И че руснаците сами щели да си го строят!!!!

10

Анонимен

преди 14 години

АЙДЕ ПАК ДА ПИТАМ, КЪДЕ СА БОЙКОГЪЗОБЛИЗЦИТЕ, ДА НИ ОБЯСНЯТ КАКВИ ВЕЛИКИ И ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА СА ЛИЦАТА БОРИСОВ И ДЯНКОВ.....ДА ПЛАЩАМ ЗА НЕИЗПОЛЗВАН ТОК? ДА МИ ВДИГАТ ДВА ПЪТИ НА ГОДИНА ПАРНОТО?

9

Нереалист

преди 14 години

Предлагам да се въведе глоба лошо обслужване, която да е 10% от печалбата на предприятието, която то има от абоната и тогава да видим дали ще искат да увеличават парното!

8

Анонимен

преди 14 години

Със сигурност следащата стъпка ще е Диш хакъДиш хакъ данък за изтриване на зъбите при обилно хранене, налаган от турците на поробените българи, които били длъжни да ги приемат и хранят в къщите си по всяко време на денонощието

7

Анонимен

преди 14 години

"Атанас Семерджиев бе категоричен, че обсъжданата такса "мощност" не е "такса електромер"."А какво е тогава?

6

Дядо Мраз

преди 14 години

Предложението е на ЕВН, познайте министъра на енергетиката къде е работил, преди да стане такъв, а сега познайте, дали това предложение ще се приеме или отхвърли, а сега познайте при кого отиват парите, а сега познайте с какво се разбичават днешните управници от тези от преди 1, 4, 7, 10, 15 или 20 години. А сега познайте накрая кой ще плаща сметката! На печелившите и работещи 2 млн и плащащи си данъците българи - ЧЕСТИТО!

5

хммм

преди 14 години

маниак кое му е безплатното на порното като и актьорите са хора - Хлеб ядат ? и ти и жена ти ядете нали не живеето от въздуха ?като останете без пари за леб щото сте си платили разните му такси там надали ще тие до порно..

4

maniac

преди 14 години

Споко - поне порното е безплатно.

3

възмутена

преди 14 години

ГЛУПОСТИ! ЕДНО И СЪЩО Е САМО ИМЕТО Е РАЗЛИЧНО .. ПИСНА МИ ВЕЧЕ .. СПРЕТЕ ДА НИ ДЕРЕБЕ БЕ ! ПАРИ НЕМАМЕ КРИЗА Е !!!

2

Анонимен

преди 14 години

ОСВЕН ТОВА СЕ КАНЯТ ДА ПУСНАТ И `ТАКСА ЕЛЕКТРОМЕР` - ДА ПЛАЩАШ МЕСЕЧНО ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СИ ПОЛЗВАЛ ТОК

1

Анонимен

преди 14 години

Никаква такса мощност. Трябва да се даде на гражданите алтернатива. Да им вържат ръцете на тия монополисти.